Şimdi Ara

Kasaya 360mm sıvı soğutma montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xigmatek Overtake full tower kasaya 360mm su soğutma takacağım.Kasanın klavuzunda takılmaya uygun yerleri belirtmiş.Kasanın üst tarafı kapalı yani uygun değil üst yanlamasına 240mm oluyor.Ön tarafa 360mm taktığımda sıcak hava direk kasaya gidecek.Arka tarafa taksam 240mmm radyatör sığıyor.EN uygun ve sağlıklı yer neresi olabilir ?
    240mm 750 tl, 360mm 950 civarı fiyatı var. 240 mı alsam acaba

Kasaya 360mm sıvı soğutma montajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Şubat 2020; 18:51:24 >

• Jayz2cents in bunla ilgili bir videosu vardi. Ustten ve arkadan cikis fani baglarsan onden sicak havayi iceri uflemenin bir mahsuru yok.

JayzTwoCentsyoutube
    Are front mounted radiators bad for your PC?
    https://www.youtube.com/watch?v=YCZ5iP5cu8g&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasanızın sadece ön panel uygun görünüyor
    bende Corsair 900D kasa var ön panele takmak istiyorum aslında ama kapalı aio ların hortum kısa kalıyor full tower kasa olduğundan. üst panel 480mm ye kadar desteklediği için üste pull push olarak 360mm asus ryjuin taktım. hava da içeri üfleyecek şekilde yaptım. ön panelden içeri hava girecek şekilde yaptım ve arka egzostan da dışarı atılıyor

üstten içeri üfletmemin sebebi en soğuk havayı dışardan alıp radyatöre sunmak. eğer içerden alıp dışarı üflersek içerdeki sıcak havayı tekrar radyatöre göndermek çok sağlıklı bir soğutma sağlamayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutmada Oto Radyatör
    12 yıl önce açıldı
    Sıvı soğutma parçaları
    3 yıl önce açıldı
    KASA - Sıvı Soğutma Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.