Şimdi Ara

Soğutucu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler, çok ısınan eski laptopuma bir soğutucu almaya karar verip bugün gidip aldım. Ürün bu fakat işlemci fanının olduğu yer kapalı alana denk geliyor.Yani ordan hava alamıyor. Bilgisayar 17''. Ne yapmamı öneriyorsunuz 80 lira verip pişman olma yolunda ilerliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancdodo

S.a beyler, çok ısınan eski laptopuma bir soğutucu almaya karar verip bugün gidip aldım. Ürün bu fakat işlemci fanının olduğu yer kapalı alana denk geliyor.Yani ordan hava alamıyor. Bilgisayar 17''. Ne yapmamı öneriyorsunuz 80 lira verip pişman olma yolunda ilerliyorum.

hocam hemen ümitsizliğe kapılma bir deneme yap 1 saat oyun oynadıktan sonra sıcaklıklara bak aida64 ten algılayıcı kısmının resmini at bana soğutucu felan takılı olsun.

attığın soğutucu gayet iyidir ben 2tane aldırdım akrabama sorunsuz kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Temmuz 2013; 16:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

S.a beyler, çok ısınan eski laptopuma bir soğutucu almaya karar verip bugün gidip aldım. Ürün bu fakat işlemci fanının olduğu yer kapalı alana denk geliyor.Yani ordan hava alamıyor. Bilgisayar 17''. Ne yapmamı öneriyorsunuz 80 lira verip pişman olma yolunda ilerliyorum.

hocam hemen ümitsizliğe kapılma bir deneme yap 1 saat oyun oynadıktan sonra sıcaklıklara bak aida64 ten algılayıcı kısmının resmini at bana soğutucu felan takılı olsun.

attığın soğutucu gayet iyidir ben 2tane aldırdım akrabama sorunsuz kullanıyorlar.

Oyun değerleri bu; fakat oyunun ortasında pc kapandı :( [simage]
     Soğutucu.
    [/simage]

Buda sistem kararlılık testi görüldüğü gibi fazla zorlamadım 20 saniyecik fakat durumlar perişan .s :'( [simage]
     Soğutucu.
    [/simage]

Laptop uzun zamandır temizlenmiyor alındığı gibi alınalı2 sene oldu. Temizleyip altına kendim delikler mi açsam ? Birde bu soğutucunun fanının oldğu yer tam altına geliyor işlemci fanının altına değil lütfen dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancdodo -- 13 Temmuz 2013; 16:44:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Oyun değerleri bu; fakat oyunun ortasında pc kapandı :( [simage]
     Soğutucu.
    [/simage]

Buda sistem kararlılık testi görüldüğü gibi fazla zorlamadım 20 saniyecik fakat durumlar perişan .s :'( [simage]
     Soğutucu.
    [/simage]

Laptop uzun zamandır temizlenmiyor alındığı gibi alınalı2 sene oldu. Temizleyip altına kendim delikler mi açsam ? Birde bu soğutucunun fanının oldğu yer tam altına geliyor işlemci fanının altına değil lütfen dikkat.

Hocam ne yaptin laptop 2yildir temizlenmesse cöp olur git temizlet icini ekran karti islemci termal macunlari degistirsinler cok farkeder keske garantisi btmeden yaptirsaydn belese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla garantiyi bilmiyorum da kendim açacağım galiba :D İlk defa laptop açıyorum Bismillah :D Altına 2 -3 de delik açmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.