Şimdi Ara

SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. oyun ile aynı derken neden bahsediyorsunuz?
    3. oyun bambaşka bir atmosferde, kuzey afrika'da geçiyor. Grafik olarak next-gen bir grafik yok ortada ama bu oyunu grafikleri için oynamak anlamsız zaten.
    Ben oyunun senaryosu, oynanışı ve yarattığı heyecanı seviyorum.
    XBOX'ta ve PC'de 2 defa oynayıp bitirdim.

Bu yeni oyunuda PS4 olarak sipariş ettim. Bir sorun olmazsa haftasonu elimde olacak.
    Verdiğim parayı fazlasıyla hakedecek bir oyun olduğunu düşünüyorum.
  • 1 Temmuzdan itibaren 50 dolara US PSN Store'da olacak oyun. Ön sipariş açılmış.
  • neden beğenmediniz az yorum oldu anlamadım güzel aslında
  • Sniper Elite 3'ün İlk İncelemeleri Yayınlandı

Keskin nişancılık oyunlarını seven kitlenin beğendiği ve genel olarak ortalama kaliteye sahip olan Sniper Elite serisi, bildiğiniz gibi Sniper Elite 3 ile yarın yeniden oyuncuların karşısına çıkacak.

İnceleme ambargosu bugün itibariyle kalkan yapıma ait incelemeler yavaş yavaş yayınlanmaya başladı. Şu ana kadar yayınlanan puanlara bakılırsa oyun genel olarak 6-7 civarı bir puana layık görülmüş. Yeni incelemeler geldikçe güncellenecek olan bu listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eurogamer – 7/10
    CVG – 7/10
    Videogamer – 6/10
    TheSixthAxis – 7/10
    insidegames – 78/100
    Strategy Informer – 8/10

Bsc

• Bukadar düşükmü inceleme puanları ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konsept için bence yeterli puanlar, muhakkak oynayacağım. İkinci oyunda 70 civarı ortalamaya sahipti, gayet zevkle oynamıştım.
  • ign 8.2 vermiş , oyun güzel galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü akar oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

oyunu alan yok mı ben de merak ediyorum oyunu yoklukta gideri var oyunun.

Ne yoklukta gideri olması? Şahsi görüşüm BF, Killzone, ve CoD serisinden çok daha keyifli bana göre, FPS kamera olmaması da benim için bir artı..

Forum dışında dün çift hak psn hesabını 90 liraya satıyorlardı, sonradan şifresi falan değişir yine veya birinin hesabını uçurmuşlardır diye güvenemedik, ben oyunu forum içi alcam bakalım tanıdığım bi arkadaştan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 29 Haziran 2014; 9:15:39 >
  • bu oyunu tavsiye eder misiniz bu aralar oyun almayı düşünüyorum da.
  • 1. Oyunu pc de oynadim , 2. oyunu ps3 te oynadim. Bu oyunu da bugun us psn den pre-order edecegim. Oyunun bana gore tek eksik yanı sniper dısındaki silahların kullanımı. Thompson , mp40 gibi silahları kullanmak zorunda kaldiginizda cebelleşiyorsunuz resmen.
    Single olarak cok cok uzun olmayabilir, ancak birlikte oynayacaginiz bir arkadasiniz varsa co-op modlar uzun sure goturecektir. 2. oyunda , oyunu bastan sona co-op seklinde bitirebiliyorduk. Bunda da vardir umarim.
    Multisi de is görür. Fiyati diger oyunlara gore daha uygun zaten.

• kardeşlik yapacak var mı us psn'de 50$ oyun

• Hangi ezik insanlar eksiliyor milleti?

• Oyundan kareler

SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU)

• Alsak mı
  • Şuan ki oyun azlığında ciddi satış yapar diye düşünüyorum en azından 1M devirir heralde.
  • Cok muallaktayim oyunu alma konusunda.biraz daha mi beklemesem bilemedim almak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 1 Temmuz 2014; 3:20:39 >
  • almadan deneyin bence dostlar

• Oyunun hikayesi online coop oynanıyor mu ?

• Dexter M. kullanıcısına yanıt
    sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.