Şimdi Ara

Soe çıkıyodu nerde ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar Legend VII ye 2 senede geldiler. biz 4 senedir legend I e zor geldik .. onuda bırak 1 in hatalarıyla bugrlarıyla uğraşıyoz.. biz seal of earth ü 15 seneye ancak görürüz
  • 4 sene mi? 4 Sene önce sro yoktu. 2005 Aralıkta açıldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

4 sene mi? 4 Sene önce sro yoktu. 2005 Aralıkta açıldı...

lafın gelişi 10 sene dicektim .. sinirden ... hala teleport kulanınca dc siz atıo neden oluyo anlamıyom .. sapıttırdı beni
  • soe gelirse çok güzel olcaa benzio
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

SOE: Seal Of Earth..

Mavi Parlar +20 deerindedir.. Ilerleyen Zamanlarda Gelicek KSRO da Mevcut..

Konuyu buyutmeyin

yuh be kardeşim bukadar da emin konuşulmazki bilmiyorsan susacaksın, bi fikrin warsada emin olmadığını söle bari...

bahsettiğiniz item honer point le alınan sox itemlerdir. üst konuda Academy kısmında ayrıntıları war. her şehirdeki storagelerde satılıyor görmek isteyen gidip bakabilir. ayrıca bunların ismi seal of erath falan da değil...

kardesimiz dogru soluyo gayette emın +20 degerinde seal of eart sende kendini bir sey zannetme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

4 sene mi? 4 Sene önce sro yoktu. 2005 Aralıkta açıldı...

lafın gelişi 10 sene dicektim .. sinirden ... hala teleport kulanınca dc siz atıo neden oluyo anlamıyom .. sapıttırdı beni

qucik bar u kullanmayın su skil konulan yeni kucuk yer oraya bişiler koyarsanız oyun kapanıor

bu arda bizde legend 1 diyor ama legend 4 ile aynı ozellikler geldi direk 80 lvl skilleri ve eurolara 80lvl cap ile birlikte ksro ya legend 1 de eurolar 30snde 1 pot lvl cap 60 ve 7 degre itemler vardı china lvl cap 90 9 degre itemler ve hala 70 skilleri vardı legend 5 ile lvl cap euroların 80 e cekilde ve 8degre eklendi legend 6 işle kale sawasları ve 90 lvl skilelri eklendi euro lvl cap 90 a cekildi (ksro bilgileri)

burda direk euro lvl cap 80 8degre itemlr 80 skilleri chinese 80 skilleri geldi legend 2 de lvl cap 90 roc mountain captan ivy-saytan ve 9 degre itemler euro pot 10 sn olacak ve en erken ocak ayında gelir diye dusunuoyorum

• soe honor rankla alakalı bişi mi
  • ewt honror puanlar rank a birikio gosterio
  • honor puanını nası biriktiricem joblarla mı ?
  • academy kuracan..30- nooblar alacan..kasacan...
  • 60+ alabilicek o zaman kötü olmus ama yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_a_Ş_H_a_Ş

soe gelirse çok güzel olcaa benzio

Bilinmez
  • eet baktım oyundan 70 lwl üstünde war hep honor rank offff
  • up beyler uppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

Adamlar Legend VII ye 2 senede geldiler. biz 4 senedir legend I e zor geldik .. onuda bırak 1 in hatalarıyla bugrlarıyla uğraşıyoz.. biz seal of earth ü 15 seneye ancak görürüz

thiefler olmasa legend 4 e geçerdik thiefler izin vermiyoki mal taşınsın ekonomi gelişsin
  • Orjinalden alıntı: djbenim

thiefler olmasa legend 4 e geçerdik thiefler izin vermiyoki mal taşınsın ekonomi gelişsin

aslında herkes thief e yöneldii için bole hunter hiç bi kar getirmiyo ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

SOE galiba hayal ürünüydü yada ilerde gelir mi bilmem

hayal ürünü diil herkes işiler yazıyo baksana
  • soe gelir umarım gerçekten harika bi görüntüsü war
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_a_Ş_H_a_Ş

soe gelir umarım gerçekten harika bi görüntüsü war

Nası Bişey ?
    Sölesene Hadi Bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.