Yüzde yüz beğeniyle okunacağına inandığım bir yazı (kısa).. Soğuk http://swayspeaking.blogspot.com/2012/11/soguk.html
quote:Orijinalden alıntı: delikaplanUp Alıntıları Göster Pembe falan filan diyor bana pek hitap etmedi ilk satır bitmeden kapadım.
quote:Orijinalden alıntı: delikaplanUp Alıntıları Göster ...Üşüyorum ellerim buz gibi... Aklıma gençliğimi getirdi
quote:Orijinalden alıntı: Treth Pembe falan filan diyor bana pek hitap etmedi ilk satır bitmeden kapadım. Hocam hızlı karar vermişsin biraz :)
quote:Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;) ...Üşüyorum ellerim buz gibi... Aklıma gençliğimi getirdi heey gidi heey diyosun
quote:Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak son cümleyi okudum "değişiyorum" kelimesini görünce ılık.avi deyip kapadım haydaaaa
quote:Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsakson cümleyi okudum "değişiyorum" kelimesini görünce ılık.avi deyip kapadımbiraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler ....
quote:Orijinalden alıntı: K4JM3Rbiraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler ....Alıntıları Göster İmla falan, hak getire.. Düşük cümlelerle dolu ve çok karışık.. İnsanı yorar. Okumayın..
quote:Orijinalden alıntı: K4JM3R biraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler .... Sagopa Kajmer - Terapi
quote:Orijinalden alıntı: K4JM3R biraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler .... Hocam peki bu şiir nereden geldi?
quote:Orijinalden alıntı: delikaplan quote:Orijinalden alıntı: K4JM3R biraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler .... Hocam peki bu şiir nereden geldi? http://www.youtube.com/watch?v=5dt5lptWslw&feature=youtu.be&t=3m38s dipnot: bu adam kendini çok bozdu ama bu ve benzeri eski parçalarının hakkını vermek lazım
quote:Orijinalden alıntı: K4JM3R quote:Orijinalden alıntı: delikaplan quote:Orijinalden alıntı: K4JM3R biraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler .... Hocam peki bu şiir nereden geldi? http://www.youtube.com/watch?v=5dt5lptWslw&feature=youtu.be&t=3m38s dipnot: bu adam kendini çok bozdu ama bu ve benzeri eski parçalarının hakkını vermek lazım Hocam ben dinliyim sende yazıyı oku madem :)
quote:Orijinalden alıntı: delikaplanquote:Orijinalden alıntı: K4JM3R quote:Orijinalden alıntı: delikaplan quote:Orijinalden alıntı: K4JM3R biraz üşüdüm. hâla üşüyorum. ayakta daha az üşüyorum. ama hâla üşüyorum.. biraz yürüyeceğim. biraz daha yürüyeceğim. yürümeliyim.. ama hâla üşüyorum.. not: verdiğin linkteki yazıyı okumadım çok uzun iyi geceler .... Hocam peki bu şiir nereden geldi? http://www.youtube.com/watch?v=5dt5lptWslw&feature=youtu.be&t=3m38s dipnot: bu adam kendini çok bozdu ama bu ve benzeri eski parçalarının hakkını vermek lazım Hocam ben dinliyim sende yazıyı oku madem :)Alıntıları Göster Arkadaşlar bu arada, beğenen, beğenmeyen kişiler bloga yorumda bulunurlarsa çok sevinirimmm
quote:Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;) ...Üşüyorum ellerim buz gibi... Aklıma gençliğimi getirdi Elin buz gibi karpuz gibi
quote:Orijinalden alıntı: duetyo Okudum ama beğenmedim malesef belki de sorun bendedir bilemem Ayrılık cümlesi gibi olmuş sorun sende değil bende :)