Şimdi Ara

Sneijder Fener ile görüşmüyor muydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tür şeyleri çok takip eden biri değilim bundan 1 ay önce felan Sneijder`i Fener almayacak mıydı GS nereden çıktı nerden çıktı nasıl oldu niye oldu noluyor la ?

• Fenerbahçe'nin herhangi bir işi bitirebilecek bir yönetimi yok da ondan.
  • Tam yazışıyoduk iyi geceler mesajları falan, oldu olucaktı ki sneijder'in karşısına kaslı vücuduyla galatasaray çıktı baştan çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Fenerbahçe'nin herhangi bir işi bitirebilecek bir yönetimi yok da ondan.

Bir de şu olay var ; GS veyahut Fener bir oyuncuyla ilgilendiği zaman ikiside almaya çalışıyorlar komedi vallahi komedi Türk futbolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Bir de şu olay var ; GS veyahut Fener bir oyuncuyla ilgilendiği zaman ikiside almaya çalışıyorlar komedi vallahi komedi Türk futbolu

bunu genelde fener yapar. geçen konusunu da açmıştım ama millet yine bana yüklendi. Türk futbolunun bakışı dar vizyonu dar yöneticilerinden kaynaklanıyor bu. ve rakip takımın ilgilendiği oyuncuyu alınca üstünlük kuracağını zannetme çabası. tribüne oynamaktır. her zaman kazandırır kısa vadede.
  • yıllık ücretini fazla buldular, sneijder de gelmek istemedi. hem sanırım uefada oynatamıyoruz falan bir de. vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

quote:

bunu genelde fener yapar. geçen konusunu da açmıştım ama millet yine bana yüklendi. Türk futbolunun bakışı dar vizyonu dar yöneticilerinden kaynaklanıyor bu. ve rakip takımın ilgilendiği oyuncuyu alınca üstünlük kuracağını zannetme çabası. tribüne oynamaktır. her zaman kazandırır kısa vadede.

Fener GS hepsi yapar bence ayırmamak lazım en basitinden Sneijder.Sonra yok efendim Türk futbolu neden gelişmiyor sen Türk oyunculara destek vermezsen elinden tutmazsan yabancıya milyon dolarları bayarsan olacağı bu gelena damlar zaten 30 u geçmiş veyahut dayanmış oyuncular parayı alıp oturuyorlar

Not:Lafım 2 takıma da Fener logusu var diye GS ye laf etmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuyt en çok kazanan maddesine sahip galiba. O yüzden Fenerbahçe'nin o paraları vermesi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

yıllık ücretini fazla buldular, sneijder de gelmek istemedi. hem sanırım uefada oynatamıyoruz falan bir de. vsvs

Uefa'da da CL'de de oynayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Tam yazışıyoduk iyi geceler mesajları falan, oldu olucaktı ki sneijder'in karşısına kaslı vücuduyla galatasaray çıktı baştan çıkardı

• quote:

Tam yazışıyoduk iyi geceler mesajları falan, oldu olucaktı ki sneijder'in karşısına kaslı vücuduyla galatasaray çıktı baştan çıkardı

• quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

quote:

Fener GS hepsi yapar bence ayırmamak lazım en basitinden Sneijder.Sonra yok efendim Türk futbolu neden gelişmiyor sen Türk oyunculara destek vermezsen elinden tutmazsan yabancıya milyon dolarları bayarsan olacağı bu gelena damlar zaten 30 u geçmiş veyahut dayanmış oyuncular parayı alıp oturuyorlar

Not:Lafım 2 takıma da Fener logusu var diye GS ye laf etmiyorum

Hocam tùrk oyuncular diyorsunda alperi istedik 8 milyon dediler serdar aziz dedik 10 miyon dediler e sneijderi 8 e anlastik interle hemde dünyada 10 numara diyince akla gelwn ilk 5 isimden biridir suan kendisi. Yani genclere yönelince busefer basari olmadi mi biliyorsun gs fb hemen taraftar istifabistifa diye bagirir bunun icin yönetimlerin eli bagli serdaein 10 alperin 8 ettigi ülkede yaşıyoruz sneijderin ozaman en az 30 etmesi lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben inanmıyorum görüştüğümüze açıkçası.İstermiydim tabiki isterdim orası ayrı.
    Yönetimin düşünce tarzıyla görüşmemek veya ilgilenmemek için pek çok sebep var;
    -Bize gelse avrupa liginde oynayamayacak,yani eğer bizim yönetimin vizyonu var ise(ki hiç sanmıyorum) avrupa liginde başarı sağlamak için oyuncu alan bir takım olduğunu düşünüp ilgilenmezler.
    -Bu hoca sayesinde gelen anadolu takımı gibi kadronun maaş uyumu meselesine aykırı olurdu.
    -Bizim hoca yıldız yönetemez,yıldız bizim hocayı yönetir.Hatta yıldıza bile gerek yok yıldız adayı bile emrine amade eder hocayı o yüzden rezillik çıkmasın diye ilgilenmezler.

Tabi benim düşüncelerime göre,bizim takımdan avrupa ligindede birşey olmayacağı için en fazla bu turu geçip bi sonraki turda napoli tarafından eleneceğimizi varsaydığımdan Sneijder ile ilgilenme meselesinde ilk madde geçersiz bence.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Kuyt en çok kazanan maddesine sahip galiba. O yüzden Fenerbahçe'nin o paraları vermesi zor.

evet kuyt a sözü var fenerbahçede en çok kazanan oyuncu olacağıyla ilgili fenerin.Yani 2.85 ten yukarıya adam almazlar yoksa kuytta isyan eder haklıdır
  • Benim bildiğim sneijder'le görüşmemiz tamamen uydurmaydı. Zaten adamın kendisine bu soru yöneltildiğinde gülüp geçmesi de bunu gösteriyor. Bu tarz şeyler her zaman oluyor medyada. Bunu gs de yapıyor fb de. Çalım gibi gösterme olayını yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Kuyt en çok kazanan maddesine sahip galiba. O yüzden Fenerbahçe'nin o paraları vermesi zor.

evet kuyt a sözü var fenerbahçede en çok kazanan oyuncu olacağıyla ilgili fenerin.Yani 2.85 ten yukarıya adam almazlar yoksa kuytta isyan eder haklıdır

bkz (FM Highest Earner Clause)
  • quote:

• quote:

Yonetimin birbirinden haberi yok Kigili denen sahsiyet zaten ayri dunyalarda yasiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.