Şimdi Ara

Sneijder = Nani | Drogba = Van Persie (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

Konuyu amacından saptırmayın. Bizim önce Sneijder sonra Drogba transferi, Fener'in önce Nani sonra Van Persie transferine çok benziyor her haliyle.

Nani Sneijder'den, Persie de Drogba'dan faha iyi.

Alıntıları Göster
    Bu tip bana troll diyordu bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

Konuyu amacından saptırmayın. Bizim önce Sneijder sonra Drogba transferi, Fener'in önce Nani sonra Van Persie transferine çok benziyor her haliyle.

Nani Sneijder'den, Persie de Drogba'dan faha iyi.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bu tip bana troll diyordu bir de.

Alıntıları Göster
    Trollük amacıyla yazmadım hiçbir mesajımı. Yine aynı fikirdeyim. Van Persie Drogba karşılaşmasında çoğu insan Van Perise der. Hem bildiğim kadarıyla TR’de de daha çok gole katkı yaptı Van Persie dakikasına göre. Nani de Sneijder’den daha iyi dememin sebebi bireysel yetenekleri çok üst düzey olan oyuncuları daha çok severim. Ve Sneijder biraz daha takıma odaklı oynuyor. Ben senin gibi foruma girip dur şu insanları sinir edeyim kafasında değilim. Sen yaşı büyük ama zekası gelişmemiş bir arkadaşımızsın. Benle kendini kıyaslama lütfen.

• Sende yaşı küçük ama zekası hiçbir zaman gelişmeyecek bir kardeşimizsin maalesef. Zamanında her Allahın günü boş boş ''bu forumda herkes bana saygı duyar, ne dediysem çıkar'' diye konular açtığını hatırlıyorum dikkat çekmek için. Neyse trollüğe devam et, en azından komik oluyorsun. Bize de gülmek düşer.

@Hidden Blade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 24 Mayıs 2018; 19:28:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.