Şimdi Ara

>>Soğutma çok kötü neler yapabilirim?<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Pentium 4, 2800 MHz
    Anakart = Biostar P4M80-M4
    ram=512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
    Ekran kartı = NVIDIA GeForce FX 5200 (128 mb)
    SAMSUNG SP0822N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

Arkadaşlar ben bilgisayarı 24 saat açık tutmak istiyorum ama soğutmada problemim olduğu için pc ye takviyede bulunmaya karar verdim..öncelikle kasayı değiştirmek istiyorum ama psu dan filan anlamıyorum..sizden tavsiye istiyorum hangi kasayı alıyım ve ne üzerine ne tarz fan veya çeşitli eklentiler yapmam gerekir..ayrıca sizce şuanki sisteme gereken bir takviye varmı..bunların hepsi günlerce pc nin aççık kalabilmesi için..

*Birde elektirikler gittiğinde jenaratörün devreye girmesi için 10-15 saniye gerekiyo ve bedne çok basit bir ups almak istiyorum bulabileceğim en basit ups nedir acaba?

• senin sorunu nedir??açık kalmıyormu pc günlerce...açık kalması lazım psun kötü galiba...
  • Thermaltake veya Cooler Master kasalar çok iyi, Enermax da olur. PSU olarak FSB Bluestorm II 500W alsan çok rahat yeter. Kasayı ve güö kaynağını değiş sorunlar çözülür, bi de işlemciye soğutucu alırsan tam olur.
  • sahinoz31'in tavsiyelerine uyarak şöyle bir şey düşündüm bunun hakkında bi fikir alabilirmiyim sizlerden..

THERMALTAKE VD2430BNS MATRIX 430W SİYAH KASA

+A4020 TR2 M20SE INTEL 775 ISLEMCI FANI

+FSB Bluestorm II 500W

sizce bu benim sorunumu çözermi??yani pc kapanmadan günlerce açık kalabilirmi?
  • bence bir tek psu alman yeter kasa nın ne önemi varki...
    işlemci fanı da alsan iyi olur...
    ama önce bir kontrol et senin işlemci lga 775 mi??
  • İşi yeni bir kasa yada bir kaç işlemci grubuna uyan işlemci fanıyla da çözebilirsin ama o sisteme yatırım yapmanı tavsiye etmem, gittiği yere kadar kullan. Sonra değiştirirsin.
  • Matrix 430W alırsan zaten uzun vadeli götürür seni. Bence bunu ve bir de soğutucu almanda yarar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.