< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SnowRunner (2020) [ANA KONU] (13. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çoğunlukta fix şeyler. Okumak isterseniz link aşağıda.
https://forums.focus-entmt.com/topic/64243/patch-notes-20
-
Year 3 gelmiş 290₺. Ama şöyle garip bir şey var anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 8 Aralık 2022; 22:6:28 > -
Year 3 'ü alırsan bu 35 Tl lik DLC bedava diyor.
-
Normalde paket içeriğinde listelenen DLC'lerin tekli fiyatı daha pahalı oluyor ama bunda tam tersi olmuş. Yazıyı okuyunca ekstra farklı şeylerin olduğunu da gördüm şimdi.
-
-
New Game + modunda yeniden başladığım oyunumda Smithville Dam'e geçiş yaparken.
-
Ben anlamadım year 3 da neler var yeni haritalar flan gelecekmi yoksa sadece detaylı bir güncelleme mi içeriyor beni aydınlatır mısınız ?
-
Para hilesi yaparken save silindi nasil eski savemi geri getirebilirim.Oyunu epicten aldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 24 Aralık 2022; 10:19:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun dosyalarının olduğu yerde backup dosyası var. Oradan kopyala yapıştır yapıp halkedersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam deneyecegim.
Hocam ben daha Michigan'ı bitiremedim ama anladığım kadarıyla çıkacak 4 dlc'yi şimdiden satın almış oluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam denedim de bir seyler yapamadim.Biraz daha detayli aciklar misin
(oyunun kurulu olduğu yerde değil C belgelerimdeymiş pardon.) C:\Users\PC\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\backupSlots burda 56548fdsfs... böyle uzun bi klasörün içinde kayıtlar var tarihe göre sıralayıp istediğin tarihin save dosyasını kopyalayın. Sonra C:\Users\PC\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage bu strorage klasörün içinde o an geçerli save ile değiştirin. yalnız oyunu çalıştırınca bulut kaydı mı yoksa local file mı diye sorunca locali seçin. yoksa yine buluttaki silinmiş save dosyasını geri çeker.
-
Bu sefer oldu hocam çok sağolun.
-
Aklıma gelmişken burda bilen vardır. Oyundaki metal dedektörü ne işe yarıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metal dedektörü bazı görevlerde kullanıyorsun bazı kamyonlara eklenti olarak ekleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak enkazı gibi parçalanmış şeyleri tespit etmeye yarıyor diye hatırlıyorum. Çok sık lazım olmuyor 1 görevde kullanmışımdır o kadar.
-
AWD ve Diferansiyel kilidi olmasa da kendimizi araziye attık. Yüzümüzü kara çıkarmadı Transtar.
-
Helal olsun valla zor iş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X