Şimdi Ara

SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
10
Favori
29.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

v12.1 uyumlu çeviri yayınlanmıştır. Discord üzerinden yamaya erişebilirsiniz. İyi oyunlar.SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) 

https://discord.com/invite/aarxQDST

• v12.2 için Türkçe yama çalışması olacak mı? @honhon12

• DARKHOLD kullanıcısına yanıt

Merhaba v12.2 için Türkçe yama çalışması olacaktır en geç pazar günü yamayı yayınlıyoruz

yama güncellemelerine devam edeceğiz

• Merhaba öncelikle kolay gelsin.. Türkçe Yama eklentisi ne zaman yayınlanır acaba 12.2 son oyunun son sürümü sanırım.. teşekkürler..

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    selam dostum nasıl hallettınız mı ? benımde ole oldu yukledım dırek sarı ekranda kaldı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    selam dostum nasıl hallettınız mı ? benımde ole oldu yukledım dırek sarı ekranda kaldı .

• v12.2 türkçe yama hakkında bir haber varmı acaba en geç pazar denilmişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinpolatal

Maalesef uğraşmadım. Zamanım yoktu. Siz ne yaptınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snowrunner v12.2 için güncellemesi gelecek. Çeviri tamamlandığı an da @Jack Sparroww tarafından bilgi verilecektir. Teknik bir aksaklıktan dolayı biraz uzadı. Kusura bakmayın.

İyi Oyunlar. SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) 

bende bulamadım daha

• Cinpolatal C kullanıcısına yanıt

Türkçe yamayı v12.2 için uyarlamışlar. Buradan erişebilirsiniz. https://www.gfceviri.tk/2021/04/snowrunner-122-turkce-yama.html

EDİT: Türkçe yamada şu an sorun var. Güncelleme gelmesini bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKHOLD -- 11 Nisan 2021; 21:26:43 >
  • SnowRunner Türkçe yama V12.2 Videoda mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: AmasyaTR

SnowRunner Türkçe yama V12.2 Videoda mevcut..

Sorunsuz çalışıyor ellerine sağlık kardeşim kaç haftadır olmadı sonunda sen başardın :)

• faizzz F kullanıcısına yanıt

Eywallah Teşekkür Ederim iyi oyunlar Dilerim Yama şuan %95 oranında bitti Video açıklamasındaki Linki her ilerleme katettiğimde Güncelliyorum

şuan Test aşamasındayım Yamayı kullanan arkadaşlar oyun içi eksik yazı veya alakasız yazı hata vs.. karşılaştığında yorum olarak iletirse Düzeltme yaparım..

Linki en son sabah 7 de %95 bitmiş halde güncelledim

Profilime tıklayarak Konuya bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmasyaTR -- 15 Nisan 2021; 18:13:34 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Şuan v 12.2 düzenleme devam ediyor. Çeviride bildiğiniz üzere bir hata mevcuttu. Onun düzeltmesi yapıldı. Şuan uyarlaması yapılıyor. En kısa süre içerisinde güncel hali yayınlanmış olacaktır. Orijinal oyuna güncelleme geldikçe bilgilendirmesi yapılarak çevirisi sağlanacaktır.

İyi oyunlar SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında) 

• Merhaba, snowrunner tr yamayı gamepass oyununa bir türlü kuramadım. tr yamayı exe şeklinde yükledim olmadı. normal en_us klasörü oyun dosyalarında yok. exe ile kurduğumda oyun dosyalarının içine kendi klasör açarak tr yamayı kuruyor. Normalde sadece paks dosyası var oyun dosyalarında ve değişmesi gereken initial.pak dosyası bunun içinde var. onu da yama dosyasını ile değiştirdiğimde. aşağıdaki hatayı alıyorum. Var mı çözümü bilen?(düzenlendi)

SnowRunner Türkçe Yama [ÇIKTI] (GF Çeviri V12.2 18 Mayısta Yayında)

• sarı ekran sorununu çözebilen var mı ?

• AmasyaTR A kullanıcısına yanıt

hocam merhabalar amasya tr youtube kanalınızı neden kapattınız acaba birde birdaha türkçe yama gelmeyecekmi sadece size güveniyorduk sizde gittiniz umarım en yakın zamanda dönersini

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.