Şimdi Ara

SNEIJDER'DEN PROFESYONELLİK ÖRNEĞİ... (ÖZÜR DİLİYORUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu tarz üyeler dikkat çektiğini anladığı konuyu sürekli gündemde tutar, amaç Galatasaray filan değil...Dikkat edin böyle arkadaşlar konu açtığında, haklı bile olsa öyle bir üslup takınır ki sırf üsluptan dolayı muhalif olmak istersiniz. Zaten bu arkadaşta onu istiyor, ilgi çekeyim de iyi olmuş kötü olmuş umurunda değil

Gerçi bu arkadaşı forumu anlatmaya gerek yok, herkes üslubunu kafa yapısını biliyor.

bundan bir tane daha var anası babası köye götürdü herhalde orada da internet yok diye giremiyordur büyük ihtimal. yeni gelen her futbolcu için çöp diye konu açar, sezona iyi başlaması faydalı olmasını bunu rahatsız eder çünkü rezil olmuştur. fakat herhangi bir maçta kötü performans göstersin aylar sonra konuyu hortlatıp ben demiştim der, altına da 2 tane velet adam haklıymış dediyse hemen gaza gelip üst üste kombo konular havada uçuşur. adı lazım değil baş harfi gurkan19

Kiyamam

Yarana baktir ihmal etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu tarz üyeler dikkat çektiğini anladığı konuyu sürekli gündemde tutar, amaç Galatasaray filan değil...Dikkat edin böyle arkadaşlar konu açtığında, haklı bile olsa öyle bir üslup takınır ki sırf üsluptan dolayı muhalif olmak istersiniz. Zaten bu arkadaşta onu istiyor, ilgi çekeyim de iyi olmuş kötü olmuş umurunda değil

Gerçi bu arkadaşı forumu anlatmaya gerek yok, herkes üslubunu kafa yapısını biliyor.

bundan bir tane daha var anası babası köye götürdü herhalde orada da internet yok diye giremiyordur büyük ihtimal. yeni gelen her futbolcu için çöp diye konu açar, sezona iyi başlaması faydalı olmasını bunu rahatsız eder çünkü rezil olmuştur. fakat herhangi bir maçta kötü performans göstersin aylar sonra konuyu hortlatıp ben demiştim der, altına da 2 tane velet adam haklıymış dediyse hemen gaza gelip üst üste kombo konular havada uçuşur. adı lazım değil baş harfi gurkan19

Birde bazi tipler var Aysal'a tek bir elestiri yapildigi zaman hakaretler edip tartismayi sadece ustunluk kurma amaci olarak kullaniyorlar. Arti aldiklari zaman bu davranislarina devam ediyorlar. Gelen transferler hakkinda ya basarili olur dersin.yanilirsin ya da basarisiz olur dersin yanilirsin yuzde elli ihtimal var zaten, yanildigin zaman senin bile unuttugun mesajlari getirir sana karsi kullanir. Senin baska yorumlarin onemli degildir sadece o mesajlari bulur getirir.

takıntılı tipler çok bu forumda. sürekli eksik ve yanlış bilgiyle yorum yaparlar, dayanamayıp düzelteyim dersin bir bakmışsın 2 sayfa tartışma olmuş. sonra bunu unutmayıp adam pusuya yatıp açığımı arıyor, bulursa yükleniyor yine kavga çıkartıyor bu sefer ya o ya sen ceza alıyorsun. atıyorum ben aysal'ı destekliyorum sen fatih terim'i haklı buluyorsun. şimdi eğer karşındaki bunu biliyorsa seni hafızaya alıp ne yazsan tersini iddia ediyor, kafaya seni taktığı için açtığın konuları okumadan trollüyor. yıllardır böyle bu forum.

Senin yaptigin gibi mi?

Konuda benim yorumum yok

Konuda benim hakkimda birsey yok

Konuda benimle ilgili konusma yok

Ne kapanmaz yaraymis icine islemis

Surekli bir yas konusu acyorsun baska konuda ise ergenlrr yas konusu acar diyorsun

Eger sendrn buyuk degilsem forumu birakirim

• Gürkancığım istersen sana iş yerimin adresini vereyim gel bir çayımı iç. Beraber fotoğraf çektirelim burada paylaşalım. Kim kimden büyükmüş herkes öğrensin kabul mü? ama söz verdiğin gibi forumu bırakacaksın ne dersin?
  • quote:

Gürkancığım istersen sana iş yerimin adresini vereyim gel bir çayımı iç. Beraber fotoğraf çektirelim burada paylaşalım. Kim kimden büyükmüş herkes öğrensin kabul mü? ama söz verdiğin gibi forumu bırakacaksın ne dersin?

Tamamdir bekliyorum

Tam tersinde sen bu foruma yazmicaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Gürkancığım istersen sana iş yerimin adresini vereyim gel bir çayımı iç. Beraber fotoğraf çektirelim burada paylaşalım. Kim kimden büyükmüş herkes öğrensin kabul mü? ama söz verdiğin gibi forumu bırakacaksın ne dersin?

Tamamdir bekliyorum

Tam tersinde sen bu foruma yazmicaksin

gelmeyeceğini bildiğim halde attım adresi. hadi bakalım bekliyorum
  • gurkan adamdir yedirmeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denyo

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Lütfen yalvarıyorum dedeni falan götür kurtulalım
  • Yilmaz yilma kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

müsait değilmiş tatildeymiş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

müsait değilmiş tatildeymiş :)

Size kaç kere söyledim ; Resim attım yine atıyorum.

• Geçen biri ailesi köye götürmüştür ondan yazamıyor bu ara diyen kimdi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.