arkadaşlar ben masaüstü pc me mac yüklemek istiyorum
sizin gibi direk gidip snow leopard alsam yükleyebilirmiyim, yoksa aldığını yazılımlar elinizdeki işletim sistemleri üstüne yükseltme yazılımları mı?
edit: en önemli soruyu sormamışım mac os lar sadece mac lere mi uygundur, yoksa herhangi bir intel işlemcili masaüstü bilgisayardada çalışırlarmı?
O baya karışık bir konu. Hackintosh deniyor hatta. Forumda ara bulursun bir sürü bilgi. Özet olarak, uygun parçalarla intel işlemcili bilgisayarlara OS X yüklemek mümkün, fakat zor ve uğraştırıyor, ve en önemlisi illegal.
peki hocam, tesekkurler, ben iyice bi arastirayim, cift sistem denemesi yapabilirim..
quote:
Orijinalden alıntı: ReCoRdd
İnternet'ten indirdim yükledim Snow Leopard'ı. 29 USD olsa tamam; ama 80TL veremem kusura bakmayın.
80 tl degıl.69 tl . ayrıca yurtdısında 29 dolar buda 45 tl falan edıyo yanı tr den almak 24 tl daha pahalı oluyo... tercıh meselesi .
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz
Ebay'den sipariş vermiştim 50 TL e mal olmuştu ama halen elime ulaşmadı acaba diyorum beklesemmi yoksa ümid kesip tr'denmi alsam kararsız kaldım..
bekle ne acelen var
Yorumun ve fikrin için teşekkür ederim seni dinledim ve bekledim 5 gun once elime ulaştı kurdum sorunsuz kullanıyorum beklemeseydim simdi zararda olucaktım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
quote:
Ebay'den sipariş vermiştim 50 TL e mal olmuştu ama halen elime ulaşmadı acaba diyorum beklesemmi yoksa ümid kesip tr'denmi alsam kararsız kaldım..
bekle ne acelen var
Yorumun ve fikrin için teşekkür ederim seni dinledim ve bekledim 5 gun once elime ulaştı kurdum sorunsuz kullanıyorum beklemeseydim simdi zararda olucaktım
ıyı sevındım hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme