Şimdi Ara

SOCOM Fireteam Bravo 3 Duyruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSP ye cıkan SOCOM Fireteam Bravo serisinin buyuk basarı elde etmesiyle bir de SOCOM tactical Strike yapıldı ama yinede PSP ye yetmedi ve bugun SOCOM Fireteam Bravo 3 duyruldu Oyun PSP ye tum SOCOM oyunlarını yapan ve suan PS3 icin SOCOM Confrontation u gelistiren Slant Six tarafından yapılıyor

oyunun bazı ozellikleri acıklandı:
    Co-op ozelligi
    16 kisilik online oyun
    Online oyunda sesli mesajlasmalar rutbe sistemi ve en iyiler listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 17 Nisan 2009; 19:05:26 >

• Ne oluyoruz yahu.. bu kaçıncı..

İyiki PSP'ye oyun gelmiyor dedik
  • Valla ben oyun patlamasının sebebini Killzone 2 olarak düşünüyorum.
    Oh Killzone 2 çıktı önümüz açıldı tutmasın kimse bizi...

Bu arada Party Starter hızına yetişemiyoruz valla
  • Arkadaslar oyunun ilk videosu yayınlandı gayet guzel olmus

izlemek isteyenler:

http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/314/0
  • Video gerçekten iyi gözüküyor..

Socom'u hiç oynamamış biri olarak sorma gereği hissediyorum.. Sanırım ilk oyun taktik ağırlıklı bir oyundu.. Bu genel Socom serilerinde mi var yoksa bir önceki oyuna mahsus birşeymiydi?? Kısa birşeykilde sormak gerekirse bu oyundada durup taktik vs. ayarlama durumu mu olacak?
  • SOCOM oyunlarında internet üzerinden multiplayer desteği olması ve (mikrofonlu kulaklığınız varsa) multiplayer oyunda konuşabilmeniz oyunu güzel kılıyor.
    Serinin diğer oyunları da çok başarılıydı, yine çok güzel bir SOCOM oyunu geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

Video gerçekten iyi gözüküyor..

Socom'u hiç oynamamış biri olarak sorma gereği hissediyorum.. Sanırım ilk oyun taktik ağırlıklı bir oyundu.. Bu genel Socom serilerinde mi var yoksa bir önceki oyuna mahsus birşeymiydi?? Kısa birşeykilde sormak gerekirse bu oyundada durup taktik vs. ayarlama durumu mu olacak?

En son cıkan SOCOM Tactical Strike tamamen taktige dayalıydı fakat fireteam serisi daha cok aksiyon agırlıklı tabii ates etmeden once bi dusunmeniz gerekiyor adamlarınıza falan emir verebiliyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.