Şimdi Ara

Snr değeri anlık düşme TTnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yaklaşık bir hafta öncesine kadar 8mb interneti sorunsuz bir şekilde kullanabiliyordum. 1 hafta önce kopmalar başladı. Önce internetimi 4mb e çektiler snr değeri 20 civarı iken anlık -8 gibi değerlere düşüyor ve internetim kopuyordu. Az önce de internetimi 2mb e çektiler. Snr değeri 25 civarı iken yine aynı şekilde anlık -8 e düşüyor ve internetim kopuyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Kopma ile ilgili arza kaydı yaptılar. Sözde devre değiştirmişler sorununuz düzeldi diye mesaj attılar. 4mb hızla 2 saat kullandım ve aynı sorun yine başladı. Yine arayıp kayıt açtım yine devre değiştirdik düzeldi dediler hiç bir şey değişmedi. Defalarca arayıp birini yollayin sorun buradadır bakalım dedim. Yollamadilar. Anlık değerlerim resimdeki gibidir. Ne yapmamı önerirsiniz. Kabloları kontrol ettim sorun yok gibi. Gelme zahmetinde bulunursa ttnet bakacaklar. Bu arada bu sorunlar başlamadan şu an max 4mb olan değerim 9mb idi. Altyapıyı sorunca da 9mb dediler. Araştırınca bazı arkadaşlar port değişikliği iste filan demişler. Ne anlama geliyor bilmiyorum. Müşteri hizmetlerinden ne talep etmeliyim veya ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evdeki telefon kablosunda ek bağlantı varmı

• Evet var ama aylardır sorun yoktu. Ayrıca kontrol ettim bağlantıları yeniledim sorun çözülmedi.

• Şu anda bu halde yaklaşık 20 dk dir kesilmedi ama gün içerisinde hiç kullanamadım neredeyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.