Şimdi Ara

Snuff Filmler Hakkında - Yasaklı Filmler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
18.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşımız kemale erdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabri3L

yani film olduğunu bildiğim halde acaba gerçekmi dedirtti okadar fena sahneler .

Hele birde görüntü kalitesi el kamerası gibi olduğundan ve el kamerası ile amatör kamerada diyebiliriz, sarsılması, titremesi zaten gerçekçi kılıyor. Yukarıda birisi bahsetmiş, böyle bir piyasa muhakkak vardır, ve birileri burjuvanın sapık zevkleri yüzünden b. yoluna gidiyor. Hostel filmide böyle bir konuyu ele alıyordu.

@jaguar19 Arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopini, ikamet belgeni, adliyeden temiz belgeni getir vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highway to Hell -- 17 Mart 2011; 12:49:14 >

• ölümlü film ne ya adamı gerçektenmi öldürüyolar filmde saçmalamayın
  • buyrun torrentten cektigim yasaklı filmler :D

Snuff Filmler Hakkında - Yasaklı Filmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 17 Mart 2011; 12:54:58 >
  • trailerını izledim moralim bozuldu kapatın şu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

ölümlü film ne ya adamı gerçektenmi öldürüyolar filmde saçmalamayın

Öldürme ayrı konu, adamı öldürüyorlar sonra rakı sofrası kurup yiyorlar adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

buyrun torrentten cektigim yasaklı filmler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DerinSular

quote:

yani film olduğunu bildiğim halde acaba gerçekmi dedirtti okadar fena sahneler .

Hele birde görüntü kalitesi el kamerası gibi olduğundan ve el kamerası ile amatör kamerada diyebiliriz, sarsılması, titremesi zaten gerçekçi kılıyor. Yukarıda birisi bahsetmiş, böyle bir piyasa muhakkak vardır, ve birileri burjuvanın sapık zevkleri yüzünden b. yoluna gidiyor. Hostel filmide böyle bir konuyu ele alıyordu.

@jaguar19 Arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopini, ikamet belgeni, adliyeden temiz belgeni getir vereyim.

Bi arkadaş gönderdi sağolsun biraz baktım bayağı iğrençmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DerinSular

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

ölümlü film ne ya adamı gerçektenmi öldürüyolar filmde saçmalamayın

Öldürme ayrı konu, adamı öldürüyorlar sonra rakı sofrası kurup yiyorlar adamı.

sonrada böyle espri z..ıyolar heralde
  • konuda süper snuff filmle ilgili bilgiler var tamam kaldıramayan olabilir o zaman girmeyin arkadaşım ve giripde silinsin diye mesaj atmayın adminler gerekli görürse zaten siler bence snuff hakkında baya paylaşımcı bir alan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing
    konuda süper snuff filmle ilgili bilgiler var tamam kaldıramayan olabilir o zaman girmeyin arkadaşım ve giripde silinsin diye mesaj atmayın adminler gerekli görürse zaten siler bence snuff hakkında baya paylaşımcı bir alan oldu

O degil de ben bu tarz filmleri izlerken cok zevk aliyorum manyah miyim???
  • bunlar ney böyle ilk defa görüyorum göğüslerini masaya falan çiviliyor tırnak keser gibi parmak kesiyorlar daha neler göreceğiz
  • Şu linki bende alayım yahu pm'den Srpski Film'ini biraz inceledim iyi gibi geldi:)
  • quote:

konuda süper snuff filmle ilgili bilgiler var tamam kaldıramayan olabilir o zaman girmeyin arkadaşım ve giripde silinsin diye mesaj atmayın adminler gerekli görürse zaten siler bence snuff hakkında baya paylaşımcı bir alan oldu

Tamam haklısın ama admin silene kadar yaşı küçük meraklı veletler girip bakıcaklar. Ne kadar girmeyin desende giren olcak. Ben bile konuya girerken smurf diye okudumda girdim. Gerisini sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

quote:

O degil de ben bu tarz filmleri izlerken cok zevk aliyorum manyah miyim???

yaşın kaç hocam ?

lise deyken yaklaşık bu tarz'a yakın şiddet içeren 500'den fazla (abartmıyorum dvd arşivim var ) film izledim. O zmanlar pek dokunmuyodu bir şey hissetmiyordum o havada uçan insan parçaları kan gölüne dönen yerler bir şey anlam ifade etmiyordu yani senin gibi zevk almıyordum izlemekten sadece heycan lı geliyordu ama şimdi en ufak sahne bile miğdemi bulandırıyor ve bünyem kaldırmıyor yaşını ondan sonrdum belki ilerde seninde kişiliğin degişir ama kimseye bu tarz filmler tavsiye etmem neticede beni etkilemiyor desen de her izledigin bir film bilinç altına etki ediyor neticede doktorluk okuyan arkadaşlarım sırf kendilerini geliştirmek için bu tarz şeyleri izliyolar (adli morg'un sitesi favori siteleri arasında ) acayip bişi ... yani ihtiyacın yoksa hiç izleme diyorum tabi sana balı manyah oldugunu sanmıyorum

• Benim yaş 25.
    Böyle çok video izledim(gerçek olanlar dahil) ondan dolayı çok fazla etkilenmiyorum.
    Biraz sadistlik var sanırım ya da belli bir seviyeden sonra normal gibi geliyor.

Yanlız hayvanlara yapılan şeylere kesinlikle bakamıyorum.
    İğrençliğinden değil üzüldüğümden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 17 Mart 2011; 13:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

buyrun torrentten cektigim yasaklı filmler :D

Bu arkadaş yakında snuff işine girer

• quote:

quote:

Tamam haklısın ama admin silene kadar yaşı küçük meraklı veletler girip bakıcaklar. Ne kadar girmeyin desende giren olcak. Ben bile konuya girerken smurf diye okudumda girdim. Gerisini sen düşün

oda güzelmiş ya smurf

merak zaten büyük etmen konu başlıgı sakın girmeyin +18 yazsan tüm veledler doluşur acaba ne diye

zaten benim ilerde olucaklardan en büyük korkum bu internetin geniş bilgi agının bilinçsiz kullanışının artışı ve buda giderek artıyor artık heryerde filitresiz paylaşimlar oluyor ve bunlar halka açık bir şekilde hızlıca yayılıyor hele sosyal paylaşim aglarından paylaşilan şiddet görüntülerinden günde en az 3-5 tanesini şikayet ediyorum ama nafile buna bir çözüm getirilmeli yaşı küçük arkadaşlarımız burda olmasada etrafında kolaylıkla ulaşabilecegi birçok kaynak var bunun önüne geçilmeli gel gelelim bizim konumuza kendi konumuzdada aslında yapabilecegimiz birşey yok çünkü bu site de belli bir yaş aralıgı yok girip gezinebilmen için bu yüzden o yaşı küçük olanların artık ailesinin onları engellemesi ve kontrol etmesi gerekir. diyecek çok şey var ama uygulayacak kimse yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Benim yaş 25.
    Böyle çok video izledim(gerçek olanlar dahil) ondan dolayı çok fazla etkilenmiyorum.
    Biraz sadistlik var sanırım ya da belli bir seviyeden sonra normal gibi geliyor.

o yüzden zamanında yetişkinler öyle şeyler izleme bunlar senin duygularını öldürüyor ,ruhsuz yapıyor, sadistmi olucan gibi diyorlardı demekki dogruymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Benim yaş 25.

İnsandan etkilenmiyorsunda hayvana üzülüyorsun hmm ok kib bye
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.