Bir tek dendiyi görmüştüm o işi yaparken bence delilik. :D Dendi harici denemesin diye ibare koyulmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: JustLetmego
Bir tek dendiyi görmüştüm o işi yaparken bence delilik. :D Dendi harici denemesin diye ibare koyulmalı.
Sniper, Trax gibi ne olursa olsun dogru pozisyon almaniz gereken herolar icin dagger kotu bir item degil ancak bir offlaner gibi rushlamak yanlis. Tamamen duruma bagli olarak, ozellikle bu bahsettigim iki heroda daggera hayir demiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin
Sniper, Trax gibi ne olursa olsun dogru pozisyon almaniz gereken herolar icin dagger kotu bir item degil ancak bir offlaner gibi rushlamak yanlis. Tamamen duruma bagli olarak, ozellikle bu bahsettigim iki heroda daggera hayir demiyorum.
Alıntıları Göster
çıkmak istiyorsan çık, çıkma demiyorum hobi olarak gene çık ama atack itemleri eksik iken gidilecek bir item değil. dagger en temiz clinkze veya drowa gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackVnM
çıkmak istiyorsan çık, çıkma demiyorum hobi olarak gene çık ama atack itemleri eksik iken gidilecek bir item değil. dagger en temiz clinkze veya drowa gidiyor.
Alıntıları Göster
sniper daggerlık hero değil.
Meshhead
kullanıcısına yanıt
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Gereksiz olur bence Sniper'ın dagger'dan önce ihtiyacı olan bir sürü item var.
quote:
Orijinalden alıntı: Nu.D.38
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Olay ne niye sikayet var dostum
İtem buildler opsiyoneldir sen nasıl rahat oynuyorsan onu kasarsın dagger alcam öyle oynuyorum diyorsan al ama bence önce atak itemlerini çıkmak gerek ha çıkmadan ne işe yarar? O zamnda kaçmakta kullanırsın yine sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: TheProgrammer
İtem buildler opsiyoneldir sen nasıl rahat oynuyorsan onu kasarsın dagger alcam öyle oynuyorum diyorsan al ama bence önce atak itemlerini çıkmak gerek ha çıkmadan ne işe yarar? O zamnda kaçmakta kullanırsın yine sıkıntı yok
anti qop dahil bütün herolara dagger kasılır bence. nasıl oynadığın önemli.
Ağzı olan konuşmuş yine.
Karşı takımda initiator heroların az olması veya oyun içinde duruma göre tide-legion-sven-wk vb. heroların dagger almaması-alamaması durumunda iş yapabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
Ağzı olan konuşmuş yine.
Karşı takımda initiator heroların az olması veya oyun içinde duruma göre tide-legion-sven-wk vb. heroların dagger almaması-alamaması durumunda iş yapabilir.
Snipera dagger ne alaka yaa sanki melee hero
quote:
Orijinalden alıntı: kaan955
dendiyi izledim daggerla 10numara oyun atıyor çıkılmaz diyenler izlesin
quote:
Orijinalden alıntı: TuKiu
quote:
Dendi zaten olmayacak şeyleri deniyor artık, yani o adamla başka birini karşılaştırmak büyük hata..
Başkası onun gibi oynayamaz üstüne 2küsür k para vermek büyük hata olur.
quote:
Orijinalden alıntı: JustLetmego
quote:
Orijinalden alıntı: TuKiu
quote:
Dendi zaten olmayacak şeyleri deniyor artık, yani o adamla başka birini karşılaştırmak büyük hata..
Başkası onun gibi oynayamaz üstüne 2küsür k para vermek büyük hata olur.
Alıntıları Göster
yukarıdaki videodaki gibi bir farmın olursa o dakkadan sonra hangi itemi alırsan al iş yaparsın zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
yukarıdaki videodaki gibi bir farmın olursa o dakkadan sonra hangi itemi alırsan al iş yaparsın zaten
Alıntıları Göster
İtemları iyi çıkmış onun dışınca neden olmasın bence iyi gider
Cok sacma olur bence ama girgirina 4,5. item olarak cikarsin
Bence gider adam kimse snip vurmaya başlar eleman bunun yanına gelince basar kd yi arkasına bi yere blinkini atar baştan başlar range hero sonuçta bence melee lere kasılması saçma kaçmak yada skill sıvıştırmaktan başka işe yaramaz ama rangerlarda atak da olur savunmada
cikilir offlane snip gittigimde cikiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Purone
cikilir offlane snip gittigimde cikiyorum
Şöyle diyelim, çıkılır fakat her oyunda çıkılma gereği duyulmaz. özellikle eos kasıp vur kaç yapabilirsiniz, diyelimki karşınızdaki ursa size doğru geliyor eosun verdiği slow ve sizin blinkinizle adam size daha dokunamadan ölebilir. ayrıca karşıda slardar veya gondar varsa lothar(shadowblade) yerine kasılabilir ancak iyi refleks gerektirir çünkü hasar anında kapanacaktır. onun dışında eğer çok gerek görmüyosanız lotharı öneririm çünkü daggerin size verdiği bir stat/AS/Damage bonusu yok, bir de arkadaşlar dendi daggerli sniper ile akıyor demiş emin olun lotharlada aynı şekilde akardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme