Amd Athlon 64 X2 4200+ işlemcimi 2.65 ghz yapınca oyunlarda 1 2 dk içinde hemen ısınıyor ve mavi ekran hatası veriyor işlemciye 4 liralık bi macun sürülü ama çok çabuk kuruduğu için yeni macun da alıcam.http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/zalman-zm-stg2-zm-stg2-super-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=47179 bu macunun yanında bir de max 50 liraya 2. fan takılabilecek bir soğutucu bir de bu macun iyi değilse başka bir macun önerir misiniz ürünler vatanbilgisayardan olsun ordan alıcam çünkü.
voltaj veriyorsun sanırım da tehlikeli o kadar çok oynama ram takviyesi falan yap
2. fan takılabilecek ve 50TL civarı soğutucular 92mm fanlı olanlar.İkinci fan alacağınıza 70-75TL lik 120mm fanlı soğutucu alın daha iyi.
hazır vatanda indirim varken maksimum 80 liraya önereceğiniz iyi bir soğutucu var mı ? işlemcim amd olduğu için ekzos fana doğru bakmasını istiyorum ve yanında termal macun gelirse iyi olur
Vatanda o civarda Xigmatek ürünleri var ancak onlar da ekzoz fana dönük takılamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Alagan
Vatanda o civarda Xigmatek ürünleri var ancak onlar da ekzoz fana dönük takılamıyor.
aslında vatan bilgisayar'dan olması şart değil teknobiyotik gibi hızlı ürün gönderen siteler de olabilir.sunbeam core contact freezer ekzoz fana doğru takılabiliyor mu amd işlemcilerde ?
quote:
Hangi soğutucu egzoz fana dönük takılamıyor acaba?
RAM slotlarınız kaç tane ve kaç tane RAM kullanıyorsunuz?
2 tane ram kullanıyorum 4 tane slot var.şuan stok fan takılı olmasına rağmen soğutucu ramlere çok yakın eğer tower tipi bir soğutucu takarsam 2 slotu eliyecek galiba zaten çok önemli bi şey değil benim için.tavsiye yaparken sessizliğe dikkat etmiyorum isterse uçak motoru gibi çalışsın ama iyi soğutsun bana yeter bir de xigmatek soğutucular amd işlemcilerde egsoz fana doğru takılamıyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
quote:
2 tane ram kullanıyorum 4 tane slot var.şuan stok fan takılı olmasına rağmen soğutucu ramlere çok yakın eğer tower tipi bir soğutucu takarsam 2 slotu eliyecek galiba zaten çok önemli bi şey değil benim için.tavsiye yaparken sessizliğe dikkat etmiyorum isterse uçak motoru gibi çalışsın ama iyi soğutsun bana yeter bir de xigmatek soğutucular amd işlemcilerde egsoz fana doğru takılamıyor diye biliyorum
Soğutucu simetriktir. İstediğiniz yöne takabilirsiniz. Zaten Gaia'da 2 tarafada fan takılabildiğinden dolayı böyle bir problem olmayacak. Ama 1 fan slotunu kapatır muhtemelen. O da 2 RAM kullandığınız ve 4 slotunuz olduğu için önemli değil..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu
quote:
quote:
Soğutucu simetriktir. İstediğiniz yöne takabilirsiniz. Zaten Gaia'da 2 tarafada fan takılabildiğinden dolayı böyle bir problem olmayacak. Ama 1 fan slotunu kapatır muhtemelen. O da 2 RAM kullandığınız ve 4 slotunuz olduğu için önemli değil..
o soğutucuyu amd işlemciyle egzos fana doğru kullanabiliyor musunuz ? ben xigmatek soğutuclar intelde istenilen yönde amd'de ise psu ve ekran kartına doğru takılabiliyor diye biliyorum
Alakası yok. Önceki sistemim AMD'ydi ve yine Gaia kullanıyordum. Neden takılamasın zaten. Soğutucu tamamen simetrik, dolayısıyla istediğiniz tarafa çevirebilirsiniz..
quote:
Alakası yok. Önceki sistemim AMD'ydi ve yine Gaia kullanıyordum. Neden takılamasın zaten. Soğutucu tamamen simetrik, dolayısıyla istediğiniz tarafa çevirebilirsiniz..
peki sunbeam core contact freezer'la aralarında kaç derece var vardır ? bir de yine vatan bilgisayardan bir termal macun önerir misiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme