Şimdi Ara

Soğutucu öneri 100-150 lira arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaz ayları geldi malum bilgisayarlar daha fazla ısınmaya başladı.

http://www.hepsiburada.com/zalman-zm-ns2000-17-200mm-fanli-yukseklik-ayarli-notebook-sogutucu-stand-p-BS50163

http://www.hepsiburada.com/inca-inc-354bx-aluminyum-ozel-dizayn-super-sessiz-2x70-mm-cift-fan-usb-hub-7-17-notebook-sogutucu-p-BS40243

Bu iki soğutucu arasında kaldım biri 90 lira indirime girmiş.

Başka önerileri olan varsa alabilirim teşekkürler.

• O Inca'yı çıkarın derim listeden. Koskoca düz metal kasa, üzerinde iki tane ufak fan. Fan gücünü bilmiyorum ama fanların biri optik sürücü kısmına üflüyor ki soğutulması gereksiz. Diğeri de yeterince bol hava üflüyorsa ve dizüstü cihazda denk gelen bir ızgara varsa iş yapabilir ama çok düşük bir ihtimal. Geri kalan düz kapalı yüzey de bilgisayarda var olan diğer ızgaralara da hava gidişini zorlaştıracaktır. Anında eleyin derim.
    Şöyle ki ucuz ürünlerde soğutma performansı namına pek bir şey beklenmemeli. Bahsettiğiniz Inca da ucuz Inca'nın biraz pahalı modellerinden.
  • Önerdiğiniz bir soğutucu varsa bakabilirim?
  • Zalman, Cooler Master, Thermaltake modellerine bakınız, işe yarayan soğutucuları bu markalar üretir. Bir de cihazınızın altındaki hava alma ızgaraları önemli, aldığınız soğutucunun bu boşluklardan hava üfleyebilmesi gerekli, yoksa sadece alt plastik kasayı soğutmanın ötesine geçmez.
  • eğer elktronik bilgin varsa aliminyumm çift fanlı bir soğutucu al fanları sök yerlerine 12v fan tak hayatta ısınmaz :D
  • Inca nın aynısı bende var hocam hiç tavsiye etmiyorum. Neredeyse hiç bir etkisi yok. Sadece ses var o kadar. Diğer markalara bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.