Elimde 400W Snopy PSU var bunun gerçek 400 W olmadığını biliyorum kaç watt verdiğini nasıl ölçebilirim AVO metre veya başka bişeyle +Bunun çalışıp çalışmadığını kasaya takmadan nasıl öğrenebilirim??
quote:
Orjinalden alıntı: RealPowerTunahan
Elimde 400W Snopy PSU var bunun gerçek 400 W olmadığını biliyorum kaç watt verdiğini nasıl ölçebilirim AVO metre veya başka bişeyle +Bunun çalışıp çalışmadığını kasaya takmadan nasıl öğrenebilirim??
Çalışıp çalışmadığını öğrenmek için PSU'dan anakarta giden kablodaki siyah ile yeşili kısadevre yap. (Ataç vs. ile)
anakarta giden kabloda bir sürü siyah kablo var yeşil 1 tane tmm da bir sürü siyah var ?? hangisi
quote:
anakarta giden kabloda bir sürü siyah kablo var yeşil 1 tane tmm da bir sürü siyah var ?? hangisi
Yeşilin yanındakilerden birini dene.
teşekkür ederim dostum saol yaptım çalışıyo peki bunun gerçekte kaç watt verebildiğini nasıl öreneceğim
quote:
teşekkür ederim dostum saol yaptım çalışıyo peki bunun gerçekte kaç watt verebildiğini nasıl öreneceğim
Bu tip cihazlarla ölçüm yapılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
quote:
Bu tip cihazlarla ölçüm yapılıyor.
o tip cihazları nerden bulcaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme