Eskisine göre çok daha iyi oynuyor. Bana marini tokatlar gibi geliyor. Origeni kesinlikle finale taşıyacak buna tüm kalbimle inanıyorum. Unutmadan söyleyeyim sOAZ başarılı ve yakışıklı!
sa linukso kardeş
Bir huni değil
Prowind
kullanıcısına yanıt
Böyle bir şeyi nasıl uydurabiliyorsun. Gerçekten çok ilginç.
Bir Huni diyen kim zaten ?? En az 10 Huni gücünde.
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Böyle bir şeyi nasıl uydurabiliyorsun. Gerçekten çok ilginç.
Marini tokatlar xd
quote:
Orijinalden alıntı: Abinos41
Marini tokatlar xd
İmzan güzelmiş dostum
sOAZ
kullanıcısına yanıt
Troll olduğunu biliyorum ama keşke dediğin doğru çıksada Origen kazansa
Thablion
kullanıcısına yanıt
Hocam troll değilim sıkı bir origen taraftarıyım (fanboy değilim). sOAZ varken bence kazanma şansımız çok yüksek. İnşallah geçeriz sktyi.
sOAZ
kullanıcısına yanıt
O takımı taşıyacak Niels bence ve pekenin kararları
Thablion
kullanıcısına yanıt
Hocam Origen takım olarak çok iyi ancak ben sOAZ'ın performansını müthiş buluyorum takımı taşıyan kişi o olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
O takımı taşıyacak Niels bence ve pekenin kararları
Flash Wolves'a güzel oyunlar yaptılar ama daha hazır değillerdi. Kesinlikle iletişim kopukluğu var hala. Beni geçeceklerine inandıran tek cümle, FW drakedeyken OG takımca backdoor attığında yorumlayıcının "... and xPeke already knows that move" demesiydi. xPeke'yi izlerken eski LoL anılarım canlanıyor gerçekten tad alıyorum. Bu turnuvanın S4'ten daha heyecanlı olmasının sayılı nedenlerinden biri OG'dir benim için
quote:
Orijinalden alıntı: nbest24
Flash Wolves'a güzel oyunlar yaptılar ama daha hazır değillerdi. Kesinlikle iletişim kopukluğu var hala. Beni geçeceklerine inandıran tek cümle, FW drakedeyken OG takımca backdoor attığında yorumlayıcının "... and xPeke already knows that move" demesiydi. xPeke'yi izlerken eski LoL anılarım canlanıyor gerçekten tad alıyorum. Bu turnuvanın S4'ten daha heyecanlı olmasının sayılı nedenlerinden biri OG'dir benim için
Alıntıları Göster
yeni "çarın" hayırlı olsun, fnc mübtelaları gelmeden yazayım , soazın bu performansını Marin 3 kere tokatlar 4 kere öper
quote:
Orijinalden alıntı: lalale
yeni "çarın" hayırlı olsun, fnc mübtelaları gelmeden yazayım , soazın bu performansını Marin 3 kere tokatlar 4 kere öper
Neymiş asıl "çarım" söylesene.
quote:
Orijinalden alıntı: sOAZ
quote:
Neymiş asıl "çarım" söylesene.
O kendini biliyo
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Prowind
quote:
+1
Alıntıları Göster
BURASI ILIMIŞ
quote:
Orijinalden alıntı: xlboxer
BURASI ILIMIŞ
Alıntıları Göster
karşı takım soazı ellemezse çok iyi oynuyor ölümüne pushladığı sıralarda 2 kere gank git 2sindede ölüyor
quote:
Orijinalden alıntı: whatif
karşı takım soazı ellemezse çok iyi oynuyor ölümüne pushladığı sıralarda 2 kere gank git 2sindede ölüyor
Alıntıları Göster
soaz formda ama marin turnuvanın en iyisi diyebilirim şuana kadar