Şimdi Ara

SOĞUTUCU YARDIMI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi önceki konumda sistemimin neredeyse yanacağından dert yanıyordum ama macun yenilemesiyle sistemi rahatlattım ama hala istediğim seviyede değil, kasam aerocool m40 htpc kasa ve soğutucu için sadece 11 cm. yüksekliğe müsade etmekte. bu yüksekliklerde bana önerebileceğiniz performanslı bir soğutucu varmıdır? artık bu yaz aylarında bile o daracık kasayı tamamen kapalı kullanmak istiyorum
    bu arada işlemcim amd 64X2 4200+
    sistemin detaylarına soldaki sistem simgesine tıklayarak bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj Peace -- 7 Ağustos 2009; 20:57:25 >

• www.hepssiburada.com a gir oradan soğutuculara bak

yadawww.firebal.net , insanlardan yardım istemeden önce biraz araştırma yap bence

çünkü sorunun çok basit
  • arkadaşım zaten oraları gezdim inceledim aklıma yatan bir iki soğutucu var ancak tanıtıcı bilgiler çok yanıltıyor insanı, burada yazmamın sebebi soğutucuyu bizzat kullanmış ve performansını görmüş kişilerden bilgi almak! yoksa bende bilirim hepsiburada ya girip zalman vf-2000 almayı ama performansı nedir? ve htpc kasada ne denli başarılı olur bu konuda bilgisi olanların yorumunu almak istiyorum
    yorum yapmadan önce biraz düşün bence çünkü yorumun çok yanlış
  • zalman vf-2000 yerine sıvı soğutma alabilirsiniz
  • o da biraz tuzluya mal oluyo :D nerdeyse sıvı soğutma parasına kasayı mal ettim
  • biraz tuzlu ama zalman dediğiniz fan da çok ucuz değil
    120 lira fana vermektense 200-250 lira civarı sıvı soğutma alınabilir
  • 350den aşağı ben pek göremedim ama neyse akacaz artık bi çaresine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.