Şimdi Ara

SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
19
Favori
50.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v30 sürümüne güncelleme şansınız varmı acaba ?

• Ali güncelliyor sanırım bu güne mesajını atar diye düşünüyorum.

• Selamlar arkadaşlar

**SnowRunner ** oyuna gelen v30 sürümü için 3 haziran itibaren yamayı oyunun yeni sürümüne uyarladık,

not: yeni eklenen dlc satırlar çevriliyor

en baştan çevrilen satırları aktarmak yerine tırnaklı dil dosyalarına formül yazdık

Bir sonraki duyuruda görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S-Rey Studios kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık

• oyun başlama basınca oyun kapanıyor hata veriyor güncelleyin

SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm
  • TCmusty1923 T kullanıcısına yanıt

bende öyle bir sorun yok

• bendede çökme hatası geliyo sebebi nedir çözümü varmı

• cuma günü gelen güncellemeye uyarlı olmadığı için çökme problemi var ve anlık yine oldu 08,06,2024 14:51 itibari ile

• Yamayı günceller misiniz ?

• Arkadaşlar sakin olun beklemeye devam edin çeviri üzerinde çalışıyoruz diye mesaj atmış önceki mesajları bir okuyun ondan sonra yazın @ilhan1005 @TCmusty1923

Özellikle @TCmusty1923 aynı ekran görüntüsünü spam yapma konuyu kirletme, beklemede kal SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 14 Haziran 2024; 23:49:12 >
  • SMTZHR kullanıcısına yanıt

dc yayın'da gör aynı görüntü değil ve gereksiz kirlilik yaratmadım SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm 

• ben de de aynı hatayı verdi malesef..

• Tekrar yazayım bende hala sorun yokSnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

ben de tekrar yazayım ben de sorun var...

• SISU kullanıcısına yanıt

Demek ki sizde sorun var tr dil ile ilgili ben saatlerce oynadım hiç bir sorun olmadı. Yani sizde dili tr yapınca sorun oluyorsa yapmadıysan alttaki tarifi dene sadece tr yazıları dil dosyasına yapıştırıp dene ama önce oyun dosyalarını steam den doğrula dil dosyası orijinal ing dile dönsün sonra tarifi yap.

Alta resimli tarifini bırakıyorum bu sadece dil dosyasından tr dil yapma tarifi daha kolayı da var oda resim 5 den itibaren açılan yerde initial.pak dosyasını oraya atıp çıkan değişsin mi uyarısını değişikliği onaylamaktır,  ki bunu zaten biliyorsundurSnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm 

NOT: oyun dosyalarını açmayı steam de oynuyor a göre tarif ettim.

RESİM 1

RESİM 2

RESİM 3

RESİM 4

RESİM 5. buradan itibaren initial. dosyasını alttaki görünen yere atıp dosya değişimini onaylayıp oyun dilini tr yapabilirsin

Ama alttaki yazan gibi devam edersen sadece dil dösyası tr yapılacak

RESİM 6

RESİM 7

RESİM 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Haziran 2024; 2:34:10 >

kendimin gerizekalı olduğunu düşünerek sadece senin anlattığın şekilde yaptım ki zaten ben de böyle yapıyorum.

buyur. sonuç bu...

• SISU kullanıcısına yanıt

Estağfurullah bunun zekayla ilgisi yok basit bir şey zaten de ilginç yine olmamasıSnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm  bende hiç sorun yok çünkü tr kullanıyorumSnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm  İngilizce de bunu yapmıyorsa öyle devam edeceksin yapacak bir şey yokSnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm  birde denemediysen tr dil modu var konu sahibi yapmış güncelleme de gelse tr dil devam ediyormuş onu dene moda abone olup aktif edip konuda yazmış zatenSnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm 

NOT: Bu arada bende bu hatayı Oyuna güncelleme gelmeden önceki tr dil dosyasını oyunun güncel sürümüne yine atınca vermişti ama sonra bu konudan indirip yapınca düzelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Haziran 2024; 4:56:52 >

şu anda oyun açılmıyor. ingilizce bile olsa. yeni yamayı bekleyeceğiz mecburen..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.