Şimdi Ara

Sneijder'in golüne ofsayt diyenler gelsin hele (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çizgi niye 22 numaranın topuğunda la

Ofsaytta olsa sorun değil bence.Bu tarz hatalar yapılıyor.Ama her hatadan sonra fenerasyon diyecek kafadaki adamlar olduğu sürece tabiki bu tarz hatalar göz önünde kalır.
  • tamam o gol olmasın 3-2 yendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Ulan ben bile şaşı oldum bakarken ayak tam önde mi değil mi diye. Orada hakem ne yapsın. Daha önce de dedim böyle hatalar olur, Fenerbahçe'nin bir maçı için yazmıştım bunu, bize de oluyor böyle şeyler, hakem bazen böyle hatalar yapar diye ama bana kızdı millet. Onun dışında verilmeyen bir penaltımız var. Kısasa kısas diyelim.

La gene döndün dolaştın fenere bağladın ya
    Siz de haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gol ofsayt ama eğer maçın gidişatını etkileyen anları söyleyeceksek verilmeyen penaltı da var
  • Bu arada ilk golde ofsayt var. Drogbaya yapilan penalti.bla bla blaaa
  • Ofsayt tartışılmaz da,abes degil görmemesi dogal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paint terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Sen nediyosun sarı çizgiye bak hakanın ayağı bir adım önde ama olsun penaltıda verilmedi muhteşem bir maç oldu

ayağa neden bakıyosun vucuda bakman lazım.. ikisininde omcu aynı hizada.. sarı çizginin solundaki kırmızı çizgi o yüzden çizilmiş zaten..

gerçi bu pozisyonu göremez süzemez hakemler, trabzon maçındaki çizgiyi geçtimi geçmedimi olayı gibi oldu, ayrıca evet net penaltımızıda vermedi
  • O çizgileri aynı açıyla devam ettirirsen kaleye çapraz girer
  • Çizgiler düz mü sence?
  • Zorlasan sana dönecek tekrar çizgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

O çizgileri aynı açıyla devam ettirirsen kaleye çapraz girer

nasıl kaleye girer? bi göstersene çizerek? yada düzgününü sen çizsene? çimlerin çizgisiyle ceza sahasının çizgileriyle aynı hizada çizmiş işte adam..

haa bilmiyorsanız bknz:
    tr.wikipedia.org
    Perspektif - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Perspektif

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Çizgiler düz mü sence?

hangi kafalara anlatıyoruz yahu, düz olmaması lazım zaten

bak sahanın iki farklı yeşil tonu var onu görebiliyor musun?

ne kadar da yamuk çizgideler değil mi?!

senin baktığın açı yamukta ondan olmasın sakın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Ulan ben bile şaşı oldum bakarken ayak tam önde mi değil mi diye. Orada hakem ne yapsın. Daha önce de dedim böyle hatalar olur, Fenerbahçe'nin bir maçı için yazmıştım bunu, bize de oluyor böyle şeyler, hakem bazen böyle hatalar yapar diye ama bana kızdı millet. Onun dışında verilmeyen bir penaltımız var. Kısasa kısas diyelim.

La gene döndün dolaştın fenere bağladın ya
    Siz de haklısınız

Kafan mı iyi birader. Fener'e bir şey mi dedim Fenerbahçe'de ofsayttan bir gol atmıştı, o maç içinde hakem hakem diyorlardı, bende böyle hatalar olabilir, bizim( Galatasaray'ın) maçlarında hiç mi olmuyor böyle hatalar dedim. Bana kızdılar. Bugünde aynı şey oldu, aynı şeyleri söylüyorum işte, havadan nem kapıyorsunuz var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

Zorlasan sana dönecek tekrar çizgiler

quote:

Çizgiler düz mü sence?

beyler adam gayet düz çizmiş saçmalamayın ya. cidden perspektif diye bişey duymadınız heralde hiçbiriniz?

ofsayttır değildir orası tartışılır ama çizgiler gayet düzgün.. yamuk diyen varsa kendisi bi zahmet düz çizsin bizde görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: brutalfox

quote:

Çizgiler düz mü sence?

hangi kafalara anlatıyoruz yahu, düz olmaması lazım zaten

bak sahanın iki farklı yeşil tonu var onu görebiliyor musun?

ne kadar da yamuk çizgideler değil mi?!

senin baktığın açı yamukta ondan olmasın sakın?

Arkadaşım. Sarı çizginin solundaki kırmızı çizgiyle arasındaki boşluk aynı değil. Bir en alta, bir en üste bak. Dediğimi anlayacaksın :)
  • Pozisyon ofsayt. Ancak görülmesi çok zordu hakem için. Başka tartışmalı pozisyonlar varsa onları da koyun yorum yapalım. Bakalım kimlere neler verilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizdat

bence de ofsaytta neden takılıyorsunuz böyle şeylere? milimetrik farklar hakemin görmemesi olağan, önemli olan Galatasaray iyi oynadı kazandı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.