Şimdi Ara

Sneijdersporlular neden piyasada yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

quote:

Geçen sene bu takım rakip yarı sahada az da olsa kalabilmişse bunu sadece ve sadece Sneijder sayesinde yaptı.. Az da olsa rakip sahaya geçmişse bununda çok büyük kısmı Bruma sayesindedir.. Btün yaz kadro dışı kalmış sezon öncesi antremanı yapmamış bir adamdan şimdi üst düzey performans mı bekliyorsunuz? az bekleyin 3 hafta sonra sizi susturmaya başlar..

Kadroya giremeyecek ki. Susturmazsa sınırsız çizecen mi kendini ? Ben çizecem susturursa. Kendi mesleğine saygısı olmayan adamın 3 haftada iyileşeceğini sanan fanatiktir. Şinosuz nice çok iyi oynuyor. Şino gitsin kendi barında garsonluk yapsın .Kondisyonu anca ona yeter şuan

Geçen sene şino hiç bir şey yapmadı. Pay biçmeye çalışmayın. Yan gelip yattı. Yok ufakta olsa etkisi varmış geçiniz. Geçen sene Bruma yaptı herşeyi. Gerisi yan gelip yattı.
    Tek tek elinden futbola dair herşey gidiyor. Milli takımdaki yerinide forma numarasınıda kaybetti. Seneye çağırılmayacak büyük olasılıkla.

Ben kumarbaz değilim asla iddiaya girmem.. Sözümün arkasındayım.. Size güzelce sözlerinizi yutturacak.. 3-4 hafta bekleyin.. Adamın mesleğine saygısı gayet yerinde. Kendisini bir şekilde yollamayı kafasına koyan adamların izin verip de sonra taraftarı galeyana getirmesi nasıl bir bir ahlak örneğidir? ve bu tuzağa düşmekte ne büyük bir garabettir bence sorgulanmalı.

Sneijder gibi takımı oynatan 10 numara günümüz futbolunda 10 numara oynatan takımlar en önemli silahtır. Alex ile karıştırılmamalı, alex kendisi oynayarak takımını oynatıyordu. Adam'ın dört senesinin son iki senesi Dursun denen çapsızın çökerttiği takımda geçti diye kim olduğunu ve ne olduğunu karıştırmayıon.. Adamın oynadığı kulüplerin maçlarını sadece hayranlıkla izleyenlerin ona sövmeye kalkması da kıskançlık mı? kin mi? ve ya her ne ise isim koyamadım ama çok sağlıklı bir durum da değil..

Ajax
    Real
    İnter
    Galatasaray
    Nice

Hollanda 132 defa milli

böyle bir kariyeri hayal dahi edemezsiniz..

Yemiyor demiyorda kumarbaz değilim diyor.

Sanki para var ortada altı üstü bir hesap

Bana hala geçmişi ile cevap veriyorsun. Geçmişi top oynamıyor diye kaç defa söyledim sana.

2-3 maç tökezleyince şinoggggggg , beloş diye gezinirsin ortalıkta. Tökezlememizi bekleye dur

ben hayatımda hiç iddiaya girmedim.. girmemde.. yemeyecek olsa koca koca sözler yazmam buraya.. Ben olsam Sneijder yerine Belhanda'yı almazdım.. bu Belhanda kötü oyuncu demek değil.. ama koptuk adam.. Hiç yukarılarda uzun süre kalamamış.. Belhanda'nın ulaştığı en yüksek yer sneijder'in dizlerine bile değme bu da ayrı bir gerçek..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen sene bu takım rakip yarı sahada az da olsa kalabilmişse bunu sadece ve sadece Sneijder sayesinde yaptı.. Az da olsa rakip sahaya geçmişse bununda çok büyük kısmı Bruma sayesindedir.. Btün yaz kadro dışı kalmış sezon öncesi antremanı yapmamış bir adamdan şimdi üst düzey performans mı bekliyorsunuz? az bekleyin 3 hafta sonra sizi susturmaya başlar..

Kadroya giremeyecek ki. Susturmazsa sınırsız çizecen mi kendini ? Ben çizecem susturursa. Kendi mesleğine saygısı olmayan adamın 3 haftada iyileşeceğini sanan fanatiktir. Şinosuz nice çok iyi oynuyor. Şino gitsin kendi barında garsonluk yapsın .Kondisyonu anca ona yeter şuan

Geçen sene şino hiç bir şey yapmadı. Pay biçmeye çalışmayın. Yan gelip yattı. Yok ufakta olsa etkisi varmış geçiniz. Geçen sene Bruma yaptı herşeyi. Gerisi yan gelip yattı.
    Tek tek elinden futbola dair herşey gidiyor. Milli takımdaki yerinide forma numarasınıda kaybetti. Seneye çağırılmayacak büyük olasılıkla.

Ben kumarbaz değilim asla iddiaya girmem.. Sözümün arkasındayım.. Size güzelce sözlerinizi yutturacak.. 3-4 hafta bekleyin.. Adamın mesleğine saygısı gayet yerinde. Kendisini bir şekilde yollamayı kafasına koyan adamların izin verip de sonra taraftarı galeyana getirmesi nasıl bir bir ahlak örneğidir? ve bu tuzağa düşmekte ne büyük bir garabettir bence sorgulanmalı.

Sneijder gibi takımı oynatan 10 numara günümüz futbolunda 10 numara oynatan takımlar en önemli silahtır. Alex ile karıştırılmamalı, alex kendisi oynayarak takımını oynatıyordu. Adam'ın dört senesinin son iki senesi Dursun denen çapsızın çökerttiği takımda geçti diye kim olduğunu ve ne olduğunu karıştırmayıon.. Adamın oynadığı kulüplerin maçlarını sadece hayranlıkla izleyenlerin ona sövmeye kalkması da kıskançlık mı? kin mi? ve ya her ne ise isim koyamadım ama çok sağlıklı bir durum da değil..

Ajax
    Real
    İnter
    Galatasaray
    Nice

Hollanda 132 defa milli

böyle bir kariyeri hayal dahi edemezsiniz..

Yemiyor demiyorda kumarbaz değilim diyor.

Sanki para var ortada altı üstü bir hesap

Bana hala geçmişi ile cevap veriyorsun. Geçmişi top oynamıyor diye kaç defa söyledim sana.

2-3 maç tökezleyince şinoggggggg , beloş diye gezinirsin ortalıkta. Tökezlememizi bekleye dur

ben hayatımda hiç iddiaya girmedim.. girmemde.. yemeyecek olsa koca koca sözler yazmam buraya.. Ben olsam Sneijder yerine Belhanda'yı almazdım.. bu Belhanda kötü oyuncu demek değil.. ama koptuk adam.. Hiç yukarılarda uzun süre kalamamış.. Belhanda'nın ulaştığı en yüksek yer sneijder'in dizlerine bile değme bu da ayrı bir gerçek..

3 hafta sonra alıntılarım.

Nice kendi düzenini bozamaz zaten lige kötü girdiler Son 3 maç 3 galibiyet

4-4-2 ile bugünde 1 galibiyet bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sneijder gitmesine asla karşı değildim ama yerine daha iyisinin gelmesini istedik geldi mi hayır. Takım o kadar ekstra performans gösteriyor ki Belhanda göze batmıyor ama şimdilik.. Umarım bekleneni verir..
  • Mayis da sneijder geri gelecek meraklanmayin . yeni yonetimin çileği olacak wesley reis .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga be bu adama laf edilir mi ya hagi'den sonra gördüğümüz tek 10 numara eski performansı yoktu geçen sene ama sneijder bu ölüsü bile takımdaki diğer çöplerden iyiydi , gönderiliş şekline hiç girmiyorum ama bu takımdan sneijder geldi geçti diyeceğimiz yerde konuştuğumuz konuya bak!
  • Ya bırak bıkmadın saçma sapan konu açmaktan. Şino adamdır ben adamım diyenlerin aksine. Şu kadroda belhanda yerine Şino olsaydı inanılmaz işler yapardı.

• Buradayız

Hep saygı ve sevgiyle anacağız kendisini. Yaşattığı başarıları ve güzel anıları çabucak unutup kendisine dil uzatan hainlere selam olsun

• Zamaninda ben dedim bu adam iyi oyuncu ama takimi yavaşlatiyor ve artik bu tip 10 numaralar etkisiz kaliyor diye linc edilmistim.

• Ben sneijder'i ne severdim nede sevmezdim.

Ama sizin de piyasaya cıkısınız manidar. Yeni oyuncular tutmasaydı sneijder neden gönderildi diye gezecektiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.