Bildirim
Soğutucu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
Normal sıcaklıklar biraz undervolt yaparsan 3 5 derece düşüş görebilirsin. -
Ben undervolt'u deneyeyim dedim bir şeyi yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bilgisayar gitti sandım programı kapadıktan sonra bile bilgisayar birkaç kez mavi ekran verdi kapattım bekledim öyle düzeldi. Belki ben bi yanlışlık yapmışımdır ama bilmeyene önermem. -
Mavi ekran önemli değil voltaj düşürmek birşeye zarar vermez fazla voltaj düşürürseniz mavi ekran kilitlenme gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. karşılaştığınızda bilgisayara bir reset atmanız eski değerlere dönmesi için yeterlidir. -
soğutucu olarak zalman öneririm. -
Ben de öyle okudum da çok tecrübe olmayınca mavi ekran verince birkaç kez korkuyor insan. -
Sağolun hocam.Hangi modelini önerirsiniz kaç derece düşüş yapar tahminen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless -- 14 Temmuz 2019; 15:35:28 > -
Sizin ürün nasıl şuanda. -
zalman nc-1000 kasa altındaki delik sayısına göre 1-5 derece arası fark yaratır. -
Ben memnunum oyun açmadan önce de nitro sense'den cool boost'u açıyorum bayağı fark ediyor. -
Bu arada bir de Turbo Boost'u kapattım oyunlarda 5-6 fps kadar düşme oluyor ama zaten çok rahat oynandığı için bi fark etmedi. Sıcaklık ortalama 65 oyunda. -
peki hocam oyuna girmeden nitro sense de fan kontrolünde fanlar oto da mı dursun yoksa maximumda mı?quote:
Orijinalden alıntı: Vurucumillerr
Ben memnunum oyun açmadan önce de nitro sense'den cool boost'u açıyorum bayağı fark ediyor. -
Auto yeterli ayarlıyor bence -
Hocam undervolt yaparsanız baya düşüyor sıcaklık, ayarları düzgün yapıp bir daha deneyin bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X