Şimdi Ara

SOFRADA YANLIŞLIKLA OSURDUM DEDEM KÜFÜR ETTİ SONRA ONU DÖVDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler dedem 80 yaşında babanem 79.yemek yapamıyorlar bazen biz hazırlayıp aşağı kata indirip hep bareber yiyiyoruz.işte ben okuldan geldim elimi yüzümü yıkadım annem kıymalı börek ve kurabiye yapmış çay demlemiş.tamam dedik aşağı masaya indirmesine yardımcı oldum oturduk.yiyiyoruz hep beraber zaten okuldan kendimi kasmaktan bağırsaklarıma sancı girdi sessizce salıvereyim dedim.sessizce olmadı pooort oldu bir anda sonra 1-2 sn herkes sustu dedem napıyosun lan hayvan herif diye çıkıştı özür dilerim dede çok sıkıştım yanlışlıkla vs oldu dedim.durdu durdu yemeye devam ediyor 20 sn sonra elindeki çatalı fırlatıı bu ne lan ağzımın tadı kaçtı leş gibi kokuttun dedi.oysaki benim osuruğum kokmaz beyler.dede fazla abartmıyor musun dedim,ne abartıcam lan biz senin yaşındayken günde 12 saat inşaatta çalışırdım sen 8 saat okula gidemiyorsun dedi.bende saygıdandır dedim sustum.bu köşe takımına oturdu televizyonu açtı hala mırın kırın bişeyler söyleriniyor dedim dede ne söylenip duruyon sesli söyle bende duyayım dedim.açtı ağzını başladı saydırmaya.benim şalter attı ayağa kalktım annem kolumdan tutuyor yapma etme diye. dedem aynı zamanda alzeymır beyler tam ona yürüyodum tokadı yapıştırıcam birden çaydanlıktan alaattinin sihirli lambasındaki cin çıkıverdi yapma etme oğul dedi.bende acıdım adama karşımda süt dökmüş kedi gibi duruyordu gel lan kereta dedim yanağından makas aldım.şimdi yan yana oturduk esra erol izliyoruz

• edvird denemişsin ama olmamış
  • No komik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inci sözlüğe döndü burası resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın çaydanlıktan çıkan alaattinin sihirli lambasındaki cin.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utanan ayı -- 5 Ekim 2016; 17:10:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam yanımda küfür ediyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında
    Bu mesaja eklenen görseller:

SOFRADA YANLIŞLIKLA OSURDUM DEDEM KÜFÜR ETTİ SONRA ONU DÖVDÜM

• Senden boyle kalitesiz bir csb beklemezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık var

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Haneke

Işık var

nerde
  • Olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.