Şimdi Ara

Sneijder için en güzel yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "bu kadar faydasız, katkısı olmayan bir oyuncu olduğu düşünülüyorsa ve gönderiliyorsa neden fesih sözleşmesinde g*t korkusu izleri var acaba?"

Eksıde gordum gercekten helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir futbolcu gittiyse rakip takımın taraftarina bak anlarsin.Su an ben Fenerli olarak gayet mutluyum Sneijder'in yollanmasindan.

Keza Alex gonderildiginde Gs forumunda bayram havasi vardi

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Hangi bayram havasından bahsediyorsunuz bilmiyorum ama şahsen ben sevinmemiştim. Yeneceksek sahada yenelim böyle şeylerle alınacak zaferlerede sevinmem ben.
  • Sneijder her zaman tehditdir

İyi oynamasa bile frikik olur penaltı yapar

İsmi yeter zaten

Şimdi Galatasaray da öyle biri yok

Belhanda yı görmemiz lazım onunda sanmıyorum ki sneijder etkisi yapsın

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Kişisel anlamda değil futbol anlamında.Rakip takim en iyi futbolcusunu kaybediyor tabi ki sevinirsin

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Fark burda başlıyor işte. Siz Galatasaray'ı yenmek için Sneijder'in gitmesini istersiniz. Bense yeneceksek Alex varken yenelim yoksa zaten tadı tuzu olmaz derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bir futbolcu gittiyse rakip takımın taraftarina bak anlarsin.Su an ben Fenerli olarak gayet mutluyum Sneijder'in yollanmasindan.

Keza Alex gonderildiginde Gs forumunda bayram havasi vardi

Ulan yalan atmaya ortalıgı karıstrmaya yer arıyorsunuz gs taraftarı alexı kendı oyjncusu kadar sever.kendınzle karısrmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bruma Şino Poldi vardı rakibi tedirgin eden über yönetim zaman kaybetmeden üçünün de içine etti. Belki Gomis tedirgin eder ama bizdeki şuursuzlar adama topu ulaştırmaktan aciz, Gomis biraz uğraşır çabalar tek başına bir yere kadar o da araziye uyum sağlar. Muslera kaldı bir tek elimizde bizdeki muhteşem taraftar da çoktan onu kemirmeye başladılar zaten, gereksiz yere direniyor Muslerada sanki daha düzelme umudumuz varmış gibi. Bizi sevdin sağol hala GS da oynamaktan bir isteğin var ama burada kalıp kendini bu aptallık mahşerinde heba etmemen kendini kurtarman lazım. Takımda kendi yarı sahamızda bulunan çapsız yeteneksiz anca sahada korkuluk gibi varlığını sürdüren ruhsuzlar varken topu alan kim varsa zorlanmadan senin karşında buluyor kendini görünen maalesef bu durumun değişeceği de yok gibi. Kaç kurtar kendini tek tavsiyem budur.

Yönetiminden teknik heyetine üyelerden taraftara herkes bu gidişata teslim olmuş durumda. Hala bu yönetim görev başındaysa hala orada durabiliyorsa bunların gitmesini isteyen grup gidişata sessiz kalan kabullenen gruptan çok çok az demektir.

Bu kalabalık grup maalesef bizim kanserimiz olmuş yönetim üyeler taraftar her yanı sarmıştır, kurtuluşumuz dibe vurup resmen ölmektir. Rant kalmadığı zaman bu parazitler temizlenir belki o zaman "bu yaşananlardan da ders çıkarırsak" şanımıza yakışır bir şekilde küllerimizden tekrar doğarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hangi bayram havasından bahsediyorsunuz bilmiyorum ama şahsen ben sevinmemiştim. Yeneceksek sahada yenelim böyle şeylerle alınacak zaferlerede sevinmem ben.

"Korkak zaferlerdense yürekli kayıpları tercih ederim."

-Fatih Terim

• Hollandaya bi darbe daha en iyi forvetlerini biz bitirdik en iyi orta sahalarında siz bitirdiniz robben ide bitircektikte gelmedi xd

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
  • şuanda rakip takımın gs de şu oyuncu var işimiz zor olacak yada dikkat etmemiz lazım diyeceği bir oyuncu kalmadı. anadolu takımını bırak ptt takımına döndük, gogole da aratmadan adının nasıl yazılamayacağını bilmediğim takıma çaresizce top oynayarak yenildik ve büyük ihtimalle de elenicez.

resmen rezillik...
    Bekara karı boşamak kolay alex yok at babam at yeme şimdi bizi kendini kandırıyosun anca 15 tane sniejderde olsa kadıköyde galibiyet yok sizin evinizdede 1 maç alır 2 maç berabere kalır 1 maçta verirsiniz o yüzden boşa atıp tutma üzgünlüğüne veriyorum.

• Hiç bu kadar fair play düşünemediğiniz için garip gelmesi normal anlıyorum sizi nasıl olsa masada kazanmayı seviyorsunuz sahada değil.
    Forvete top gitmiyorsa lukaku gelse kaç yazar ? Ve ffp varken aynı hataya düşerse kulüp boşa gidecek bir sezon daha taraftarı dinlemesin şu kulüp rvp geldiğinde ooooo çekenler şimdi bitikti neden aldıkki diyor emre moru beğenmezler ben arfaya laf yaparlar ama forvet isterler cenk burak gibi kazmalarln gol kralı olduğu ligdeyiz orta sahan iyiyse kazanırsın bu kadar basit o yüzden alex gitti diye sevinmedik etmedik demeye gerek yok yıldız isimler birşey etmiyor gördüğün gibi orta saha olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Cruyff -- 15 Temmuz 2017; 16:51:11 >
  • Boşuna uzatmaya gerek yok. Ben Alex'in gittiğine sevinmedim sevinen insanlığını sorgulasın. Aynı şekilde Sneijder'ın da bu şekilde yollanmasına sevinen varsa elini bir vicdanına koyup düşünsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.