Şimdi Ara

SNR Margin ve Line Attenuation(hat zayıflaması) bilenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 3 gündür internet sitelerinde gezebiliyorum ama hiç bir indirme işlemi yapıyorum dosyayı bir miktar indiriyor 0kb görüyor biraz daha indiriyor ve yine 0kb 2-3 kere böyle yapınca dosyayı indirme donuyor ve devam etmiyor. ttnetle konuştum bağlantınızda problem yok dedi, pcye format attım ordada bir problem yok splitter olmadan modeme doğrudan taktım ama sorun devam etti. ya modem ya eve gelen hatta bir sorun var sanırım modemina ara yüzünde bu değerler bana biraz diğer kişilerden farklı geldi yorumlayabilecek olan var mı?

• Kablolarınız ekli veya paslı küflü vs.. ise öncelikli olarak yeni kablo çekin.
    ADSL2+ destekli bir modem alın. Şu anda portunuzda eski. Hipernet vs. varsa o tarifelerden birine geçin en güzeli.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    aslında 4 gün önce internet gayet düzgündü ama ne olduysa yakındaki bir siteye fiber çekmek için saha dolabını 4-5 saat boyunca kurcaladılar ondan sonra girdiğimde böyleydi, bir sonraki gün saha dolabını yine birileri düzeltirken gördüm sordum bizimle alakası yok bir önceki gün internetti biz telefon hattına bakıyoruz dedi evdeki telefon hattını kontrol etti telefonununuz düzgün dedi. ttneti aradım hattınızda problem gözükmüyor diyor ama saha dolabında yaptıkları birşey benim evimdeki hatları bozabilir mi?
  • Adsl hattınızda hiç bir sorun yok hatta örnek gösterilecek bir tablo mevcut.16 Mbit'i dahil sorunsuz kaldırır büyük ihtimal 8 mbit paketindesiniz müşteri hizmetlerini arayın hızınızı 8'e çıkartsınlar.Yazılımsal bir sorun olabilir.Wifi destekli telefon veya evde başka bilgisayar varsa onlarla dosya indirmeyi deneyin büyük ihtimal sorunsuz indirecektir.Format atmak en kolay çözüm olabilir.
    Edit:Şimdi farkettim hat modunuz gdmt olarak ayarlanmış yeni koydukları dolabın adsl2 kartı eksik olabilir arayıp hat modunuzun Adsl2'ye çevrilmesini söyleyin bakalım ne cevap verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 18 Ağustos 2013; 16:41:56 >
  • Sadece sorun sizdemi komşularınıza hiç sordunuz sizde böyle böyle sorunlar var mı diye.?
  • aynı binada 2 kiracımız var ama evde değiller onlara sorarım bir ama bilgi işlemde çalıştığım için şimdiden benim yanıma damlamış olmaları lazımdı 3 gündür bir problem olsa, akşama doğru arkadaşım modemini getiricek onu deniyeceğim sorunun modem kaynaklı mı diye. bir de bu SNR değeri her 2snde bir değişiyor böyle mi olmalı
  • 10-20 liraya 2. el adsl2+ modem takıp bilgileri tekrar paylaşın, hattınızda zayıflama cok dusuk yani aslında adslin son nontasınad hizmet almanız lazım

komut satırından tracert google.com yapın bi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exeuntfor -- 18 Ağustos 2013; 19:05:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • exeuntfor E kullanıcısına yanıt
    peki modem deneyince onu atarım buraya bir bakarsınız, komut satırını ekledim

• snr dusupte modemde ip değişmiyorsa sanırım ttnet dolapları baglantıları duzeltiyor, yogunluk gozukuyor pinglerinizde bir kaç gune duzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

10-20 liraya 2. el adsl2+ modem takıp bilgileri tekrar paylaşın, hattınızda zayıflama cok dusuk yani aslında adslin son nontasınad hizmet almanız lazım

komut satırından tracert google.com yapın bi bakalım

aynı sorun bende de mevcut dediğinizi yaptım bu neyi gösterir.
  • Ben arkadaşımın modemini aldım adsl2+ özellikli, yazdığım sorun çözüldü indirme yapabiliyorum video izleyebiliyorum ama eski modemde G.mdt yazıyordu bunda yazan bir yer göremedim. internette halen indirirken çok fazla dalgalanma var ve bazen download durağan oluyor hız düşmüyormuş gibi ama sanki indirmede devam etmiyor kalan süre sabit kalkıyor veya yukarı aşağıya oynuyor sürekli. dün fırsatım olmadı ama akşam gidince adsl2+ olup olmadığımı sorup en kötü port değişikliği isteyeceğim. bence bende bir sorun kalmadı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 21 Ağustos 2013; 9:16:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.