Şimdi Ara

Soft mod ve Sıvı Soğutma Karşınızda Corsair HD800 Yeni fotolar eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 ay önce bu sistem satılıktı hatırladığım kadarıyla, sanırım kurmaya karar vermişsiniz çokta güzel olmuş , elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

2-3 ay önce bu sistem satılıktı hatırladığım kadarıyla, sanırım kurmaya karar vermişsiniz çokta güzel olmuş , elinize sağlık.

Evet haklısınız.. Satmaya kıyamadım ve kurmaya karar verdim... Birkaç eksiğim var onları tamamlarsam inşaallah istediğim gibi güzel olur........

Bu arada sizinde sisteminizi takip ediyorum.. Kullanmış olduğunuz rakorlardan elinizde fazla var ise bende almak isterim.. Pm den ulaşırsanız seviniirm.
  • Kasa ve uygulanan çalışma görsel şölen ortaya çıkartmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Kasa ve uygulanan çalışma görsel şölen ortaya çıkartmış

• HOCAM SONUNDA BİTİRMİŞSİNİZ SÜPER OLMUŞ GERÇEKTEN GÜLE GÜLE KULLANIN
  • güle güle kullanın hocam..süper olmuş..

iyi bayramlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

güle güle kullanın hocam..süper olmuş..

iyi bayramlar..

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Tüm eksikler tamamlanınca en başından kullanılan tüm malzemeleri ve yapılış aşamasını anlatacağım..

Ekran kartı bloğuda alındı.. Kablo sarma çorabıda hazır.. En kısa zamanda bunlar tamamlanıp bir kaç düzenleme ile son haline kavuşacak.........
  • eline sağlık çok güzel olmuş.ama o psu nun üzerindeki toz ne öyle yav
  • Haklısınız vallahi onu görmemişim.. Tam mod bittiğinde inşallah tertemiz fotoğraflar yollarım...........
  • harika olmuş
  • nesim hocam ara verdiniz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

nesim hocam ara verdiniz sanırım

Evet okul dönemi malumunuz dersler yazılılar... Ama en kısa sürede tamamını inşaallah düzenleyip fotoğrafları ekleyeceğmi

Ekran kartı bloğu alındı

Kablo sarma çorapları alındı
  • çok güzel olmuş eline sağlık
  • Hocam ne kadar güzel bunun maliyeti nedir?
  • Çok güzel olmuş devamınıda beklioruz
  • Mükemmel olmuş eline sağlık. Görsellik muhteşem
  • Tüm arkadaşlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.. Yavaş yavaş sona doğru geliyorum.. Az kaldı vakit buldukça yeni bir şey ekliyorum.. İnşaallah kısa zamanda tam istediğim gibi olacak.. Ekran kartı bloğu takılmış fotoğrafları aşağıda yer almaktadır. Maliyeti hakkında ve diğer tüm ayrıntılar hakkında projeyi bitirince açıklama yapacağım.. Bu sistemi günlük 4200 mhz ve 1.30 voltaj ile 40 dereceler civarında kullanıyorum.. Şu an için çok stabil ve performanslı..........

İşte son fotolar

Soft mod ve Sıvı Soğutma Karşınızda Corsair HD800 Yeni fotolar eklendi

Soft mod ve Sıvı Soğutma Karşınızda Corsair HD800 Yeni fotolar eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator-13 -- 8 Aralık 2010; 13:24:12 >

• Sayfa açılır açılmaz gözlerimi açıp " oooo " dedim Çok güzel olmuş tebrikler.
  • nesim hocam su soğutma ile ilgili neler düşünüyorsunuz
    sanırım ilk defa kullanıyorsunuz
  • Bizimde hocalarımız var ama bu kadarda tecrübeli degiller.Hocam tek tek maliyeti bekliyorum 4 gözle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.