Bildirim
SNİPER ELİTE 3 ( PS4-PS3 ANA KONU) (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mükemmel bir oyun denedım gördüm oynadım duydum. kesinlikle tavsiye ediyorum PS3 sistemind V2 olanı oynamamıştım direk yükleyip silmiştim ağır geldi cunku bana ama bu oyunu iyi yapmışlar zaten modern savaşlar insanı sıktı artık eskiye mazi diyelim nostaljik iyidir -
oyunu bugun bitirdim.oyunda tonla grafik ve yapay zeka hatası var.ayrıca oynanış süresi kısa.yinede oyun güzel. -
Thief ile beraber Sniper Elite'i az önce Amerikan PSN'den 80 dolara aldım. Burada bu fiyata sadece tek oyunu kutulu olarak satıyorlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: CastLowe
Mükemmel bir oyun denedım gördüm oynadım duydum. kesinlikle tavsiye ediyorum PS3 sistemind V2 olanı oynamamıştım direk yükleyip silmiştim ağır geldi cunku bana ama bu oyunu iyi yapmışlar zaten modern savaşlar insanı sıktı artık eskiye mazi diyelim nostaljik iyidir
Ps3de kontroller odun gibiydi. Oynanmıyordu. Özellikle online.
Online kısmını denediniz mi? Kontroller nasıl odun yutmuş gibi mi hala?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: szmania
oyunu bugun bitirdim.oyunda tonla grafik ve yapay zeka hatası var.ayrıca oynanış süresi kısa.yinede oyun güzel.
Pc sürümü için dün yama geldi muhtemelen ps4 için de gelir.Oyunda çok hata var dediğiniz gibi.Düşmanla bazen sniper ile bakişiyoruz resmen. Pc ye gelen düzeltmeler
-
Enemy tag işi nasıl yapılıyor, bir türlü bulamadım. Muhtemelen başlarda yazmıştır ama kaçırmışım :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizzero
Enemy tag işi nasıl yapılıyor, bir türlü bulamadım. Muhtemelen başlarda yazmıştır ama kaçırmışım :)
Aynı durumu bende merak ediyorum arkadaşlar yokmu aranızda bu oyunu tamamiyle iyi bilen çözmüş bir delikanlı :)) -
R3'le dürbünü açıp adamı izlerken üzerinde işaret çıktığında ya R2 ya da L2 olması lazım, adamı işaretliyorsunuz.
Oyunu eğer ruhuna uygun oynarsanız çok güzel bir oyun. Düşmanları çat çat rifle ile vurup ilerlemek yerine önce mümkün olduğunca yüksek yerlere çıkıp operasyon haritasını iyice inceleyip, plan yapmanız lazım. Sonra uygun noktalardan yaklaşıp düşmanları sessizce öldürmeniz gerekiyor.
Yapay zeka felaket düzeyde kötü ama oyunun gizlilik öğeleri dediğim gibi oynayınca gayet iyi oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: d3vstator
R3'le dürbünü açıp adamı izlerken üzerinde işaret çıktığında ya R2 ya da L2 olması lazım, adamı işaretliyorsunuz.
Oyunu eğer ruhuna uygun oynarsanız çok güzel bir oyun. Düşmanları çat çat rifle ile vurup ilerlemek yerine önce mümkün olduğunca yüksek yerlere çıkıp operasyon haritasını iyice inceleyip, plan yapmanız lazım. Sonra uygun noktalardan yaklaşıp düşmanları sessizce öldürmeniz gerekiyor.
Yapay zeka felaket düzeyde kötü ama oyunun gizlilik öğeleri dediğim gibi oynayınca gayet iyi oluyor.
Deneyeceğim tekrar ancak dürbünle düşmanı izlerken bende işaret hiç çıkmadı, bazı yerlerde en zor seviyede bu özelliğin olmadığından bahsetmişler, belki de bu yüzdendir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunda çok bug var ama parasinin hakkini veriyor. Tabikide tr psbln deki 179 tl degil us psn deki 49 dolara degiyor. Daha cok sey yazardimda mobilde yazmak zor malesef.
Bug mug dolu ama elde başka oyun kalmadığından alacağım elimiz mahkum Ramazan'da ps4 iyi geliyor vakit geçiyor.
ya beyler ps4 ve ps3 ana konu demişsiniz ama ben pcde oynuyorum ve izlediğim videolarda nişan aldığımız yerin altında da kırmızı bir nokta oluyor ve kursun oraya gidiyordu ama ben oyunu steamden alıp indiridiğimde hiç öyle bir kırmızı nokta yoktu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Candance
ya beyler ps4 ve ps3 ana konu demişsiniz ama ben pcde oynuyorum ve izlediğim videolarda nişan aldığımız yerin altında da kırmızı bir nokta oluyor ve kursun oraya gidiyordu ama ben oyunu steamden alıp indiridiğimde hiç öyle bir kırmızı nokta yoktu.
Oyunun zorluk seviyesiyle alakali olabilir. En zor da oynuyorsaniz sayet o isaret cikmiyor diye biliyorum.
ben campaign'de en üstekine tıklamıştım . Neyse benim için daha iyi :D
-
quote:
Dürbünü seçin düşmanın tam üstüne getirin ve tetik tuşuna basın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
quote:
Dürbünü seçin düşmanın tam üstüne getirin ve tetik tuşuna basın.
En zor seviyede oynuyorum, ne mini harita görünüyor ekranda ne başka birşey, tamamen kör modunda resmen, manuel save yok, otomatik save yok, bölüm içinde öldüğünüzde en başa dönüyorsunuz :D -
quote:
quote:
quote:
En zor seviyede oynuyorum, ne mini harita görünüyor ekranda ne başka birşey, tamamen kör modunda resmen, manuel save yok, otomatik save yok, bölüm içinde öldüğünüzde en başa dönüyorsunuz :D
Dostum sen Dark Souls'a çevirmişsin oyunu. Kolay gelsin ne diyim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
En zor seviyede oynuyorum, ne mini harita görünüyor ekranda ne başka birşey, tamamen kör modunda resmen, manuel save yok, otomatik save yok, bölüm içinde öldüğünüzde en başa dönüyorsunuz :D
Dostum sen Dark Souls'a çevirmişsin oyunu. Kolay gelsin ne diyim.
Daha ikinci bölümde illallah dedirtti oyun, oyun kıtlığı olmasa ve trophy kasmasam çekilir eziyet değil :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X