Arkadaşlar bende çin tankı type-98 in paletleri dönmüyor.Sizce neyden olabilir?
platine bak, meme yapmıştır
Eğer helicopter zaten vurulmuşsa ve %5 canı kalmışsa 10 sn de infilak eder, son saniyede kim ateş etmişse ona kill yazılıyor. Üstünden dumanlar tüten bir heli'ye tabanca ile ateş edin, o zaman bile kill alabiliyorsunuz. Aynı şey kurşun işlemeyen tank, APC hariç hepsi için geçerli (jeep, uçak, humvee).
sadce m95 ile duser digerleriyle dusmez
daha önce sniper ile helikopterdeki pilotu vurdum. MEC base'de olan radarın hemen yanındaki alev alan bir petrol kulesi var. onun tepesindeydim. MEC den bir adam geldi bindi. ben sniper ile camın tam ortasına nişan aldım ve öldürdüm havada iken vurma şansın sabit değilse %0.000000000000001 gibi birşey.. ve dediğin gibi bf2 ayarlarıyla oynayarak acayip şeyler yapıyorlar mesela arabanın altına c4 koyuyorlar araba tümsekten geçerken patlatınca haritanın bir ucundan diğer ucuna gidiyor.
video.google.com a gir ve funny bf2 yaz. müthiş şeyler yapmışlar
Nassey haklı en az 4-5 kez tabanca ve Dragunov ile helikopter düşürdüm. Aslında ben düşürmedim, patlamak üzere olan helikoptere ateş ettiğim için ve son mermi benden geldiği için skoru bana yazıldı hepsi bu. Keskin nişancı tüfeklerinin araçlara etkisini merak ediyorsanız benim gibi yapın; girin boş bir sunucuya, alın arabayı-helikopteri. K.nişancı tüfeğiyle vurup vurduğunuz araca binip bakın hasar durumuna. Lüzumsuz diyaloglara da son vermiş olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: massey1
Eğer helicopter zaten vurulmuşsa ve %5 canı kalmışsa 10 sn de infilak eder, son saniyede kim ateş etmişse ona kill yazılıyor. Üstünden dumanlar tüten bir heli'ye tabanca ile ateş edin, o zaman bile kill alabiliyorsunuz. Aynı şey kurşun işlemeyen tank, APC hariç hepsi için geçerli (jeep, uçak, humvee).
M95 le helikopterin yada uçagın camını deilp içerdeki adamı öldürbilirsiniz ancak ozaman düşüre bilirsiniz :):)
quote:
Orjinalden alıntı: StaLLionS
Arkadaşlar bende çin tankı type-98 in paletleri dönmüyor.Sizce neyden olabilir?
çin malı işte ne olcak
no düşmez ancak icindeki adamları öldür kullancak kimse olmadığı için düşer
ben dua ediyorum bazen düşüyor... :)
ya bi ben beceremedim sniper olaını uzak mesafedeklileri vuramıyorum , bi nefes tutma fln mı var acaba? Adam duruyor, tam üstüne getiriytorum (aim im iyidir yani, tırt değilim, çok uzun zaman CS fln oynamışlıgım ve birçok FPS bitirmişliğim vardır) sıkıyorum ama olmuyor? adam ölmüyor? bi nefes tutma gibi bişe yok ama bildiğim kadarı ile oyunda,... yatıyorum yere ateş ederken bide daha stabil olsun die ama olmuyor
sniper ile tek kurşunla adam öldürmek sadece headshot ile oluyor. m95 ile ağır yaralıyosundur ve ölmüyorlardır. benim fikrim öyle. bir de şu var.. biz Türkiyeden en iyi 80-90 ping ile oynayabiliyoruz. adamlar 10-20-30 pinglerle oynuyor. biz hareketleri geç alıyoruz.. onun da etkisi olabilir. mesela ben bi adamla karşılaştığımda daha ateş edemeden kendimi yerde buluyorum. bakıyorum benim ping 140 adamın 20:))
Bence hile yapıolar onlar ya. 1000 kez denedik biz olmuyo...2 kişi girdik servera arkadaş helikopteri aldı.geldi bana doğru şarjörler bitti ama ölmedi...
ya 2 - 3 kez başıma geldi,düşmek üzere olan heliye sniperla bikaçkez çaktınızmı size yazabiliyor .. ama heliyi kullananı kesinlikle wuramıyorsunuz,çok denedik..
heliyi kullananı dün wake ıslandda oynarken vurdum m 95 ile bizim bir bölgeyi bombalıyorlardı helikopterle ben de biraz tesadüf eseri ateş ettim pilot öldü
Sen vuramıyorsun. Biz her zaman heliyide uçağıda kullananı vuruyoruz. M-95 ile deneyeceksin. Başka sniper tüfeği ile değil.
bn düşüremedim doğrudur sizinkide
quote:
Orjinalden alıntı: bigjackal
vallaha rambo ok la düşürüyodu sen niye düşürmeyesin
merc 10 modunda sniper çok kuvvetli yani oluyor ben kalkış anında çok uçaK patlattım