Merhaba, Epic gamesten oynuyorum oyunu çevirinin uygun olan son halini paylaşabilir misiniz? |
SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm (10. sayfa)
-
-
En son bu zaten ama epic de sıkıntı yaratıyor tr yamalar genelde
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna güncelleme geldi. Yama çalışmıyor. Günceller misiniz ?
-
epicten uyguna aldı bi çok kişi ben dahil ama yama çalışmıyor sanırım. umarım yakında bi güncelleme ve uyumluluk çalışması yapılabilir.
-
Aynı şekilde Epic Games'ten SnowRunner - 4-Year Anniversary Sürümünü 65 tl ye aldım. Yama uyumlu mu bu sürümle acaba?
-
Uyumlu değil
-
SnowRunner\en_us\preload\paks\client içindeki initial.pak dosyasını yüklerseniz bakabilirim. Uyumlu hale getirebilir belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sezon eklendi oyuna baya satır eklenmiştir onları eklemek gerek
-
Xbox Game Pass için de çalışmıyor, oradan orjinal son halini gönderiyorum:
-
https://s6.dosya.tc/server18/i7ijae/initialturce.zip.html initial.pak dosyanızı yedek alıp deneyin.
12. sezon çevirisi eksik 250 satır falan aşağı yukarı kaldı bitirince onu da paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amanita_muscaria -- 3 Şubat 2024; 2:14:32 > -
yamamız oyunun 28.0 sürümüne uyarlandı ve %100 Türkçeye çevrildi. ilgilenenler konu mesajındaki indirme linkinden ücretsiz bir şekilde indirebilir. Hepinize iyi oyunlar diliyorum.
-
Eline sağlık
-
kralsın, teşekkürler
-
Elinize sağlık teşekkürler.
-
Türkçe yamadaki çeviri hataları düzeltildi. yama 3.8 sürümü olarak güncellendi.
-
Eline emeğine sağlık üstad.
-
Yalnız onlar hata değil bilerek yaptım komiklik olsun diye bu kadar ciddi olmaya gerek yok bence arada gülmek için bir şeyler yapmak gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Şubat 2024; 22:21:41 > -
teşekkürler elinize sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X