Şimdi Ara

Snowball ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snowball un kar topu etkisi olduğunu biliyorum fakat bunun oyunla olan bağlantısını ve hangi şampiyonların snowball olduğunu bilmek istiyorum.Yardım ederseniz mutlu olurum

• Katarina akali gibi champler.Yani snowball bir iki kill alinca kartopu gibi ardina katarak büyuyorsun ve oyunu domine etme sansin cok artiyor bu championlerde snowballanirsan
  • Mobil mid karakterleri genelde daha etkili olur. Aklıma ilk gelen katarinadır mesela onun dışında zed evelynn diyebilirim
  • Bi kac kill aldi mi akıp giden,durdurulamayan herolar gibi.kha,kayle baska aklima gelmiyor simdilik
  • Akalide olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOKOTTO

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
    sebepsiz kahkaha atıyorum şu anda yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 21 Mayıs 2013; 21:37:39 >
  • snow day ziggs

edit:geç kalmışım ortalık karışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 21 Mayıs 2013; 21:45:05 >
  • Sadece 1 2core itemle maximum potansiyeline yaklasmis herolar. Ornegin son zamanlarda revacta olan bir khazix , bir akali , bir vayne ne bileyim bir lux sayilabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Sadece 1 2core itemle maximum potansiyeline yaklasmis herolar. Ornegin son zamanlarda revacta olan bir khazix , bir akali , bir vayne ne bileyim bir lux sayilabilir.
    Pek emin değilim ama Fizz de bunların arasında sayılabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatsiz06

Alıntıları Göster
    Snowball karakterler mid ile sınırlı kalmaz, mesela jungle için hecarim,jax snowball karakterlerdir.Fakat jungle'ın metası kill almak değil kill vermek olduğundan snowball durumuna gelmiş bir hecarim veya jax takımının kaybetmesine yol açabilir.
  • snowball şampiyonu yoktur. o bir oluşumdur. gelirler herkesi tek tek öldürürler. fight yapmadan kule alırlar oyunu bitirirler hiç bir şey anlamazsın. budur snowball.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatsiz06

Alıntıları Göster
    Ruined kasmış bir Varus veya Vayne
    Statik kasmış bir Tryn (Noob champi demeyin diamondda 3 maçın 2sinde first pick alıyorlar.)
    Hex kasmış akali veya kata
    Lich kasmış Fizz veya TF
    Zhonya kasmış Diana

Bu gibi 1 2 itemle hemen adam olup oyunda ben de varım diyebilenlerdir . Oyunda op diyoruz . Diğer champlerde kasıyorlar fakat bunlardaki skillset onları bir ayrı yerlere taşıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleutherioss -- 21 Mayıs 2013; 22:52:09 >
  • Yıllardır oynanan SNOWBALL'ın kraliçesini unutmuşunuz ""Le Blanc""
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Ruined kasmış bir Varus veya Vayne
    Statik kasmış bir Tryn (Noob champi demeyin diamondda 3 maçın 2sinde first pick alıyorlar.)
    Hex kasmış akali veya kata
    Lich kasmış Fizz veya TF
    Zhonya kasmış Diana

Bu gibi 1 2 itemle hemen adam olup oyunda ben de varım diyebilenlerdir . Oyunda op diyoruz . Diğer champlerde kasıyorlar fakat bunlardaki skillset onları bir ayrı yerlere taşıyor .

+1 olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3PL4C3R

Yıllardır oynanan SNOWBALL'ın kraliçesini unutmuşunuz ""Le Blanc""

50 kill alsa ne yazar. En fazla 1kisi alip cikar tf de
  • quote:

quote:

Sende haklısın esasında ama olsun silence slow stun bide q-r combo yeter iste adc yi al yat asagi :d

• quote:

quote:

quote:

Sende haklısın esasında ama olsun silence slow stun bide q-r combo yeter iste adc yi al yat asagi :d

. Bazen goruyorum lb ler oyle. Yavrum kus gormus kedi gibi adc ye bakiyor. Tek comboda o lb yi kesince icimin yaglari eriyor valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

. Bazen goruyorum lb ler oyle. Yavrum kus gormus kedi gibi adc ye bakiyor. Tek comboda o lb yi kesince icimin yaglari eriyor valla

Alıntıları Göster
    Kill aldıktan sonra diğer laneleride attıkları ganklar ile rahatlatan, takıma tek başlarına güç kazandıran champler, oyun başı birkaç kill alınca durduramıyorsunuz zaten.

Kassadin, Kha zix falan. Fear the void.

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Kill aldıktan sonra diğer laneleride attıkları ganklar ile rahatlatan, takıma tek başlarına güç kazandıran champler, oyun başı birkaç kill alınca durduramıyorsunuz zaten.

Kassadin, Kha zix falan. Fear the void.

Alıntıları Göster
    darius bunun tam tersi sanırım adam kill aldıkça takım küçülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

darius bunun tam tersi sanırım adam kill aldıkça takım küçülüyor

Alıntıları Göster
    En başta bence Akali olmak üzere mobilitysi yüksek assasin tarzı bütün şampiyonlarda snowball etkisi olabiliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.