Şimdi Ara

SNEIJDER'DEN PROFESYONELLİK ÖRNEĞİ... (ÖZÜR DİLİYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlerin en yoğun olduğu yaz sezonunda İbiza'da barı bırakıp İstanbul'a dönmesi tam bir profesyonelliktir.

Yalnız üçlüyü şuan çektirememesi biraz üzücü. Malum takım haftalardır kampta, 2 gün sonra hazırlık maçına çıkıyor. Tosun paşa o göbekle hazırlık maçına çıkıp üçlüyü nasıl çektirecek? Nasıl taraftarın gözünü tekrar boyayacak Galatasaray'lı kimliğiyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 6 Temmuz 2017; 12:36:59 >

• Aklına gelen her şeyi konu olarak açmak ergenliktir.
  • come to Beşiktaş yılmaz.
  • Yaşın kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Aklına gelen her şeyi konu olarak açmak ergenliktir.

Aklıma gelmedi internette gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

İnternette görülen her şeyi konu olarak açmak ergenliktir?
  • quote:

quote:

Genel konuda paylaşabilirdin. Tabi Galatasaraylıysan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz denen adam Fenerbahçelidir. Kendisini bir çok kez FB stadında gördüm. Hatta arkadaşları ile donanımhaber diye bir forum var orada herkesi GSliyim diye trollüyorum çok da eğlenceli oluyor dediğine 100 kere şahit oldum diyebilirim.

Kendisi migros tribünündendir.
  • Bu tarz üyeler dikkat çektiğini anladığı konuyu sürekli gündemde tutar, amaç Galatasaray filan değil...Dikkat edin böyle arkadaşlar konu açtığında, haklı bile olsa öyle bir üslup takınır ki sırf üsluptan dolayı muhalif olmak istersiniz. Zaten bu arkadaşta onu istiyor, ilgi çekeyim de iyi olmuş kötü olmuş umurunda değil

Gerçi bu arkadaşı forumu anlatmaya gerek yok, herkes üslubunu kafa yapısını biliyor.
  • Ben bi gün sınırsız banlanacak olursam bu Yılmaz denilen boş insan yüzünden banlanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu tarz üyeler dikkat çektiğini anladığı konuyu sürekli gündemde tutar, amaç Galatasaray filan değil...Dikkat edin böyle arkadaşlar konu açtığında, haklı bile olsa öyle bir üslup takınır ki sırf üsluptan dolayı muhalif olmak istersiniz. Zaten bu arkadaşta onu istiyor, ilgi çekeyim de iyi olmuş kötü olmuş umurunda değil

Gerçi bu arkadaşı forumu anlatmaya gerek yok, herkes üslubunu kafa yapısını biliyor.

bundan bir tane daha var anası babası köye götürdü herhalde orada da internet yok diye giremiyordur büyük ihtimal. yeni gelen her futbolcu için çöp diye konu açar, sezona iyi başlaması faydalı olmasını bunu rahatsız eder çünkü rezil olmuştur. fakat herhangi bir maçta kötü performans göstersin aylar sonra konuyu hortlatıp ben demiştim der, altına da 2 tane velet adam haklıymış dediyse hemen gaza gelip üst üste kombo konular havada uçuşur. adı lazım değil baş harfi gurkan19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 6 Temmuz 2017; 23:40:29 >

• Cevap vermeyin abi. Adam siz cevap verdikce prim yapiyor, hosuna gidiyor. Kasitli yaptigi icin siz cevap yazdikca gundemde kaliyor. Cevap yazmayin, olu taklidi yapin gider.

Gormuyor musunuz bu adam gs li degil acik ve net. Zekasinda kesinlikle sorun oldugunu dusunmuyorum ama gs li de degil. Senle benle bu sekilde egleniyor (eglendigini zannediyor) o yuzden konularina cevap yazmayin kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 6 Temmuz 2017; 14:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Yılmaz denen adam Fenerbahçelidir. Kendisini bir çok kez FB stadında gördüm. Hatta arkadaşları ile donanımhaber diye bir forum var orada herkesi GSliyim diye trollüyorum çok da eğlenceli oluyor dediğine 100 kere şahit oldum diyebilirim.

Senin o stadda ne işin vardı ?

• quote:

Yılmaz denen adam Fenerbahçelidir. Kendisini bir çok kez FB stadında gördüm. Hatta arkadaşları ile donanımhaber diye bir forum var orada herkesi GSliyim diye trollüyorum çok da eğlenceli oluyor dediğine 100 kere şahit oldum diyebilirim.

Iftira atmak anayasalarimiza gore suctur. Iftirani geri almazsan hakkinda islem baslatacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Cevap vermeyin abi. Adam siz cevap verdikce prim yapiyor, hosuna gidiyor. Kasitli yaptigi icin siz cevap yazdikca gundemde kaliyor. Cevap yazmayin, olu taklidi yapin gider.

Gormuyor musunuz bu adam gs li degil acik ve net. Zekasinda kesinlikle sorun oldugunu dusunmuyorum ama gs li de degil. Senle benle bu sekilde egleniyor (eglendigini zannediyor) o yuzden konularina cevap yazmayin kesinlikle..

Herkesten cok Galatasaray'liyim. Bu forumdan beraber maca gittigimiz adamlar var. 5 milyon alip kampa bile katilmayan tosunu elestirmek Galatasaray'lilik degilse alginizi duzeltin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Cevap vermeyin abi. Adam siz cevap verdikce prim yapiyor, hosuna gidiyor. Kasitli yaptigi icin siz cevap yazdikca gundemde kaliyor. Cevap yazmayin, olu taklidi yapin gider.

Herkesten cok Galatasaray'liyim. Bu forumdan beraber maca gittigimiz adamlar var. 5 milyon alip kampa bile katilmayan tosunu elestirmek Galatasaray'lilik degilse alginizi duzeltin.

Bugün muradına ereceksin. Sneijder gidecek bugün.

• quote:

quote:

Iftira atmak anayasalarimiza gore suctur. Iftirani geri almazsan hakkinda islem baslatacagim.

AHAHAHAHAHHAHHAHHA

ALLAH AŞKINA BAK YALVARIYORUM İŞLEM BAŞLAT HAKKIMDA

Sneijder a Tosun dedin bende iftira attığın için karşı işlem başkatıcam zaten

Tosun Türk Dil Kurumuna göre Danalıktan yeni çıkmış genç boğa demek. Bende işlem başlatıcam hakkınızda

• quote:

quote:

Yildocugim Sen yasal islem baslatamazsin. savci ya da hakim degilsin.

sen yasal islem baslatilmasi icin hukiki yollara basvurabilirsin.bilgin olsun diye soyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Bu tarz üyeler dikkat çektiğini anladığı konuyu sürekli gündemde tutar, amaç Galatasaray filan değil...Dikkat edin böyle arkadaşlar konu açtığında, haklı bile olsa öyle bir üslup takınır ki sırf üsluptan dolayı muhalif olmak istersiniz. Zaten bu arkadaşta onu istiyor, ilgi çekeyim de iyi olmuş kötü olmuş umurunda değil

bundan bir tane daha var anası babası köye götürdü herhalde orada da internet yok diye giremiyordur büyük ihtimal. yeni gelen her futbolcu için çöp diye konu açar, sezona iyi başlaması faydalı olmasını bunu rahatsız eder çünkü rezil olmuştur. fakat herhangi bir maçta kötü performans göstersin aylar sonra konuyu hortlatıp ben demiştim der, altına da 2 tane velet adam haklıymış dediyse hemen gaza gelip üst üste kombo konular havada uçuşur. adı lazım değil baş harfi gurkan19

Birde bazi tipler var Aysal'a tek bir elestiri yapildigi zaman hakaretler edip tartismayi sadece ustunluk kurma amaci olarak kullaniyorlar. Arti aldiklari zaman bu davranislarina devam ediyorlar. Gelen transferler hakkinda ya basarili olur dersin.yanilirsin ya da basarisiz olur dersin yanilirsin yuzde elli ihtimal var zaten, yanildigin zaman senin bile unuttugun mesajlari getirir sana karsi kullanir. Senin baska yorumlarin onemli degildir sadece o mesajlari bulur getirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Birde bazi tipler var Aysal'a tek bir elestiri yapildigi zaman hakaretler edip tartismayi sadece ustunluk kurma amaci olarak kullaniyorlar. Arti aldiklari zaman bu davranislarina devam ediyorlar. Gelen transferler hakkinda ya basarili olur dersin.yanilirsin ya da basarisiz olur dersin yanilirsin yuzde elli ihtimal var zaten, yanildigin zaman senin bile unuttugun mesajlari getirir sana karsi kullanir. Senin baska yorumlarin onemli degildir sadece o mesajlari bulur getirir.

takıntılı tipler çok bu forumda. sürekli eksik ve yanlış bilgiyle yorum yaparlar, dayanamayıp düzelteyim dersin bir bakmışsın 2 sayfa tartışma olmuş. sonra bunu unutmayıp adam pusuya yatıp açığımı arıyor, bulursa yükleniyor yine kavga çıkartıyor bu sefer ya o ya sen ceza alıyorsun. atıyorum ben aysal'ı destekliyorum sen fatih terim'i haklı buluyorsun. şimdi eğer karşındaki bunu biliyorsa seni hafızaya alıp ne yazsan tersini iddia ediyor, kafaya seni taktığı için açtığın konuları okumadan trollüyor. yıllardır böyle bu forum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.