Şimdi Ara

Sneijder Fener ile görüşmüyor muydu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Tam yazışıyoduk iyi geceler mesajları falan, oldu olucaktı ki sneijder'in karşısına kaslı vücuduyla galatasaray çıktı baştan çıkardı

• gs ve fenerin transfer politikasını açıklıyorum. iki takımdan biri yıldız almaya kalkarsa diğeri hemen atağa geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan 3

gs ve fenerin transfer politikasını açıklıyorum. iki takımdan biri yıldız almaya kalkarsa diğeri hemen atağa geçiyor.

evet ayştayn
  • quote:

gs ve fenerin transfer politikasını açıklıyorum. iki takımdan biri yıldız almaya kalkarsa diğeri hemen atağa geçiyor.

Size de seyirci olmak düşüyor
  • quote:

Tam yazışıyoduk iyi geceler mesajları falan, oldu olucaktı ki sneijder'in karşısına kaslı vücuduyla galatasaray çıktı baştan çıkardı

Seksi kulüp olmanın faydaları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Fenerbahçe Kaka ile ilgilensin Ünal bey anında Sneijder ile ilişkisini kesip Kaka'ya yönelir
  • Fenerbahçenin alamayacağı oyuncu yok
  • Yillik 5-6 milyon verilirmi bir oyuncuya ? İlerisinide dusunmek lazim..Bu kadar borc varken mantiksiz..Ustune bu kadar para alan oyuncunun katkisi ne olacak oda onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Yillik 5-6 milyon verilirmi bir oyuncuya ? İlerisinide dusunmek lazim..Bu kadar borc varken mantiksiz..Ustune bu kadar para alan oyuncunun katkisi ne olacak oda onemli

İyide sizin yedek oturttuğunuz ve 0 katkı aldığınız mehmet topuz ile krasic ve daha birçok adama toplam 6m nin çok üstüne para veriyorsunuz boşuna. Bizde baroş,sercan,hakan balta gibi adamlara boşuna para veriyoruz. Boşa vereceğine 1 tane adama verirsin. Sana her dalda başarıyı getirir.
  • CL takımı varken niye Uefa takımına gelsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Yillik 5-6 milyon verilirmi bir oyuncuya ? İlerisinide dusunmek lazim..Bu kadar borc varken mantiksiz..Ustune bu kadar para alan oyuncunun katkisi ne olacak oda onemli

İyide sizin yedek oturttuğunuz ve 0 katkı aldığınız mehmet topuz ile krasic ve daha birçok adama toplam 6m nin çok üstüne para veriyorsunuz boşuna. Bizde baroş,sercan,hakan balta gibi adamlara boşuna para veriyoruz. Boşa vereceğine 1 tane adama verirsin. Sana her dalda başarıyı getirir.

Garantin varmi ? Yillik 6 milyon bir adama ? Takim icinde huzursuzluk bile cikar...3 oyuncuya 6 milyon vermek baska 1 oyuncuya vermen baska..Bak krasic ornegi ne guzel..1 senedir top oynamayinca adam daha yeni toparliyor kendini..

Sneijder geldi diyelim, adam kac zamandir macta yapmiyor..Simdi 5-10 mac kendine gelmese bile kaybi dusun...Ustelik 26 milyona yakin vergi borcunuz var daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Size de seyirci olmak düşüyor

bizim zamanında getirdiğimiz oyuncuları ağzı açık izlerdiniz ne çabuk unuttunuz.
  • Sneijder'in bonservisine ve alacağı paraya laf atan hazımsızlık sorunu çekenler, geçmiş yıllarda çöp kutularına ödedikleri paralara baksın.

Bonuslarla birlikte senelik 6m alacagı soylenıyor. 3.5 sezonda 21m eder + 8m bonservis etti 29m. Şimdi 29m (3.5 yıl toplam maliyetten bahsediyoruz) Sneijder'e çok mu?

Arkadaşın biride 3 kişiye 6m vermekle 1 kişiye vermek 1 değil demiş. O "3" kişinin oynayacagı topu tek basına oynayacaksa bi oyuncu 6 değil 16 da verilir o kişiye...

Bu transferde tek soru işareti Sneijder'in formu gibi gorunuyor ama onuda pek takmıyorum ben keza oynadıgı oyun tarzı ıcın form tutmak uzun sürmez, fiziğiyle oynayan bir oyuncu değil.
  •  Sneijder Fener ile görüşmüyor muydu

Sneijdere Galatasarayda başarılar diliyorum umarım sakatlık sorunu yaşamaz
  • quote:

Yillik 500 bin euro alan oyuncular burada 3 milyon euro aliyorda 6milyon euro alan oyuncular 5.3 milyon euro mu alamiyacak.Turkiye ligi gibi sisrilmis yillik ucret alinan bir ulkede sneider az bile aliyor.Talip oldugunuz belhanda kac aliyor bir bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray barosu aldıkları zaman bizim yneticiler yıldız oyuncu almamıştı. ( gerçi transfer doneminin son zamanlarında oldu barosun gelmesi)
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

galatasaray barosu aldıkları zaman bizim yneticiler yıldız oyuncu almamıştı. ( gerçi transfer doneminin son zamanlarında oldu barosun gelmesi)

Güiza?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.