Şimdi Ara

Socket A CPU Sıralamaları (XP-MXP-Sem) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
0
Favori
36.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2800+ iyi çıkmış helal olsun.Daha iyi bir anakart,daha yüksek voltaj ve güzel soğutma ile çok daha iyi değerler alınabilir bence.Güncellemeyi yaptım.
  • Saolasın Diablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 9 Aralık 2005, 20:57:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

2800+ iyi çıkmış helal olsun.Daha iyi bir anakart,daha yüksek voltaj ve güzel soğutma ile çok daha iyi değerler alınabilir bence.Güncellemeyi yaptım.

+
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Saolasın Dibalo

Abi ne yaptın nickimi,rezil ettin beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 9 Aralık 2005, 20:54:24 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Saolasın Dibalo

Abi ne yaptın nickimi,rezil ettin beni.

Aga kusura bakma bazen oluyor böyle bir el öbüründen hızlı davranınca

• Dayanamadım kasayı aldım teresa çıkardım ve 2723 mhz geldi.
    Aslında anlayamdığım bi durumdan dolayı daha üstünü göremedim.Çünkü işlemci sıcaklığı 40C civarıydı.Bios v1.9. fsb 248den sonrasını boot etmedi.Neyse daha sonra yine bi denemeyi düşünüyorum.
    İşlemci AMD2500+@2723mhz 2v Cooling by İzmir Air.

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=55802

Socket A CPU Sıralamaları (XP-MXP-Sem)

• http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=55851

diablo testlere başliim dedim.biostan 2.5 v seçiliydi.win altından 2.0 a düşürdüm.eski validleri silebilirsin
  • harbi en takoz işlemciye düşmüşüm212fsb yi geçemiyo.voltajı da2.1 den sonrasında korkuyom hava soğutmada.ne biçim iş bu
  • kardeşim sen napıon ben anlamadım..ya sorunun baska bisey olmasın senin bu kadar vcore yukseltin de çıkmıyor..diger bilesen ve ayarlarını kontrol et.işlemcinin koduna bi bak ve netten araştır eger bu kadar kazma biseyse daha fazla zorlama 3v ta versen bi ise yaramaz o..ok?
  • Sistemi imzamdaki gibi günlük stabil sorunsuzca kullanıyorum işlemcinin çarpanı kırık, fakat sonuna kadar denemedim doğrusu. Şimdilik işimi görüyor mantığından olsa gerek

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=55887
  • @Dayi dayı helal olsun havaların soğumasını çok güzel değerlendirmişsin.Güncellemeyi yaptım.Biraz daha voltaj versen çıkar herhalde.Soğutma neydi senin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

kardeşim sen napıon ben anlamadım..ya sorunun baska bisey olmasın senin bu kadar vcore yukseltin de çıkmıyor..diger bilesen ve ayarlarını kontrol et.işlemcinin koduna bi bak ve netten araştır eger bu kadar kazma biseyse daha fazla zorlama 3v ta versen bi ise yaramaz o..ok?

yok daha ilerletmem zaten 60 dereceyi geçirtmiyom.zaten korkuyom 2.1 den sonrasını demiyorum hiç.hiç bişide sorun yok.ayarları doğru yapıyorum.dediğim gibi işlemci tam takoz.şimdi diablonun tavsiyesi üzeirne tek ram ile denemeler yapıcam.
  • tek çift ram farketmez o zaman hiç kasma arkadaşım..
  • quote:

tek çift ram farketmez o zaman hiç kasma arkadaşım..

Nasıl farketmez yaw eğer ram staiblitesinden dolayı boot etmiyorsa single channelda daha yüksek fsb alınır.
    Tecrübe ile sabit hey abicim...SuperPI puanları düşüyor o da ayrı bir mesel tabi.
  • quote:

@Dayi dayı helal olsun havaların soğumasını çok güzel değerlendirmişsin.Güncellemeyi yaptım.Biraz daha voltaj versen çıkar herhalde.Soğutma neydi senin?

Sağolasın DiabloXT.
    Bende VANTEC Aeroflow var.Hava üflemeli.İşini çok iyi yapıyo.Günlük kullanımda biostan 8v veriyorum 4600rpm ile dönüyor.Oc yaparken de 6000 devirle çalıştırıyorum ama baya ses yapıyo.

Akşam İzmir de hava çok iyidi(soğuk). Rüzgar da vardı.
    Aslında 2 voltun üzerini vermekten biraz çekindim ama şu vizeler bitsin onuda deniyeceğim.

• quote:

quote:

tek çift ram farketmez o zaman hiç kasma arkadaşım..

Nasıl farketmez yaw eğer ram staiblitesinden dolayı boot etmiyorsa single channelda daha yüksek fsb alınır.
    Tecrübe ile sabit hey abicim...SuperPI puanları düşüyor o da ayrı bir mesel tabi.

gözle görülür bir fsb farkı olmayacaktır..

neyse denesin bakalım..

• yaa ben gene geçemedim 212fsb yiramleri tek kullandım.sadece işime yarıyan 2200mhz de voltajı winxp ye girmek için 1.936 yerine 1.906 istemesi oldu.işlemci sürekli tıkanıyo.2.1v yi geçmeye korkuyom.siz benim işlemcinin hala takoz olduğuna inanmıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

yaa ben gene geçemedim 212fsb yiramleri tek kullandım.sadece işime yarıyan 2200mhz de voltajı winxp ye girmek için 1.936 yerine 1.906 istemesi oldu.işlemci sürekli tıkanıyo.2.1v yi geçmeye korkuyom.siz benim işlemcinin hala takoz olduğuna inanmıyosunuz

elimde olsa bağışlacam bu arkadaş a sağlam bi 2500+....helal olsun ama azimliymişin dikmento..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

yaa ben gene geçemedim 212fsb yiramleri tek kullandım.sadece işime yarıyan 2200mhz de voltajı winxp ye girmek için 1.936 yerine 1.906 istemesi oldu.işlemci sürekli tıkanıyo.2.1v yi geçmeye korkuyom.siz benim işlemcinin hala takoz olduğuna inanmıyosunuz

elimde olsa bağışlacam bu arkadaş a sağlam bi 2500+....helal olsun ama azimliymişin dikmento..

sağol senin bana destek vermen yeterabi naaptın nickimi gitti nick nerden çıktı dikmento

• ....walla bende anlamadım nerden çıktı dikmento yaw..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.