Şimdi Ara

soğutucu sparişi verdi ne zmana gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar konuyu açacak uygun yer bulamadım ve buraya açmak zorunda kaldım kusura bakmayın arkadaşlar 16.04.2014 tarihindewww.quietpc.com adresinden ekran kartı soğutucusu sipariş verdim ve 17 sinde ellen brook mail attı ve ürünün gönderildiği yazıyordu ve 7 gün oldu halen bi ses yok bazı arkadaşlar 3-6 gün içinde ellerine ulaştığını yazmıştı sizce bu kargo ne zaman gelir 28 gün içinde diyordu ve türkiyeye ulaştığını veya nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim sipariş veren arkadaşlar varmı birde türkiyede hangi kargo ile teslimat yapılıyorwww.quietpc.com dan verilen siparişler cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler spariş toplam 37 Euro tuttu kargo dahil air mail ile gönderiliyor.

• En az 15 dostum bazen Daha erken geliyor yurt disi gonderileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 23 Nisan 2014; 21:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cccvincento kullanıcısına yanıt
    Ben, yurt dışından birçok ürün aldim,bana en erken 18 günden geldi.
    şu anda'da ürün gelmesini bekliyorum,yaklaşık 15 gün geçti ama daha ortada birşey yok. Allah sabirversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccvincento

iyi forumlar arkadaşlar konuyu açacak uygun yer bulamadım ve buraya açmak zorunda kaldım kusura bakmayın arkadaşlar 16.04.2014 tarihindewww.quietpc.com adresinden ekran kartı soğutucusu sipariş verdim ve 17 sinde ellen brook mail attı ve ürünün gönderildiği yazıyordu ve 7 gün oldu halen bi ses yok bazı arkadaşlar 3-6 gün içinde ellerine ulaştığını yazmıştı sizce bu kargo ne zaman gelir 28 gün içinde diyordu ve türkiyeye ulaştığını veya nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim sipariş veren arkadaşlar varmı birde türkiyede hangi kargo ile teslimat yapılıyorwww.quietpc.com dan verilen siparişler cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler spariş toplam 37 Euro tuttu kargo dahil air mail ile gönderiliyor.

Kargo ücreti ne kadar tutuyor ürünlerin...

Edit : Tamam baktım şimdi 9 -10 euro tutuyor...Şu kargo ücretleri olmasa ne güzel olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 24 Nisan 2014; 0:38:13 >

• arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler en az 10 gün daha bekleyeceğiz galiba
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    kardeş 7-8 euro gibi bişey tuttu ancak ödemede banka euro yerine dolar şeklinde ödeme yapınca kur farkından dolayı 20 tl den fazla bi fark ödeme yapmak zorunda kaldım
    Peki bunun gibi Tükiye ye ürün gönderen (donanım için) uygun fiyatlı 1-2 site biliyor musunuz? Yazarsanız sevinirim...Ayrıca banka kredi kartıyla mı ödeme yaptınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ elime ne hediye alayım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    kardeş yalan söylemiyim ben ilk defa yurt dışından alış veriş yapıyorum ve ürün bugün geldi ne getirdi nasıl getirdi bilmiyorum ama bugün geldi :))) ve hiç bir sıkıntı yok . ewet kredi kartı ile sadece ödeme yapabiliyorsunuz palpay ... vs gibi işte ben direk kredi kartı ile aldım .
  • arkadaşlar bugün geldi ürün walla beklediğimden çabuk geldi ist dan sipariş veriyoruz aynı hızda geliyor :)) cevaplarınız için tekrar çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Peki bunun gibi Tükiye ye ürün gönderen (donanım için) uygun fiyatlı 1-2 site biliyor musunuz? Yazarsanız sevinirim...Ayrıca banka kredi kartıyla mı ödeme yaptınız...

ben buradan yaptım kardeşhttp://www.quietpc.com/ toplam aldığım ürün 37 Euro tuttu ancak banka bi işler çevirdi bana 125 tl ye maloldu :) ve sorunsuz bi alışveriş oldu ellerinden geldiğince mail ile yardımcı oluyorlar tel de var ancak dil sorunu nedeni ile anlaşamıyoruz mail ilede Google çeviri kulanarak bi şekilde anlaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccvincento -- 25 Nisan 2014; 12:39:25 >

Şimdiden hayırlı olsun.o azman :) Hangi banka ile alışveriş yaptınız...110 tl tutuyor normalde ama neden 125 tl kestiler onu anlamaya çalışıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Şimdiden hayırlı olsun.o azman :) Hangi banka ile alışveriş yaptınız...110 tl tutuyor normalde ama neden 125 tl kestiler onu anlamaya çalışıyorum...

teşekkürler :) halkbank ile ödeme yaptım banka Euro yerine dolar ile ödeme yaptı bu yüzden işin içine birde dolar ve Euro kur farkı girince öyle bi fark çıktı ama kur farkına bakarak yapın alternatif bankalar varsa 10-20 tl fark ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccvincento -- 25 Nisan 2014; 13:02:24 >
  • ben o siteden kaze master 2 almıştım 1 ay önce. araya haftasonu girmesine rağmen toplam 6 günde geldi. takipsiz oldupu için hiç gelmeme ihtimalide var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.