Şimdi Ara

Sohbet | DSG 7 Kullanımı | Golf 7.5 TDI DSG | İyi Niyet Garantisi | Uzun Ömür | Vlog (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: memeterdo

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Video linkini doğru ekleyiniz lütfen :)

Kontrol edermisiniz

https://youtu.be/_jdBwzeWfI8

Şimdi ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Kronik sorunlular bozukçular gelmiş yine.

Bizim şirkettte 50 den fazla var 5 seneyi geçti.

Dsg ye İlişkin şikayet yok.

Ne hikmetse dsg aracı olmayanlar sorunlu diyor.

Olanlar sorunsuz diyor daha bozulmadı diyor.

Satışlara bakıyorsun bariz azalma vs yok.

Eee vosvos da bu kadar sorun olsaydı vaz geçerdi şimdiye kadar bu şanzımandan ???

Ama lafta dsg sorunlu .

Sonuç olarak:

Yaw he he..

Bende cidden bunu anlamiyorum :)

Kullanmayan herkes canli bomba gibi yaklasiyor :(

Ben sadece daha uzun omurlu ve keyifli olmasi icin nasil

Kullanilmasi gerektigini anlatmak istedim...

3000kmde manuelin baski balatasinida bitirebilirim , duzgun kullanildiginda cidden sorun yaratmayacak bir sanzuman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ellerine sağlık iyi anlatmışsın. Fakat servis bakım maliyetlerini biraz fazla indirmişsin gibi geldi. Kavrama işçilik le beraber 2000 tl değişiyor mu ki. Bir de bu kavrama da illaki yetkili serviste mi değişiyor. Başka özel vw seat servislerinde yok mu?

Birde aklıma şu geldi. Şuan bizde yeni 1,4 tsı dsg li araö aldık yeni. Bakımları tamamen özel yerde yaptırsak. Garantiden sonra kavrama biterse ne kadar para isterler?

• Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. Youtubedan da ilgiyle takip ediyorum yeni serileri

Ben de hala çekiniyorum dsgden. Bu yüzden octaviayı manuel almıştık, fakat 80 binde baskı balata değiştirdik. Baskı balata volan işçilik yetkili serviste 2800 tlye patladı bize. Dsg olsa belki ücret ödemeyecektik. Tüm Bakımları yetkilide yapıldı çünkü.

Ayrıca konuyla ilgili bir bilgi paylaşayım, arkadaşımın amcasında 2012 model ilk gelenlerden golf 7 1.6 tdi dsg var, garantisi kaç yıl bilmiyorum fakat tüm bakımlarını yetkilide yaptıranlardan o da, geçtiğimiz günlerde 160.000 kmde iken ücretsiz kavrama değişimi yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Hocam ellerine sağlık iyi anlatmışsın. Fakat servis bakım maliyetlerini biraz fazla indirmişsin gibi geldi. Kavrama işçilik le beraber 2000 tl değişiyor mu ki. Bir de bu kavrama da illaki yetkili serviste mi değişiyor. Başka özel vw seat servislerinde yok mu?

Birde aklıma şu geldi. Şuan bizde yeni 1,4 tsı dsg li araö aldık yeni. Bakımları tamamen özel yerde yaptırsak. Garantiden sonra kavrama biterse ne kadar para isterler?

2000tl olarak dışarıda söyledim zaten , serviste x3 isterler bence
  • Dsgye yazılım iyi cesaret. Mahalle arası dediğiniz sesten bende de mevcut özellikle bozuk zeminli yollarda düşük hızda seyrederken daha belirgin oluyor. Onun dışında çok memnunum şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekose53

Dsgye yazılım iyi cesaret. Mahalle arası dediğiniz sesten bende de mevcut özellikle bozuk zeminli yollarda düşük hızda seyrederken daha belirgin oluyor. Onun dışında çok memnunum şuan.

Cidden düzgün kullanıldığı zaman mekanik olarak arıza almak çok zor , elektronik olarakta mekatronik arıza çıakrırsa çıkarıyor ama onuda çok geliştirdiler nerdeyse yok denicek kadar az artık.

O gelen seste bir sorun değil aslında , şu videoyu izlerseniz daha iyi anlamış olursunuz :)
    https://www.youtube.com/watch?v=BcNe9SYs5eY

• Akşama izleyelim bakalım nasıl kullanılıyor bu dsg :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Akşama izleyelim bakalım nasıl kullanılıyor bu dsg :D

Güzel video ya , herşey ap açık ortada animasyon olarak değilde görsel olarak anlıyorsunuz direkt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.