Şimdi Ara

***SOA - Killer*** da Game HooK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Pazar sabahı DRTTT serverına normal nicki ile girdikten sonra tagını silip hack acıldıkdan sonra PB tarafından kicklenen SOA Killer.Hemen kickin ardından servera tekrar girip bizleri aptal yerine koymaya çalışmıştır.
    Oyuncuların yüzkaralarına 1 i daha eklenmiştir.
    Kick 1 sn arkasından oyuna girmesi gerçekten şaşırtıcı.Kimseyi suçlamaya meraklı değiliz.Hem hile kullanıp aptal yerine konuluyoruz yetmezmiş gibi tekrar servera girip nerde o diyor.
    Server sahiplerinden logların kontrol edilmesini istiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGAMER -- 18 Şubat 2007; 10:15:23 >

• Ben bu adamda da önceden de hack kullandığını biliyodum.Siz yeni farketmişsiniz.Daha sonra demo aldığımı söyleyince serverdan çıktı.Bu tür kişiliği oturmamış cocuklar ile uğraşmaya deymez.Hile ile clanlarda oynuyorlar işte.
    İşallah atılırda ders olur...
  • İşte herkese ders olsun...Ayrıca MSN dende yok başkası yaptı yok Hamzaydı gibi savunmalar yapmasın.
    Artık ne olursa başka isimler/nickler tarafından yapıldı gibi 1 savunma bu saatden sonra ne kadar yararlı olabilir bilmiyorum.Ben şunu anlıyorum arkadaşlar...
    Bu tür oyuncuların elinde 1 kaçtane hack var 1 tane de değil...Server server hack denerken bu sefer taşa çarpmış.
    Yazık...
    Bunları görün okuyun okutun.Ve hile kullanan ve kullanmayı düşünenlere ders olsun...Birgün böyle olucaksınız...
    mustywarrior ark da katılıyorum o konuya da eklenmesi gerekiyor...Yakında ansiklopedi gibi çarşaf çarşaf bunların topicleri açılır takip edemeyiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

İşte herkese ders olsun...Ayrıca MSN dende yok başkası yaptı yok Hamzaydı gibi savunmalar yapmasın.
    Artık ne olursa başka isimler/nickler tarafından yapıldı gibi 1 savunma bu saatden sonra ne kadar yararlı olabilir bilmiyorum.Ben şunu anlıyorum arkadaşlar...
    Bu tür oyuncuların elinde 1 kaçtane hack var 1 tane de değil...Server server hack denerken bu sefer taşa çarpmış.
    Yazık...
    Bunları görün okuyun okutun.Ve hile kullanan ve kullanmayı düşünenlere ders olsun...Birgün böyle olucaksınız...
    mustywarrior ark da katılıyorum o konuya da eklenmesi gerekiyor...Yakında ansiklopedi gibi çarşaf çarşaf bunların topicleri açılır takip edemeyiz...

Artık hileciler yakalanınca ben değildim Hamza'ydı diyolar ,bahaneye bak,adamı efsane yaptılar

• Hakikaten ya
  • Geçen gün bende Drg.C clanından birinde yakaladım F12 bastım oyuna devam ettim 1-2 saat sonra çıktım baktım SS yok sanırım F11 basmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qumandan

Geçen gün bende Drg.C clanından birinde yakaladım F12 bastım oyuna devam ettim 1-2 saat sonra çıktım baktım SS yok sanırım F11 basmışım

hımm.ismi ne ki merak ettim şimdi relax.pm olarak atarsan bana sevinirim
  • Bu Drttt nin sahibi admini kim? Çağatay,Alp dimi...yada 1 başkası...
    1.Ya biz burda boşunamı yazıyoruz çiziyoruz?Boşunamı çabalıyoruz?
    2.Hiç mi birileri okumuyor duymuyor bunları...

Artık bunları kendime sormaya başlıyorum...Ya bu forumlardan hala 1 haber olanlar var ki hele hele böyle olanlardan sonra...yada kareşim banane diyip geçiyorlar...
    Gerçekten garip...En kısa zamanda bu adminlerle irtibata geçip konuşmak lazım...yada şu sayfanın linkini 1 yollayın kendilerine.1log kontrolü yapıcak.Başka bişey değil.

Bizim burda sorunları işaret etmemiz,çözüm bulmadığımız sürece hiçbirşey anlam ifade etmez...
    Eğer çözümün 1 parçası değilsek,sorunun 1 parçasıyızdır...Ki bu tür yakışık almayan olaylara izin verip cezanlandıramıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 20 Şubat 2007; 19:38:49 >
  • quote:

Bu Drttt nin sahibi admini kim? Çağatay,Alp dimi...yada 1 başkası...
    1.Ya biz burda boşunamı yazıyoruz çiziyoruz?Boşunamı çabalıyoruz?
    2.Hiç mi birileri okumuyor duymuyor bunları...

Artık bunları kendime sormaya başlıyorum...Ya bu forumlardan hala 1 haber olanlar var ki hele hele böyle olanlardan sonra...yada kareşim banane diyip geçiyorlar...
    Gerçekten garip...En kısa zamanda bu adminlerle irtibata geçip konuşmak lazım...yada şu sayfanın linkini 1 yollayın kendilerine.1log kontrolü yapıcak.Başka bişey değil.

Bizim burda sorunları işaret etmemiz,çözüm bulmadığımız sürece hiçbirşey anlam ifade etmez...
    Eğer çözümün 1 parçası değilsek,sorunun 1 parçasıyızdır...Ki bu tür yakışık almayan olaylara izin verip cezanlandıramıyoruz.

Çağatay ve Alp bey www.codligi.com sitesinden gelişmeleri takip ediyor oradan pm yada msj. yazarsan sorularına cevap bulabilirsin.

quote:

@mustywarrior

Valla hatırlamıyorum ki ss aldım diye hiç dikkat etmedim mix 1 serverinde idik 2 gün önce ..

• Çağatay ile mailden Alp ilede birebir görüşerek konu hakkında bilgilendirdik.Heralde 1 kaç güne yada daha kısa 1 zamanda sonuç alabiliriz diye umut ediyorum...

Ayrıca o cod liginin forumuna da üye olmadan girilip 1 göz atılamıyor.Üye olıyım dedim aktivasyon kodu gelmedi.Dedim hay allahım...
  • quote:

Ayrıca o cod liginin forumuna da üye olmadan girilip 1 göz atılamıyor.Üye olıyım dedim aktivasyon kodu gelmedi.Dedim hay allahım...

hımm bu durumu iletişim kısmından bana bildirirsen sevinirim ayrıca mail adresinde JUNK, DEPO gibi yerleri kontrol et mail oraya düşmüş olabilir.

kullanıcı adı
    parola
    mail

olarak belirtirsen yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 22 Şubat 2007; 13:07:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustywarrior

quote:

Orjinalden alıntı: Qumandan

Geçen gün bende Drg.C clanından birinde yakaladım F12 bastım oyuna devam ettim 1-2 saat sonra çıktım baktım SS yok sanırım F11 basmışım

Ben biliyorum geçen şahit oldum Game Hooktan attı Drg.C den birini burda ismini yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama pm atın söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 23 Şubat 2007; 12:21:34 >

• soa iyi klandı.
    yapma yaw böyle şeyler yapıcaklarsa.
    Dur bi konuşiim adamlarla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.