Şimdi Ara

Tinder'dan tanıştığım kızla sohbet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben baya bu tanışma sohbetlerinde tecrübesizim biraz sohbet ettik dün gece sonra insta takip ettim az bir şey de ordan sohbet ettik benim bu programı kullanma amacım daha hoşsohbet birisi olmak açıkcası neler sorabilirim biriyle tanışırken nasıl sohbet kurabilirim nasıl karşımdakini konuşturabilirim tecrübeli arkadaşları konuya bekliyorum

• Havaların sıcak soğuk olmasından aç konuyu. Burada bı turlu yaz gelmedi muhabbetin den başla devamı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla kaptırma kendini kıza Türkiyede tinder kullanılmaz
  • Kızların konuştuğu bir konu yok günümüz kızlarının neredeyse hepsi cahil, sadece makyaj ve modayla ilgili bilgililer.

Ne bir yabancı dizi hakkında sohbet edebilirsin ne tarihi konular açabilirsin ne kültürel bir mevzu hakkında konuşabilirsin yani yok konuşacak birşey yok.

Tinder vs birçok platformda konuşmaya çalıştım ve genellikle "huh? bilmiyorum." olarak geri dönüş aldım yani feedback sistemim %100 garantili 1.elden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Çok fazla kaptırma kendini kıza Türkiyede tinder kullanılmaz

Kesinlikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinder kullanan kızla sohbet için mi uğraşıyorsun?

• Çoğu erkek dikkatli ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla takma aga

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru diyorsun. Sanki kızlar hiç bir şey bilmiyormuş gibi geliyor sadece dizi izliyorlar müzik vs. vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Kızların konuştuğu bir konu yok günümüz kızlarının neredeyse hepsi cahil, sadece makyaj ve modayla ilgili bilgililer.

Ne bir yabancı dizi hakkında sohbet edebilirsin ne tarihi konular açabilirsin ne kültürel bir mevzu hakkında konuşabilirsin yani yok konuşacak birşey yok.

Tinder vs birçok platformda konuşmaya çalıştım ve genellikle "huh? bilmiyorum." olarak geri dönüş aldım yani feedback sistemim %100 garantili 1.elden.

Yemiin ediyorum 3 kızla eşleştim yabancı dizi izlemiyorlar, tarih felsefe lafını bile açmadım sıkılırlar diye ,ondan sonra şiir okumayı severim dedim 2 tanesi hoşlanmıyormuş bir tanesi bende severim dedi, bende hangi şairleri okursun en sevdiğin şiir ney dedim verdiği cevap lirik ve epik şiirler oldu

Hocam birde şu acı gerçeği var türkiyede kullanan nerdeyse tüm bayanlar cinsel birliktelik için kullanıyor, sohbet için kullananı görmedim. "Sohbet için kullanıyorum" diyenide gördüm ama başından savmak için bir bahane olarak kullanıyorlar tabi.

Kesinlikle katılıyorum hocam lise sondayım 12. sınıf 100 tane kız varsa toplasan 3-4 tanesi dizi film kitap biliyor biraz tarih kültür bilim biliyor. Gerisi tamamen magazin moda instagram. Erkeklerin de büyük bir çoğunluğu sadece oyun ve futbol başka bir şey bilmiyor. Ama kızlarda durum vahim erkeklerde çok fazla değil
  • Bak sen ya. Nasil genellemisler turk kizlarini. Benim 15 yasindaki kucucuk kiz kardesim bile hwood filmleri izlemiyor, italyan ve fransiz sinemasi izliyor. Saramago, marquez, gogol falan okuyor. Bu secimi yapmis bu yasta. Bunun tek sebebi ise ben ve kiz arkadas cevrem. Nerede takiliyorsunuz bilmiyorum ancak cogu kiz erkeklerdrn daha kulturlu. Bos bos yereceginize, sahip cikin. Sanki hepiniz Schopenhauersiniz de boyle acimasiz yerme hakkini buluyorsunuz kendinizde. Bi de hepsi birbirini onaliyor, fukara tesellisi yapiyor: "aynen hocam, cok haklisiniz. hepsi aptal"

Yazik valla, yalandan dunya kurmayin kendinize. Sonra inanip bogulmayin icinde.

Kizlar yabanci dizi bilmiyormus. Bak bak. Sanki prison break izleyen kulturlu acayip. Breaking bad izleyen lord. Sigliga bak. Felsefe konusu acmiyormus. Kardesim ne felsefesi ya. Bana da gelip descartes soyle, hume boyle desen bi anda gulerim mal bu derim. Yeri gelince konusursun.

Bak bak. Sanki kafede lol oynayip cikista tavla nargile yaptigi elemanla engizisyon tartisiyor. Olaya bak sen. Cay icerken medici hanedanindan bahsediyorlar sanki ya. Beklentiye bakar misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 29 Mayıs 2017; 16:32:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Bak sen ya. Nasil genellemisler turk kizlarini. Benim 15 yasindaki kucucuk kiz kardesim bile hwood filmleri izlemiyor, italyan ve fransiz sinemasi izliyor. Saramago, marquez, gogol falan okuyor. Bu secimi yapmis bu yasta. Bunun tek sebebi ise ben ve kiz arkadas cevrem. Nerede takiliyorsunuz bilmiyorum ancak cogu kiz erkeklerdrn daha kulturlu. Bos bos yereceginize, sahip cikin. Sanki hepiniz Schopenhauersiniz de boyle acimasiz yerme hakkini buluyorsunuz kendinizde. Bi de hepsi birbirini onaliyor, fukara tesellisi yapiyor: "aynen hocam, cok haklisiniz. hepsi aptal"

Yazik valla, yalandan dunya kurmayin kendinize. Sonra inanip bogulmayin icinde.

Kizlar yabanci dizi bilmiyormus. Bak bak. Sanki prison break izleyen kulturlu acayip. Breaking bad izleyen lord. Sigliga bak. Felsefe konusu acmiyormus. Kardesim ne felsefesi ya. Bana da gelip descartes soyle, hume boyle desen bi anda gulerim mal bu derim. Yeri gelince konusursun.

Bak bak. Sanki kafede lol oynayip cikista tavla nargile yaptigi elemanla engizisyon tartisiyor. Olaya bak sen. Cay icerken medici hanedanindan bahsediyorlar sanki ya. Beklentiye bakar misin?

Bence sen kardeşine bakıp tüm kızları kültürlü falan sanmışsın olay bundan ibaret. Çıkta bir dışarıya bak, hatta birazcık bak hak verirsin.

• quote:

Kızların konuştuğu bir konu yok günümüz kızlarının neredeyse hepsi cahil, sadece makyaj ve modayla ilgili bilgililer.

Erkeklerde genelde futbol basketbol gibi spor konularından başka pek bir bilgileri yok

Cahillik bütün toplumun ortak sorunu tek cinsiyetin değil

Bunun tek sebebi benim kiz arkadas cevremdir diyorum. Tanidigi ornekler. Sen de okumayi ogren.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Bunun tek sebebi benim kiz arkadas cevremdir diyorum. Tanidigi ornekler. Sen de okumayi ogren.

E tamam işte yanındaki 3-5 kız ile tüm ülkedeki kızları genellemişsin neresi mantıklı diyorum hocam. Yanındaki 3-5 kız eskort olsa ülkedeki tüm kızlara o... gözüylemi bakacaksın?
    Tanidigim hicbir kiz boyle degil. Cevremde boylesini barindirmiyorum. Dogal secilime katkida bulunuyorum kendimce. Birakin tencereler kapaklarini bulsun. Iki pacozu gormezden gelin, harika disiler de var bu ulkede.

• quote:

Kültürlü insanları tinderda ararsan daha çok ararsın. İnsanlar sosyal medyada görünen kesimden oluşmuyor.

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hocam olabilir ben tüm kızlar böyledir demiyorum bizim şuanki konumuz bu tanışma programlarını kullanan kızların genelde bilgisiz, cahil olmaları. Zaten senin dediğin gibi bilgili olanlar böyle programları kullanmıyor.
  • quote:

Çok iyi özetledin hocam, etrafımda bile kız yok cidden doğru düzgün ilişki kurmak isteyeceğim. Gerçekten kalıplaşmış dar zihniyetleri var. Kendilerini geliştirmek gibi bir düşünceleri yok. Kendime bir şey katayım, birikimim olsun, yok. Anlayamıyorum cidden. Saçma sapan popüler kültürün kuklası olan kızlarla birlikte olmaktansa sap takılmayı tercih ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.