Şimdi Ara

Sohbet ve Oyun süreleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Ben oynarken oyunun kaçıncı dakikasında olduğumu arkadaşlarım göremiyor ve bende arkadaşlarımın oyunun kaçıncı dakikasında olduklarını göremiyorum.
    2- Oyundayken sohbetten yazılan mesajlar chatte gözükmüyor.

Bu iki sorunuma bir türlü çözüm bulamadım kaç kez sildim baştan yükledim ayarları varsayılana döndürdüm onarım yaptım bir türlü çözüm bulamadım bir yardımcı olabilecek varsa beklerim..

• Senin hesap gg kanka takmış zinciri biri senin hesabına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    öyle birşey olsa farkederiz heralde sanmıyorum ondan degildir
  • Oyuna girerken clienti kapat diye bişey var sende o açık galiba oyundayken clientin kapandığı için mesajlar gelmiyor olabilir

• 1. sorun yeni istemci geldiğinden beri var. Dakika bazen gözükmüyor bazen de 60-100 gibi absürd değerler gösteriyor. Tek çözümü istemciyi kapatıp açmak.

2. Yukarıdaki arkadasın dediği gibi oyundayken istemciyi kapattığın için olabilir eğer öyle değilse ticket at

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    1- oyuna girerken client açık ve kapalı iki şekildede denedim sorun çözülmedi ayrıca oyuna girerken client açık kalıyor böyle kullanmayı seviyorum oyun süreleri hiç gözükmüyor bende sanırım son patchten sonra böyle oldu.

2- sohbet konusu oynarken özelden yazılan mesajlar oyunda chatte gözükmüyor cevap vermek için mecbur alt + tab yapıp okuyup cevap vermem gerekiyor.

Ticket attım bakalım can sıkıcı bir durum teşekkür ederim ilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giugiarro -- 14 Mart 2018; 15:9:39 >
  • Son patchte olduğuna emin misin? Oyunu oynayan 4-5 arkadaşımın (Yeni client geldiğinden beri) hiçbirinde doğru gözükmüyor oyun süreleri. Mesela ben brand oynuyorum onlarda 1 önceki oyunum olan lee gözüküyor hem de dakikayı 70 civarı gösteriyor. Dediğim gibi kapatıp açınca düzeliyor ama 1 oyun attıktan sonra aynı şekilde eski oyun takılı kalıyor güncellemiyor.

2. sorun son yamada gelmiş olabilir ilk defa senden duydum. Umarım düzeltirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Son patchte olduğuna emin misin? Oyunu oynayan 4-5 arkadaşımın (Yeni client geldiğinden beri) hiçbirinde doğru gözükmüyor oyun süreleri. Mesela ben brand oynuyorum onlarda 1 önceki oyunum olan lee gözüküyor hem de dakikayı 70 civarı gösteriyor. Dediğim gibi kapatıp açınca düzeliyor ama 1 oyun attıktan sonra aynı şekilde eski oyun takılı kalıyor güncellemiyor.

2. sorun son yamada gelmiş olabilir ilk defa senden duydum. Umarım düzeltirler.

Arkadaşlar bütün sorunlarım çözüldü hatanın sebebi bilgisayar saatinin doğru olmamasından kaybaklanıyormuş buradan kontrol etmek gerekiyormuşhttps://saatkac.info.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giugiarro -- 16 Mart 2018; 22:43:1 >

• Eskiden saat yanlış diye client bile açılmıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.