Şimdi Ara

Sohbet muhabbet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben o eskiden insanlarımızın çat kapı gelip evin parçası saydığımız birbşrimizden esirgemeyip oturduğumuz o sıcak sohbetleri özlüyorum özleyenler içimde her ne kadar sanal alrm olsada bir nebze yardımcı olur derdimizi anlarıp konuşuruz hepinizi bekliyorum saygılarımı sunarım saim emir

• iş yok,sevgili yok,arkadaş adı altında şeytanlarla çevrili etrafım
    27 yaşındayım
    ne tarafa ölüyoruz?
  • hocam sıkmayın canınızı ALLAHIN izni ile geçer canınız sıkıldıkça yazın içiniz rhatlar en azından para yok masraf çok dişimizi sıkmamız lazım yoksa böhle atlatamayacağız bu sorunları.
  • Konuşalım konuşmasına da sosyal medya iletişimsizliğin sebeplerinden biri. İnsanlar artık nasıl iletişim kuracağını unuttu, kişiliklerini/bireyliklerini kaybetti. Herkes sosyal medya diliyle düşünen/konuşan onu tekrar eden bir papağan sanki. Şahsına münhasır kimse kalmamış, herkes birbirinin kopyasıymış gibi geliyor. Sosyal medya çağımızın kara vebası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Konuşalım konuşmasına da sosyal medya iletişimsizliğin sebeplerinden biri. İnsanlar artık nasıl iletişim kuracağını unuttu, kişiliklerini/bireyliklerini kaybetti. Herkes sosyal medya diliyle düşünen/konuşan onu tekrar eden bir papağan sanki. Şahsına münhasır kimse kalmamış, herkes birbirinin kopyasıymış gibi geliyor. Sosyal medya çağımızın kara vebası
    Ah hocam Ahh o eski günler ne güzeldi napalım insanlar konuşmuyor napalım bizde o eskiyi sosyal medya yoluyla ki zorundak kalmayı kim ister o eski sohbeti hayata döndürmeye çalışıyoruz.
  • D.O D kullanıcısına yanıt
    Dönmez hocam dönmez. Sosyal medyadan kullanıcılar/insan ilişkileri dışında herkes kârlı çıkıyor. Yazık bize. 1950de doğup 2000de ölmek isterdim
  • Niye yahu ? Sosyal medya sayesinde tanimadigim, bir suru farkli insanla sohbet edip iletisim kurabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.