Şimdi Ara

Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım acer nitro 5 laptop 95 dereceyi görüyor soğutucu olarak ne önerirsiniz bir faydası olur mu ?
    Laptop oyundayken(ultra ayar) fanları 3900 4200 devire geliyor bu normal mi yoksa iade mi etmeliyim ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless -- 13 Temmuz 2019; 14:31:38 >

• UP
  • Eyeless E kullanıcısına yanıt
    Normal sıcaklıklar biraz undervolt yaparsan 3 5 derece düşüş görebilirsin.
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    Ben undervolt'u deneyeyim dedim bir şeyi yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bilgisayar gitti sandım programı kapadıktan sonra bile bilgisayar birkaç kez mavi ekran verdi kapattım bekledim öyle düzeldi. Belki ben bi yanlışlık yapmışımdır ama bilmeyene önermem.
  • Vurucumillerr V kullanıcısına yanıt
    Mavi ekran önemli değil voltaj düşürmek birşeye zarar vermez fazla voltaj düşürürseniz mavi ekran kilitlenme gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. karşılaştığınızda bilgisayara bir reset atmanız eski değerlere dönmesi için yeterlidir.
  • soğutucu olarak zalman öneririm.
    Ben de öyle okudum da çok tecrübe olmayınca mavi ekran verince birkaç kez korkuyor insan.
    Sağolun hocam.Hangi modelini önerirsiniz kaç derece düşüş yapar tahminen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless -- 14 Temmuz 2019; 15:35:28 >
  • Vurucumillerr V kullanıcısına yanıt
    Sizin ürün nasıl şuanda.
    zalman nc-1000 kasa altındaki delik sayısına göre 1-5 derece arası fark yaratır.
    Ben memnunum oyun açmadan önce de nitro sense'den cool boost'u açıyorum bayağı fark ediyor.
  • Bu arada bir de Turbo Boost'u kapattım oyunlarda 5-6 fps kadar düşme oluyor ama zaten çok rahat oynandığı için bi fark etmedi. Sıcaklık ortalama 65 oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vurucumillerr

Ben memnunum oyun açmadan önce de nitro sense'den cool boost'u açıyorum bayağı fark ediyor.
    peki hocam oyuna girmeden nitro sense de fan kontrolünde fanlar oto da mı dursun yoksa maximumda mı?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Auto yeterli ayarlıyor bence
  • Hocam undervolt yaparsanız baya düşüyor sıcaklık, ayarları düzgün yapıp bir daha deneyin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.