|
Sniper Elite: Resistance duyuruldu: İlk günden Game Pass'e eklenecek
-
-
Grafikler aynı hiç bi gelişme yok çöp biraz çinliler den örnek alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zennedersin ki ilk oyunun remastered versiyonu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok güzel haber. Hem PS4'e hem de PS5'e çıkması da harika. İki platin cepte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karakter bu kadar mı özensiz olur! hazır asset gibi modellemişler resmen.
-
-
-
-
Hocam sen ayrı bir dünyasin. Herkesin öyle bir bütçesi olamaz:) Biz fukara işi gamepass yada plus a bekleriz bunları :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Ocak 2025; 18:15:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm serisini severek oynadım bu da çok güzel ps den 4090 a geçtiğim için gamepass te harika oyun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Hocam sen ayrı bir dünyasin. Herkesin öyle bir bütçesi olamaz:) Biz fukara işi gamepass yada plus a bekleriz bunları :)bende 2-3 ortak alıyorum hocam kardeşlikten. gp yok bende olsa beklerdim day1 geliyor zaten ama plusa gelmesi çok uzun sürer o yüzden beklemek istemedim aldım şu oyunsuz dönemde
Oyunun PS4 pri ya da PS5 pri hakkına talibim. Satmak isteyen arkadaşlara duyurulur
Xboxda akıyoruz bizde coop, ama oyun bildiğin sniper elite 5.5 olmuş, aynı oyun aynı grafik, xray ölümleri bile grafiğini zerre değiştirmemişler.
Çok sevdiğim bir seri ama para vermeden ucuza oynadık gitti çerezlik oyun
-
5 ile arasında çok fark olmayabilir zaten ara oyun gibi yapılmış SE6 daha iyi olacaktır 👍🏻 ama ben bunuda sevdim baya oynaması keyifli vuruş hissi güzel 40 saate yaklaşmışım platine az kaldı 😅
Aynı oyunu daha kaç defa yapacaksınız anlamadım ki ??? Ubisoft eleştiriliyor ama bunun gibi firmalar arada kaynıyor. Kötü mü oyun değil farkı var mı yok. 1 saat oynadım sildim . Red dead redemption bekliyor.
2 güne ps5 pri boşa çıkacak hocam almamış olursanız özelden yazarım
hitler dlc 👌🏻 komik eğlenceli olmuş bu bölümde 😁
Teşekkür ederim. Haber bekliyorum sizden o halde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Grafikler aynı hiç bi gelişme yok çöp biraz çinliler den örnek alın
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X