Şimdi Ara

SOGUTMA SIVISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SIVI SOGUTMADA KULLANILAN SU BILDIGIMIZ SAF SU MU YOKSA SUDAN DAHA FARKLI ISIL
    OZELLIKLERE SAHIP BIR SIVI MI BUNU MERAK EDIORUM

• antifirizli saf su
  • 1/10 oranında antifreeze katılmış saf su.
    Su içerisine fazladan konulan antifreeze, uv boyalar vs. plastik aksama müthiş zarar veriyor.
    Tecrübe ile sabittir.
  • İstersen verdiğim linki inceleyebilirsin. Detaylı olarak anlatılmaktadır.

https://www.moddshop.com/catinfo.asp?cid=911
  • tesekurler su oldugunu duyunca hayallerım yıkıldı
  • Benzinciden saf su aldim, icine de Swiftech Hydrix soğutma sivisi döktüm kullanıyorum acaba ters bir şeyler mi yaptim AMFİBİ abi?
  • e bu durumda gidip antifiriz alıp suyla kendimiz mi karıstırıcaz?herkes böyle mı yapıyor?sakata gelmeyelım...bu suların baska bır esprisi yok mu yahu?bu antıfırız korozyona karsı herhangı bır koruma saglıyor mu pekı?onca masraf yapıcaz bır sıvı yüzünden sistemi mahvetmeyelim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sirkulasyon pompası
    4 yıl önce açıldı
    Sıvı Soğutmada Oto Radyatör
    12 yıl önce açıldı
    Soğutma suyunda yağ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzinciden saf su alıp sıvı soğutma katkısını ilave edicen
    Dikkat etmen gereken karısım oranıdır. 1 litre suya 1 şişe Swiftech Hydrx Sıvı ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 17 Mayıs 2010; 11:58:30 >
  • hımm..peki bu swiftech sıvısı ile sunun arasında fark var mı?çunku yakınlarda bulabılecegım şu sıvı var..

link

bu sıvıyı alıp 10/1 su ıle mı karıstırmam gereklı?yoksa sadece bu sıvıdan mı kullanmam gerekli?bırde sadece işlemci sogutmak ıcın kurulmus bir düzende ortalama ne kadar sıvıya ıhtıyac var?

yoksa gidip bır sise antifiriz alıp 10/1 suyla mı karıstırıp kullanayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 17 Mayıs 2010; 12:39:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.