Şimdi Ara

PSP Genel Sohbet Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm altıda oyunlarda takıldığınız yerleri,oyun savelerinizi paylaşabilir,oyunlar hakkında sohbet edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MF 400K -- 5 Şubat 2013; 12:44:03 >

• 2008 de almıştım 1-2 yıl baya kullandım sonra yattı alet nerdeyse video+emulatör için kullanır olmuştum arada oda .Rpg ye merak salınca final fantasy 1 den başladım hayırlısı
  • Tavsiye edermiin ff1'i
    edit:ps1 içinmiş final fantasy'nin psp için çıkan hangi oyununu önerirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MF 400K -- 4 Şubat 2013; 13:22:48 >
  • İngilizce olarak oynayabileceğin final fantasy oyunları şunlar:

Final fantasy 1/2/3
    Final fantasy4(ek paketiyle beraber)
    Final fantasy tactics
    Final fantasy 7 crisis core

İngilizce olarak ayrıca :
    Dissidia final fantasy
    Dissidia 012 duodecim final fantasy
    Dissidia 012 prologus final fantasy oyunları var.Fakat bunların dövüş mekanikleri rpg'den çok aksiyona dayalı

Ayrıca japonca final fantasy type-o çıktı 2 umd olarak

Bunlardan başka ps store'dan indirebileceğin ps1'e çıkmış olan final fantasy oyunları var.Bunlarda final fantasy 5-6-7-8-9 ile final fantasy tactics ve final fantasy origins

Bence direk psp'ye çıkan en üstte yazdıklarımdan ff4 ve özellikle de crisis core süperdir.PS1'e çıkanları ise fazla oynama şansım olmadı.

Psp oyunları ile ilgili her türlü soruyu sorabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukuru -- 4 Şubat 2013; 14:06:46 >

• tavsiye ederim türü sevmiyen ben bile oynar oldum .PSP de rpg olarak jeanne d'arc da bak derim
  • Jeanne D'arc anime tarzı grafik ve ara demolarıyla çok güzel bir oyun gerçekten.Ayrıca biraz daha aksiyon içeren valkrie profile lenneth'de çok güzeldir.Yaklaşık 100 oyunluk rpg-strateji listesi çıkardım sırayla oynuyorum :)
  • Türkçe yaması olan bir rpg varmı psp için ?
  • Malesef yok bildiğim kadarıyla zaten psp oyunlarında türkçe olan bikaç tane vardı diye hatırlıyorum.
  • İngilizce biraz zor oluyor
  • Bende yaklaşık 1 hafta önce psp 3004 aldım çok geç oldu daha önce niye almamışım diye kafamı duvarlara vurasım var oyun yelpazesi oldukça geniş ve zevkli oyunlar var gece yatağın içinde kulaklıkla gayet eğlenceli oluyo miladını doldurmuş olabilir ama çıkmış oyunları oynamaya kalksan 1 2 sene daha götürür. Aynı şeyi vita da yaşamak istemiyorum ama hem fiyatının biraz daha düşmesini hemde oyunlarının çoğalmasını beklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Bende yaklaşık 1 hafta önce psp 3004 aldım çok geç oldu daha önce niye almamışım diye kafamı duvarlara vurasım var oyun yelpazesi oldukça geniş ve zevkli oyunlar var gece yatağın içinde kulaklıkla gayet eğlenceli oluyo miladını doldurmuş olabilir ama çıkmış oyunları oynamaya kalksan 1 2 sene daha götürür. Aynı şeyi vita da yaşamak istemiyorum ama hem fiyatının biraz daha düşmesini hemde oyunlarının çoğalmasını beklicem

Aynen çok süper oyunlar var
    RPG seviyorsan 'Dungeon Siege - Throne of Agony'i öneririm assasin tercihim
    Birde başlığı psp genel sohbet konusu yapayımmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MF 400K -- 5 Şubat 2013; 1:56:33 >

• Bence de forumda psp sahibi baya kullanıcı var illegal paylaşımlar yasak ama oyun önerileri ve çözümlerini bu başlıkta toplayabiliriz
  • Dungeon Siege - Throne of Agony'i online oynayabilirmiyiz?
  • Arkadaslar fifa 07 deki ps2 link ne ise yariyor 2 gundur cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Arkadaslar fifa 07 deki ps2 link ne ise yariyor 2 gundur cozemedim

benzer bişey peslerde de vardı onda save atmana yarıyodu psp den ps2 ye veya tam tersi şekilde oda öyle bişeydir herhalde
  • UP
  • Şu an hangi oyunları online oynayabiliyoruz cspsp dışında ?
  • assassins creed bloodlines tam bir felaket olmuş oyunun adını resmen lekelemişler hiç beğenmedim oynanış sıfır.
    pes 2013'ü beğendim baya bir oyalıyor tam vakit düşmanı
    en beğendiğim oyun ise patapon bana göre psp nin tartışmasız en iyilerinden her psp sahibinin oynaması gerek çok eğlenceli

gelelim aklıma takılan sorulara :

1. psn'e bir kere plus üyeliğimle giriş yaptım ancak cihaz kırdırılık olduğu için tırstım hesabı kaldırdım. Herhangi bir sorun olur mu acaba hesap kilitlencek diye korkmadım değil.
    2. ps3 ile remote kontrol bağlayıp oynamak yine cihaz kırdırılık olduğundan oynayabilir miyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

assassins creed bloodlines tam bir felaket olmuş oyunun adını resmen lekelemişler hiç beğenmedim oynanış sıfır.
    pes 2013'ü beğendim baya bir oyalıyor tam vakit düşmanı
    en beğendiğim oyun ise patapon bana göre psp nin tartışmasız en iyilerinden her psp sahibinin oynaması gerek çok eğlenceli

gelelim aklıma takılan sorulara :

1. psn'e bir kere plus üyeliğimle giriş yaptım ancak cihaz kırdırılık olduğu için tırstım hesabı kaldırdım. Herhangi bir sorun olur mu acaba hesap kilitlencek diye korkmadım değil.
    2. ps3 ile remote kontrol bağlayıp oynamak yine cihaz kırdırılık olduğundan oynayabilir miyim acaba

evet assassins creed bloodlines mok gibi

• PATAPON ile final fantasy i bıtıremedım bır turlu rpg oynamak zevklı bu cıhazda ama ınsanı zorluyo yada ben oynayamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.