Şimdi Ara

Soguk Havalarda Ekran Kosesi Beyazlasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta soyledigim gibi hala 1 ay garantisi var ne yapmaliyim? Ayrica telefon acik kapali fark etmiyor. Cihazim Lumia 820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 7 Ocak 2015; 23:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam vakit kaybetmeden servise yollayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soguk havadan sicaga gecince kayboluyor bir sorun yaratir mi

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    hocam şu ana kadar yaratmadı ise kullanın derdim ama garanti süreniz az kalmış, yollayın da tamir etsinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır teşekkürler cevap için.
  • Eğer servisten bir hafta sonra hakaret gibi sorun bulunamadı cevabı istemiyorsanız. Sorun olduğu sırada (mümkünse yanında sıcaklığı gösteren termometreyle) resmini çekip bastırıp yollayın. Servis raporunada büyük harflerle ortam soğukken oluyor yazdırın
  • Honanım Daber kullanıcısına yanıt
    İşin kötü yanı havalar düzeldi Denk gelirse fotoğrafını çekicem teşekkür ederim öneri için. 1 hafta içinde vereyim de son güne kalmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gozluk burnumda iz yapiyor yardim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Buzdolabına koyun hocam
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    Dereceyi nasil cekeyim hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 11 Ocak 2015; 18:17:10 >
    Termometreyle birlikte koy
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    Daha farklı bir çözümüm var sağolun yardım için Umarım problem olmadan hallederim.
  • Sonucu yazmamışım en azından yazayım yaşayabilecek arkadaşların işine yarar. İlk önce ekranı yani LCD'yi değiştirdiler. Baktım hala var içeri gitti telefon dış cam da değişince geçti. Garantiden sorunsuzca değişti.

Yaklaşık 1 ay önce de diğer Lumia 820'nin ekran kırıldı 105TL gibi bir rakama değiştirildi. Aklınızda bulunsun. Yer ise İzmir Teleservice.
  • Tamir hocam başka yerlerle uğraşmayın ama telefon kendine insan gibi kişilik belirlemiş ilginç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.