Şimdi Ara

Snow Leopard Bilkom'da satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: masterm1nd

quote:

Orijinalden alıntı: dikmenibo

arkadaşlar ben masaüstü pc me mac yüklemek istiyorum

sizin gibi direk gidip snow leopard alsam yükleyebilirmiyim, yoksa aldığını yazılımlar elinizdeki işletim sistemleri üstüne yükseltme yazılımları mı?

edit:
    en önemli soruyu sormamışım mac os lar sadece mac lere mi uygundur, yoksa herhangi bir intel işlemcili masaüstü bilgisayardada çalışırlarmı?

O baya karışık bir konu. Hackintosh deniyor hatta. Forumda ara bulursun bir sürü bilgi. Özet olarak, uygun parçalarla intel işlemcili bilgisayarlara OS X yüklemek mümkün, fakat zor ve uğraştırıyor, ve en önemlisi illegal.

peki hocam, tesekkurler, ben iyice bi arastirayim, cift sistem denemesi yapabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoRdd

İnternet'ten indirdim yükledim Snow Leopard'ı. 29 USD olsa tamam; ama 80TL veremem kusura bakmayın.

80 tl degıl.69 tl . ayrıca yurtdısında 29 dolar buda 45 tl falan edıyo yanı tr den almak 24 tl daha pahalı oluyo... tercıh meselesi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Ebay'den sipariş vermiştim 50 TL e mal olmuştu ama halen elime ulaşmadı acaba diyorum beklesemmi yoksa ümid kesip tr'denmi alsam kararsız kaldım..

bekle ne acelen var

Yorumun ve fikrin için teşekkür ederim seni dinledim ve bekledim 5 gun once elime ulaştı kurdum sorunsuz kullanıyorum beklemeseydim simdi zararda olucaktım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Ebay'den sipariş vermiştim 50 TL e mal olmuştu ama halen elime ulaşmadı acaba diyorum beklesemmi yoksa ümid kesip tr'denmi alsam kararsız kaldım..

bekle ne acelen var

Yorumun ve fikrin için teşekkür ederim seni dinledim ve bekledim 5 gun once elime ulaştı kurdum sorunsuz kullanıyorum beklemeseydim simdi zararda olucaktım

ıyı sevındım hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.