Bildirim
Socket 478 stock fanı nasıl çıkarılır???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işlemcinin fanını çıkarman için ilk önce fanın üstündeki mandalları aç sonra fanın dört köşesinde tırnaklar var ilk önce bir tarafı daha sonra öteki tarafı tırnakları dibinden tutarak dışarı doğru çek. fazla abanma kırılabilir. -
Sağolasın hemen bi deneyeyim -
bütün tırnakları açtıktan sonra soğutucuyu yavaş çek bazen işlemci ile birbirine yapışıyorlar. sonra işlemcinin iğnelerini kırma. söktükten sonra işlemcinin üstünü iyice temizle. sonra kalın olmamak şartıyla güzel macununu sür. yeni aldığın soğutucuyu bağla. -
quote:
Orjinalden alıntı: carlito83
bütün tırnakları açtıktan sonra soğutucuyu yavaş çek bazen işlemci ile birbirine yapışıyorlar. sonra işlemcinin iğnelerini kırma. söktükten sonra işlemcinin üstünü iyice temizle. sonra kalın olmamak şartıyla güzel macununu sür. yeni aldığın soğutucuyu bağla.
Hocam sağolasın da ben bu fanın tırnaklarını bi türlü göremedim. Acaba elinde şekil war mı veya nasıl çıkarabileceğimi daha detaylı anlatabilir misin?? -
oğlum bilmiyosan sen çıkarma eğer işlemci yapışmışsa işlemciyi bozarsın bak öyle bi sürü örnek var biride ben -
quote:
Orjinalden alıntı: alperen_69
oğlum bilmiyosan sen çıkarma eğer işlemci yapışmışsa işlemciyi bozarsın bak öyle bi sürü örnek var biride ben
Tavsiyen için sağol ama bi yerden başlamak gerekiyor ama değil mi??
Neyse beyler carlito83 teşekkür ederim. İşlemciyi çıkartmayı da yerine jet4 ü takmayı da başardım. Şu anda 60 derecelerde seyreden işlemcim 40 derece civarında harika oldu walla
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- torrent yavaş indiriyor
- windows tuşu çalışmıyor
- salt okunur ne demek
- ctrl c çalışmıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- komut istemi
- oem açılımı
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X