Şimdi Ara

Sneijder'in golüne ofsayt diyenler gelsin hele (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pozisyon ofsayf değil, ne çok kastınız arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Kardeş o ofsayt çizgisi, neden saat yönünde 85 derecelik bir açı yapmış ?

Adamın doğru çizip çizmediği umrumda değil ama perspektif diye bir şey var.
     	Sneijder'in golüne ofsayt diyenler gelsin hele

heee beklediğim cevap geldi (resim olarak gelmesi şaşırttı).

kardeş ben de ilk önce böyle düşündüm ; ama bugüne kadar izlediğin maçları anımsa . Aç haftasonu Ntvsporu dünyanın bir numaralı ligi la ligayı izle kaç tanesinde ofsayt çizgleri böyle gösteriliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Kardeş o ofsayt çizgisi, neden saat yönünde 85 derecelik bir açı yapmış ?

Adamın doğru çizip çizmediği umrumda değil ama perspektif diye bir şey var.

heee beklediğim cevap geldi (resim olarak gelmesi şaşırttı).

kardeş ben de ilk önce böyle düşündüm ; ama bugüne kadar izlediğin maçları anımsa . Aç haftasonu Ntvsporu dünyanın bir numaralı ligi la ligayı izle kaç tanesinde ofsayt çizgleri böyle gösteriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

O çizgileri aynı açıyla devam ettirirsen kaleye çapraz girer

nasıl kaleye girer? bi göstersene çizerek? yada düzgününü sen çizsene? çimlerin çizgisiyle ceza sahasının çizgileriyle aynı hizada çizmiş işte adam..

haa bilmiyorsanız bknz:http://tr.wikipedia.org/wiki/Perspektif

Makine müh. 3. sınıfa gidiyorum, perspektif üzerine bana ders verme dostum. Paint ile devam edeyim resimler konuşsun.

Burada çizimdeki yanlışlığı el çabukluğu ile çizmeye çalıştım. Milimetrik hatalar olacaktır elbet ama kabataslak olarak konu başındaki perspektif hatasının nasıl oluştuğunu bu resimden tahmin edebilirsiniz. İzometri, perspektif, teknik resim gibi konulara hakim olanlar resimdeki çakallığı ilk görüşte anlarlar.

Şöyle de bir durum var ilk bakışta açık ara ofsayt olduğunu düşünmek normal fakat resmi iyice incelediğimiz zaman 10-15cm kadar ufak olduğunu görebilirsiniz. Ama ofsayt var mıdır? Vardır.

• Ulan sanki ilk defa ofsaytta olan bir oyuncunun attığı gol saylandı tam olarak anlaşılmıyor milimetrik derler ya o hesap sonuçta bizler gibi maçı yöneten de bir insan makine değil şans bizden yanaydı eğer ofsaytsa bana göre değil. Sneijder güzel vurdu ve gol attı adamın dibiiii
  • Ofsayf
  • Pierro ofsayt degil diyor burda elin Fenerlisi paintden cizdigi cizgilerle ofsayt oldugunu savunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

evde kapak kalmadi acik yer varsa gazoz felan alip kapagi buraya koyarim...

burda
    x=10,63m
    y=6,11m
    x"=14,24m
    y"=8,18m cikar ki bunu z=8,26m ile karsilastirirsaniz
    yani z-y=0.08m ile ofsayt yok
    (benimki kabaca oldu...pierro da 0,16m hesaplamis)

Bu ülkede neden bazıları mühendis bazıları inşaat işçisi, neden bazıları doktor bazıları doktor düşmanı, neden bazıları çok kazanıyor bazıları az kazanıyor bunun kısmi açıklaması olmuş. Açıklanamayan kısım deniz feneri, cemaat ve altın külçeleri vs gibi konular. Onlarıda çizgi çekerek açıklayamıyorsun. Eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

agzi olan konusuyor.....

Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. O çizgileri ayaklarla çizebileceğini kim söyledi sana gerçekten ağzı olan konuşuyor

eee tamam ordulu oyuncunun ayağı daha geride.
    ayaklardan bakılması gs'ın lehinde değilki tam tersi alehinde.

• Şimdi burada yeni ofsayt kuralı gerçi yeni de denmez yaa neysee artık ofsaytlarda vucut bütünlüğüne bakılıyor saygı değer ofsayt diyen arkadaşlarım o yüzden yanıltıyor sizi hala geçmiş kurallara gre ofsaytları değenlendiriyorsunuz.
  • Ofsayt oldugu dogru fakat şu vakte kadar bize yapilan yalnış kartlar , penaltılar , hareketler herşeyi var sayarsak herkese eyvallah Cimbom koyunca illa birşeyler abartılır.

Hakem düdüğü çalmamış gol olmuş mu ? olmuş. Ozaman bitti skor belli.
  • İlk izlediğimde ofsayt gibi geldi ve halada milimetrikde olsa ofsayt.
  • bu da mı timsah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Su mesaji gorunce makina muhendisi oldugumdan utandim.

hayır yukarda dedim zaten saçmalamış arkadaş, yada şaka yapıyor bilmiyorum..

anlamadığım nokta önce diyoki aynı açılarla devam etsek kaleye girer.. sonrada kendi elimle gelişi güzel çizdim diyo

Bu arkadas ileride otomotiv sirketine falan girerse mutlaka haber versin. Ona gore uzak duralim o firmadan.

• Eklediğim resimde sarı çizginin o şekilde devam etmesiyle nasıl devam edeceğini gösterdim. Ama ben mi ifade edemedim yoksa anlamak istediğiniz gibi mi anladınız bilemiyorum. Yorum yapmanız gereken resim ikinci resim.

Tekrar söylüyorum, ilk çizdiğim kalın siyah çizgili resim, sayfanın en başındaki sarı çizginin aynı şekilde devam etmesiyle oluşacak görüntüyü göstermek içindi.
  • İte kaka galip getirilen Fenerlilere de bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

kırmızı çizgi ile sarı çizginin bir alt taraftaki aralığına birde üst taraftaki aralığına bakan birisi ofsayt olduğunu anlar

çizgiyi bırak göz kararıyla bile 1m ofsayt belli oluyor

İşte bunlar hep eğitim sisteminin mağdur ettiği kardeşlermiz. Eğitim reformu şart.
  • hadi o golü saymayalım zaten 4 gol attık.
  • Ofsayttan atmışızdır umarım. Hep başkaları mı hatalı kararlarla maç kazanacak. İnşallah ofsayttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Geldik de ofsayt zaten?

iyi baksaydın qomünis belki ofsayt değildir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.