Şimdi Ara

sOAZ Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skt maçından sonra burada yorumunu görmek istiyorum soaz kek rakiplere karşı iş yapar karşısına bilen takım gelince yaptığı faillerin haddi hesabı yok.
  • Marin'i tokatlar kısmını okurken gözlerim kanadı. Hadi diyelim tokatladı tek başına SKT'ye karşı maç kazandırması şu durumda imkansız.
  • Peke soaz'ın arkasını kurtarmak için kendini feda etmeye devam etmez umarım skt maçında. Ben de Origen çıksın istiyorum ama skt affetmez gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sOAZ > MaRin
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

karşı takım soazı ellemezse çok iyi oynuyor ölümüne pushladığı sıralarda 2 kere gank git 2sindede ölüyor

ellemeq derkennnn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

sOAZ tam bir çöp.Top a baskin olmadigi zaman idare ediyor iste.Bakin SKT yi izleyin hep Soaz a baski yapicaklar.Ve kolayca alicaklar maci.Soaz gercekten cok zayif.3 senedir takip ediyorum bu adamda yetenek yok.

SA
  • bu nasıl bir fail
  • SOAZ = EKMEK
  • Kennen ile buildini çok iyi yaptı aslında oyundanda düşmemişti fakat adam resmen ulti atamadı... O ultinin hasarını kimseye yediremedi. Biz sadece fioraya vurduğunu gördük fakat kalistaya o ultiyi değdirse canını yakardı. Kolay değil ama bilmiyorum sıçra u olayını pek iyi gerçekleştiremedi.
  • sOAZ = SILVER 5
  • Marin en iyi solo top oyuncusu olabilir ama soaz ın bu kadar kötü olmaya hakkı yok
  • sOAZ turnuvadaki en kötü top oyuncusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

sOAZ turnuvadaki en kötü top oyuncusu.

eboven bile daha iyi oynuor b4 olmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sOAZ

Eskisine göre çok daha iyi oynuyor. Bana marini tokatlar gibi geliyor. Origeni kesinlikle finale taşıyacak buna tüm kalbimle inanıyorum.
    Unutmadan söyleyeyim
    sOAZ başarılı ve yakışıklı!

sa
  • Marini tokatladi beyler dagilabilirsiniz

0-7 kor oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maçta 0-8 miydi 0-9 muydu öyle bir şeydi. Suratından ağlamak üzere olduğu bile anlaşılıyordu.
  • kıskanma çok iyi oynadı sOAZ
  • sOAZ kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma ya. Çok iyi oynadı. Üstelik bir yerde 4v1 aldı. Şaştım kaldım.
  • sen şaşırabiliyo muydun robot
  • sOAZ kullanıcısına yanıt
    Robot ne alaka şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.