Merhaba arkadaşlar ben o eskiden insanlarımızın çat kapı gelip evin parçası saydığımız birbşrimizden esirgemeyip oturduğumuz o sıcak sohbetleri özlüyorum özleyenler içimde her ne kadar sanal alrm olsada bir nebze yardımcı olur derdimizi anlarıp konuşuruz hepinizi bekliyorum saygılarımı sunarım saim emir
iş yok,sevgili yok,arkadaş adı altında şeytanlarla çevrili etrafım 27 yaşındayım ne tarafa ölüyoruz?
hocam sıkmayın canınızı ALLAHIN izni ile geçer canınız sıkıldıkça yazın içiniz rhatlar en azından para yok masraf çok dişimizi sıkmamız lazım yoksa böhle atlatamayacağız bu sorunları.
Konuşalım konuşmasına da sosyal medya iletişimsizliğin sebeplerinden biri. İnsanlar artık nasıl iletişim kuracağını unuttu, kişiliklerini/bireyliklerini kaybetti. Herkes sosyal medya diliyle düşünen/konuşan onu tekrar eden bir papağan sanki. Şahsına münhasır kimse kalmamış, herkes birbirinin kopyasıymış gibi geliyor. Sosyal medya çağımızın kara vebası
quote:
Orijinalden alıntı: Good_Library
Konuşalım konuşmasına da sosyal medya iletişimsizliğin sebeplerinden biri. İnsanlar artık nasıl iletişim kuracağını unuttu, kişiliklerini/bireyliklerini kaybetti. Herkes sosyal medya diliyle düşünen/konuşan onu tekrar eden bir papağan sanki. Şahsına münhasır kimse kalmamış, herkes birbirinin kopyasıymış gibi geliyor. Sosyal medya çağımızın kara vebası
Ah hocam Ahh o eski günler ne güzeldi napalım insanlar konuşmuyor napalım bizde o eskiyi sosyal medya yoluyla ki zorundak kalmayı kim ister o eski sohbeti hayata döndürmeye çalışıyoruz.
D.OD
kullanıcısına yanıt
Dönmez hocam dönmez. Sosyal medyadan kullanıcılar/insan ilişkileri dışında herkes kârlı çıkıyor. Yazık bize. 1950de doğup 2000de ölmek isterdim
Niye yahu ? Sosyal medya sayesinde tanimadigim, bir suru farkli insanla sohbet edip iletisim kurabiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme