v30 sürümüne güncelleme şansınız varmı acaba ? |
SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm (12. sayfa)

-
-
Ali güncelliyor sanırım bu güne mesajını atar diye düşünüyorum.
-
Selamlar arkadaşlar
**SnowRunner ** oyuna gelen v30 sürümü için 3 haziran itibaren yamayı oyunun yeni sürümüne uyarladık,
not: yeni eklenen dlc satırlar çevriliyor
en baştan çevrilen satırları aktarmak yerine tırnaklı dil dosyalarına formül yazdık
Bir sonraki duyuruda görüşmek üzere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık
-
-
bende öyle bir sorun yok
-
bendede çökme hatası geliyo sebebi nedir çözümü varmı
-
cuma günü gelen güncellemeye uyarlı olmadığı için çökme problemi var ve anlık yine oldu 08,06,2024 14:51 itibari ile
-
Yamayı günceller misiniz ?
-
Arkadaşlar sakin olun beklemeye devam edin çeviri üzerinde çalışıyoruz diye mesaj atmış önceki mesajları bir okuyun ondan sonra yazın @ilhan1005 @TCmusty1923
Özellikle @TCmusty1923 aynı ekran görüntüsünü spam yapma konuyu kirletme, beklemede kal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 14 Haziran 2024; 23:49:12 > -
dc yayın'da gör aynı görüntü değil ve gereksiz kirlilik yaratmadım
-
ben de de aynı hatayı verdi malesef..
-
Tekrar yazayım bende hala sorun yok
-
ben de tekrar yazayım ben de sorun var...
-
Demek ki sizde sorun var tr dil ile ilgili ben saatlerce oynadım hiç bir sorun olmadı. Yani sizde dili tr yapınca sorun oluyorsa yapmadıysan alttaki tarifi dene sadece tr yazıları dil dosyasına yapıştırıp dene ama önce oyun dosyalarını steam den doğrula dil dosyası orijinal ing dile dönsün sonra tarifi yap.
Alta resimli tarifini bırakıyorum bu sadece dil dosyasından tr dil yapma tarifi daha kolayı da var oda resim 5 den itibaren açılan yerde initial.pak dosyasını oraya atıp çıkan değişsin mi uyarısını değişikliği onaylamaktır, ki bunu zaten biliyorsundur
NOT: oyun dosyalarını açmayı steam de oynuyor a göre tarif ettim.
RESİM 1
RESİM 2
RESİM 3
RESİM 4
RESİM 5. buradan itibaren initial. dosyasını alttaki görünen yere atıp dosya değişimini onaylayıp oyun dilini tr yapabilirsin
Ama alttaki yazan gibi devam edersen sadece dil dösyası tr yapılacak
RESİM 6
RESİM 7
RESİM 8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Haziran 2024; 2:34:10 >
-
-
Estağfurullah bunun zekayla ilgisi yok basit bir şey zaten de ilginç yine olmaması
bende hiç sorun yok çünkü tr kullanıyorum
İngilizce de bunu yapmıyorsa öyle devam edeceksin yapacak bir şey yok
birde denemediysen tr dil modu var konu sahibi yapmış güncelleme de gelse tr dil devam ediyormuş onu dene moda abone olup aktif edip konuda yazmış zaten
NOT: Bu arada bende bu hatayı Oyuna güncelleme gelmeden önceki tr dil dosyasını oyunun güncel sürümüne yine atınca vermişti ama sonra bu konudan indirip yapınca düzelmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Haziran 2024; 4:56:52 >
-
şu anda oyun açılmıyor. ingilizce bile olsa. yeni yamayı bekleyeceğiz mecburen..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X