Bildirim
Snopy Rampage Sg-R360 Siyah Xbox-360 2.2M Joypad 59TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler hocam yararlandık. -
110 lira yapmış fiyatı. Lazımdı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İstiyorsanız havale geçmiştim sizin adrese yönlendireyim siz ödemeyi yapın.quote:
Orijinalden alıntı: plt13
110 lira yapmış fiyatı. Lazımdı.
Al satçı değilseniz tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 15 Haziran 2019; 22:37:30 > -
Alıp kargosu gelen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle konu sahibi adaşıma teşekkür ediyorum.
Benim bugün kargom geldi ama Sg-R360 yerine SG-R601 modelini yollamışlar.Ben de iade talebi oluşturdum.Bu hatalı gelen model de piyasada 50-60 tl civarı satılıyor.Bir yerde bir yanlışlık var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben henüz teslim almadım ama sanırım bana da farklı ürün gelecek.
edit: ürünü teslim aldım, modelde bir yanlışlık yok. Farklı ürün gelenler durumu hburadaya ve diğer mecralara yazmasını tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozcu yavuz abi -- 19 Haziran 2019; 17:17:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada bugün farklı ürün geldi iade edip şikayetvara yazıcam başka elimizden gelen bir şey yok herhalde yine de haber ettiğiniz için teşekkürler hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X